Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.

Xtar X2 - Batterijoplader

25 €
SKU
SKU223

Heb je een betrouwbare oplader nodig voor de batterijen van je vaporizer? De Xtar X2 Batterijoplader is een cruciaal onderdeel van je damperritueel en is geschikt voor veel verschillende soorten batterijen.

De dubbele, onafhankelijke batterijsleuven kunnen op intelligente wijze de laadstroom selecteren, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu 18650, 20700 of 21700 batterijen oplaadt voor je vaporizer, de X2 laadt snel en efficiënt op.

Het innovatieve LCD-scherm geeft realtime updates over het energiepercentage, de batterijspanning en de laadstroom, zodat je precies weet wanneer je batterijen klaar zijn voor je volgende dampsessie.

De X2 is niet alleen gericht op snelheid en compatibiliteit. Ook veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijk. De oplader is gemaakt van brandvertragend materiaal, zodat hij de hitte van het opladen zonder enig risico aankan. De lader heeft ook een 0V activeringsfunctie om overontladen batterijen nieuw leven in te blazen, zodat ze langer meegaan en je op langere termijn geld bespaart.


Inclusief:

  • Xtar X2 batterijoplader

  • Oplaadkabel (EU-stekker)