Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.

Venty Vaporizer

Waardering:
Venty Vaporizer 4.8 5

448 €

SKU
ignore-this-123
Gratis verzenden
Meer grinders bekijken
Bekijk meer toebehoren

Kenmerken

 • Nieuwste versie! (2024.04)
 • Snelle opwarmtijd (20 seconden)
 • Verbeterd verwarmingselement met hybride verhittingstechnologie
 • Nauwkeurige temperatuurregeling (40°C tot 210°C)
 • Verstelbare luchtstroom
 • Efficiënt koelelement met een verlengd luchttraject
 • Bluetooth en Web App connectiviteit
 • USB-C snelladen (80% opladen in ongeveer 40 minuten*)
 • UL-gecertificeerd veiligheids- en kwaliteitsgarantie
 • 2 jaar garantie, bij registratie uit te breiden tot 3 jaar

* met de Storz & Bickel - USB-C “SuperCharger”.

Voor wie is de Venty vaporizer?

De Venty Vaporizer van Storz & Bickel is een echt paradepaardje van innovatieve Duitse techniek. De perfecte combinatie van design en gebruiksgemak. Voor iedereen die op zoek is naar eenvoud, veiligheid, betrouwbaarheid en uiteraard de beste prestaties.

Als je de Venty Vaporizer koopt, koop je niet zomaar een vaporizer, maar je investeert in kwaliteit, vandaar de hogere prijs. Hij is iets omvangrijker dan de gemiddelde draagbare vaporizer, maar dat betaalt zich uit in een ongeëvenaarde dampbeleving.

Dus als je op zoek bent naar een duurzame, goed presterende vaporizer en je vindt het niet erg om daarvoor iets meer te betalen, dan is de Venty Vaporizer precies wat je zoekt. Hij is perfect voor wie op zoek is naar een betrouwbaar product, met uitstekende prestaties, in een iets omvangrijker formaat.

Snelle verhitting dankzij de meest geavanceerde technologie

Geniet van een dampervaring die zijn tijd ver vooruit is, in slechts 20 seconden ben je in hogere sferen dankzij de revolutionaire verhittingstechnologie van Venty. Wachten is verleden tijd; het geavanceerde hybride systeem van Venty, op basis van zowel convectie- als conductieverhitting, zorgt ervoor dat je kruiden razendsnel en efficiënt wordt verwarmd. Deze razendsnelle verhitting is allemaal te danken aan de krachtige 130W oven, een aanzienlijke sprong voorwaarts ten opzichte van de 45W van de Mighty+.

De keramisch gecoate kamer van de Venty tilt ook de betrouwbaarheid van dit apparaat naar een hoger niveau. Het design is bestand tegen de uitdagingen van intensief dagelijks gebruik. Het is als een pan met een anti-aanbaklaag, maar dan in de ovenkamer. Een enkele snelle veeg met een in alcohol gedrenkt wattenstaafje of een snelle borstelbeurt en de kamer is weer brandschoon, en elke sessie proeft net zo fris en smaakvol is als de eerste.

Consistente damp met nauwkeurige temperatuurregeling

Eén van de meest in het oog springende kenmerken van Venty is de constante temperatuur tijdens het inhaleren. Terwijl je bij andere vaporizers tijdens het inhaleren vaak last hebt van temperatuurschommelingen in de oven, behoudt de Venty Vaporizer een gelijkmatige hitte dankzij de geavanceerde software-gestuurde temperatuurregeling. Deze technologie regelt intuïtief in real-time de temperatuur en zorgt ervoor dat de verhitting constant blijft, ongeacht hoe lang of hard je aan het apparaat lurkt.

Het resultaat is een gelijkmatige verhitting en een consistente damp, iedere keer weer. Geen verrassingen, maar gewoon puur genieten van je kruiden op de temperatuur die jij het prettigst vindt, van begin tot eind van je sessie. Dit soort subtiele aanpassingen maken de Venty tot de perfecte vaporizer voor iedereen die consistentie en controle belangrijk vindt.

