Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.

Tinymight 2

Waardering:
Tinymight 2 4.9 5

349 €

SKU
ignore-this-112
Gratis verzenden
Meer grinders bekijken
Bekijk meer toebehoren

Tinymight 2 kenmerken

 • Nieuwste versie (2024.05)
 • 100% convectieverhitting
 • Opwarmen in slechts enkele seconden
 • On-demand en sessie-modus
 • Ovenkamer instelbaar
 • Groot temperatuurbereik (140°C tot 250°C)
 • Snel op te laden via USB-C
 • Verwisselbare 18650 Li-ion batterij
 • Gemaakt in Finland van topkwaliteit materiaal
 • Inclusief een gratis doseercapsule wanneer je bij MagicVaporizers bestelt

Voor wie is de Tinymight 2?

De Tinymight 2 is een draagbare convectie vaporizer voor gedroogde kruiden en concentraten. Hij is ontworpen om onderweg te kunnen vapen en dankzij de krachtige convectieverhitting kun je binnen enkele seconden smaakvol dampen.

Als je wilt opwaarderen naar een vape die dikke damp produceert en een echte on-demand stand heeft, dan zou je de Tinymight 2 moeten overwegen als je volgende vape. Hij is gebruiksvriendelijk en heeft niet alleen een on-demand stand, maar ook een sessie modus die je alle vrijheid geeft om te kiezen hoe je je vape wilt gebruiken.

2024 Update: Purple Heart wood

The Tinymight family welcomes a new member: the Tinymight 2 Purple Heart edition. This stunning vape is crafted from beautiful Purple Heart wood, giving it a unique and attractive appearance. Not only does it look incredible, but it also features the latest updates and improvements for enhanced performance.

The heater has been upgraded with zirconia ceramic replacing the quartz glass construction, and the support rods have been more than doubled in strength for enhanced durability.

The Purple Heart edition comes with a unique accessory package, including a titanium dosing capsule for convenient loading and a short mouthpiece with glass balls for cool, smooth vapour.

100% convectieverhitting

Met zijn op maat gemaakte 70W roestvrijstalen verwarmingselement kan de Tinymight 2 binnen tien seconden damp produceren. Het verwarmingssysteem op basis van 100% convectieverhitting zorgt voor een gelijkmatige verwarming van je kruiden en de zuiverste damp.

Het systeem van convectieverhitting in de Tinymight 2 is verder geoptimaliseerd door de toevoeging van een nieuwe hitteverdeler. Deze functie helpt de warmte beter te verdelen, het resultaat is een efficiënter extractieproces zodat je het allerlaatste beetje werkzame stof uit je kruiden of concentraten kunt halen.

Een echte on-demand vaporizer

De meeste vaporizers hebben maar één stand, maar de Tinymight 2 heeft er twee: on-demand en sessie stand. De on-demand stand is perfect voor degenen die graag hun tijd nemen en genieten van elke hijs, terwijl de sessie stand ideaal is voor iedereen die liever geniet van meerdere inhalaties achterelkaar, zonder voortdurend op de knop te hoeven drukken.

De on-demand stand zet de verwarmer aan op een lage temperatuur die gemakkelijk te houden is totdat je de knop indrukt. Zodra je hem indrukt, de knop vijf seconden ingedrukt houden en hij begint te trillen en is klaar. Geniet van je damp en als je klaar bent, laat je de knop weer los.

De sessie stand werkt door de kamer op de ingestelde temperatuur te houden voor de duur van de sessie. Klik drie keer op de knop en houd hem dan ingedrukt tot hij stopt met trillen, inhaleer dan twee of drie keer tot de damp minder wordt. Als je van plan bent een langere pauze in te lassen tussen de inhalaties, zet je hem gewoon uit en start je hem weer op als je zin hebt in meer.

Ovenkamer in grootte verstelbaar

Met de Tinymight 2 kun je de grootte van de kruidenkamer naar wens aanpassen. Je schuift gewoon het koelelement op en neer om de grootte ervan te veranderen. Aan jou de keuze of je hem op maximale capaciteit wilt hebben (0,2 g kruid) of op minder capaciteit wilt instellen voor kleinere doses en microdoseringen.

Altijd klaar voor gebruik met doseercapsules

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om te microdoseren, of gewoon de kruidenkamer schoner wilt houden, dan zou je het gebruik van een doseercapsule moeten overwegen. Deze capsules zijn speciaal ontworpen voor de Tinymight 2 en laten je genieten van heerlijke damp, zonder je zorgen te hoeven maken over gedoe met schoonmaken.

Vul gewoon de capsule met kruiden naar keuze en stop hem in de kamer. De Tinymight 2 is hierdoor niet alleen snel te vullen, maar je kunt ook nog een paar doses klaarmaken voor als je ergens naartoe gaat en je meer dan één dosis nodig gaat hebben.

Je krijgt één doseercapsule gratis meegeleverd als je de Tinymight 2 bij MagicVaporizers bestelt.

Groot temperatuurbereik (140°C tot 250°C)

De Tinymight 2 heeft een nauwkeurig regelbaar temperatuurbereik van 140°C tot 250°C die je kunt instellen door aan de analoge temperatuurknop aan de onderkant van het apparaat te draaien. Met zijn grote temperatuurbereik heb je alle vrijheid om te experimenteren en te ontdekken welke temperatuur het beste voor je werkt.

Inclusief multi-functionele tool

Het handige multifunctionele gereedschap dat bij de Tinymight 2 wordt geleverd bovenop het apparaat, is altijd binnen handbereik voor gemakkelijke bediening tijdens de sessies. Dit gereedschap kun je gebruiken om halverwege de sessie in de kom te roeren en het is ook lang genoeg om de grootte van de kruidenkamer aan te passen, zodat je gemakkelijk kunt overschakelen van kleine naar grote doses.

Snel opladen met USB-C

De Tinymight 2 is voorzien van een USB-C oplaadpoort en kan snel worden opgeladen. Hij kan in minder dan een uur worden opgeladen met een snellader (niet inbegrepen), zodat je in een mum van tijd weer kunt vapen, waar je ook bent.

Als je het apparaat aanzet, trilt het één tot vier keer, afhankelijk van de oplaadstatus van de batterij. Er is ook een indicatielampje naast de laadpoort dat van groen naar rood verandert als de batterij leeg raakt. Dit helpt je bij te houden wanneer je je apparaat moet opladen, zodat je nooit onaangenaam verrast wordt tijdens je sessie.

Verwisselbare 18650 batterij

Dankzij de vervangbare 18650 batterij van de Tinymight 2 hoef je je dampsessie niet eens te onderbreken als de batterij leeg is. Stop er gewoon een nieuwe batterij in en je kunt in een mum van tijd weer verder vapen!

Mocht je een andere 18650 batterij willen gebruiken dan de meegeleverde, let er dan op dat deze van hoge kwaliteit moet zijn met een minimum van 20A.

Duurzaam

Zoals je mag verwachten van een vape die in Finland is gemaakt, is de Tinymight 2 gemaakt van exclusieve premium materialen. De behuizing is gemaakt van Amerikaans walnotenhout dat bekend staat om zijn isolerende kwaliteiten en zachte structuur, waardoor deze vape koel blijft en comfortabel in de hand ligt.

De rest van het apparaat is gemaakt van andere duurzame materialen zoals roestvrij staal, aluminium en kwartsglas, zodat je jarenlang kunt genieten van hoogwaardige damp.

Hoe gebruik je de Tinymight 2

Zo gebruik je de Tinymight 2 in de on-demand stand:

 1. Terwijl je het apparaat op zijn kop houdt, verwijder je het mondstuk.
 2. Voeg je kruiden toe aan het andere uiteinde van het mondstuk. Doe het mondstuk er weer in terwijl je het apparaat nog steeds op zijn kop houdt.
 3. Stel de gewenste temperatuur in op de onderkant van het apparaat. Voor lichtere damp mik je op 3-5, maar voor dikkere wolken ga je voor 7-9.
 4. Druk snel drie keer op de knop om het apparaat aan te zetten. Wacht een paar seconden.
 5. De Tinymight 2 is nu klaar om je kruiden te verhitten. Zet de verwarming hoger door de knop ingedrukt te houden en wacht tot je een trilling voelt.
 6. Inhaleer uit het mondstuk terwijl je de knop ingedrukt houdt.
 7. Heb je genoeg damp, laat dan de knop los maar blijf inhaleren om alle damp uit apparaat te zuigen.
 8. Genieten maar!
 9. Als je klaar bent, geef je de knop een snelle drievoudige klik om hem uit te zetten, of blijf vanaf stap 5 herhalen totdat je kruiden lichtbruin worden en geen damp meer produceren.

Hoe stel je de temperatuur in

Draai de draaiknop aan de onderkant van het apparaat op de gewenste temperatuurstand. Houd er rekening mee dat op de hoogste temperatuurstand (10) de temperatuur verschillend is, afhankelijk van de gebruikte stand.

 1. Apparaat is vergrendeld
 2. 140°C
 3. 150°C
 4. 160°C
 5. 170°C
 6. 180°C
 7. 190°C
 8. 200°C
 9. 210°C
 10. 220°C
 11. 230°C / 250°C (sessie stand / on-demand stand)

Hoe maak je de Tinymight 2 schoon

Het schoonmaken van de Tinymight 2 is heel eenvoudig, want de glazen buis, het koelelement en de roestvrijstalen filters zijn de enige onderdelen die regelmatig schoongemaakt moeten worden. Ze kunnen worden afgespoeld met heet water en zeep of gedrenkt in een reinigingsmiddel zoals isopropyl alcohol.

Garantie

Alle Tinymight 2 vaporizers verkocht door MagicVaporizers, een erkende dealer van Tinymight producten, zijn authentiek en hebben 3 jaar garantie na registratie van het apparaat op tinymightvape.com, beperkt tot normaal gebruik.

Gebruikershandleiding

Tinymight 2

Inhoud

Tinymight 2 [Walnut]

 • Tinymight 2 vaporizer
 • Doseercapsule*
 • Glazen mondstuk (55 mm)
 • Titanium mondstuk (80 mm)
 • 18650 batterij
 • USB-C oplaadkabel
 • Gaasjes
 • O-ringen
 • Opbergetui
 • Gebruiksaanwijzing

Tinymight 2 [Purple Heart]

 • Tinymight 2 vaporizer
 • Titanium dosing capsule
 • Stainless steel dosing capsule*
 • Glass mouthpiece (55 mm)
 • Short glass mouthpiece with balls
 • Spare balls
 • 18650 battery
 • USB-C charging cable
 • Screens
 • O-rings
 • Storage pouch
 • Instruction manual

* Inclusief een gratis doseercapsule als je bij MagicVaporizers bestelt.

Tinymight 2

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 6.1 × 3.7 × 8.8 cm
Gewicht: 186 g
Hittemethode: Convectie
Opwarmtijd: Minder dan 10 seconden
Energiebron: 18650 batterij
Temperatuur: 140°C tot 250°C
Fabrikant: Tinymight
Garantie: 3 jaar
Land van productie: Finland
Bezig met laden...
Schrijf je eigen review over Tinymight 2