Damp op maat dankzij de verstelbare luchtstroom

Dankzij de nauwkeurig instelbare luchtstroom van de Venty vaporizer heb jij de totale controle over je dampsessie. Met een simpele draai aan de knop kun je de luchtstroom aanpassen en je dampsessies personaliseren. Of je nu zin hebt in een subtiele damp of juist in dikke wolken, de keuze is aan jou.

Maar het draait niet alleen om de intensiteit van de hijs. De luchtstroominstelling heeft invloed op de verhitting en zorgt voor een meer genuanceerde controle over de convectieverhitting. Door de snelheid van de luchtstroom te verhogen, versterk je effectief de convectieverhitting, wat betekent dat je kunt experimenteren om die perfecte balans te vinden tussen smaakintensiteit en dampdikte.

Verbeterd koelelement

Inhaleer comfortabele damp met het verbeterde koelelement van de Venty Vaporizer. Deze verbetering is niet zomaar een kleine aanpassing; het is een complete vernieuwing van het koelen van damp.

Ten eerste heeft het koelelement een extra gaasje, wat bijdraagt aan maximale filtratie - geen ongewenst vuil meer, alleen pure, smaakvolle damp. Ten tweede introduceert de Venty een verlengd luchttraject. Dit slimme design verlengt de reis van de damp voordat hij je mond bereikt, waardoor hij extra tijd krijgt om af te koelen.

Het resultaat is een merkbaar verschil in de kwaliteit van je ervaring. Elke inhalatie is koeler, schoner en prettiger voor je keel, waardoor je sessies niet alleen genieten van het effect worden, maar ook echt comfortabel aan je keel.

Nauwkeurige temperatuurregeling

Venty geeft je de totale controle, je kunt de temperatuur van je apparaat eenvoudig aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Dit apparaat biedt een breed temperatuurbereik, van 40°C tot 210°C, zodat je bij elke sessie exact de temperatuur kunt instellen die je het prettigst vindt.

Door te dubbelklikken op de aan/uit-knop kun je de temperatuur direct verhogen. De eerste dubbelklik activeert de Booster, die de temperatuur standaard met 15°C verhoogt. Een tweede dubbelklik activeert de Superbooster, waardoor de temperatuur nog eens met 15°C wordt verhoogd. Het is een vloeiende manier om de temperatuur snel te verhogen met ingestelde intervallen zonder naar het display te kijken.

Wil je de Booster stappen aanpassen? Dat kan snel en eenvoudig met de Venty Web App. Hoewel de standaard temperatuurverhogingen zijn ingesteld op 15°C, kun je ze via de app naar wens aanpassen. Wees gerust, veiligheid staat voorop - ongeacht je instellingen, Venty zal nooit heter worden dan 210°C.

Helder LED-display en haptische feedback

Met zijn heldere, goed leesbare LED-scherm houdt de Venty je altijd up-to-date met cruciale informatie, zoals de temperatuur die is ingesteld, het batterijniveau en of Bluetooth is ingeschakeld of niet.

Wat de Venty nog gebruiksvriendelijker maakt, is zijn subtiele feedbacksysteem. Niet alleen verandert de kleur van het scherm van oranje naar groen als hij klaar is voor gebruik, maar hij trilt ook even, waardoor je het scherm niet constant in de gaten hoeft te houden. Dus of je nu met iets anders bezig bent, of het apparaat in je zak hebt, je weet meteen wanneer het tijd is om te dampen.

Krachtige sessies

De Venty Vaporizer is ontworpen met het oog op draagbaarheid en langdurig genieten. Met zijn twee ingebouwde 18650 Lithium-Ion batterijen kun je hem tot maar liefst 10 sessies gebruiken voordat het tijd is om op te laden.

Als het tijd is om op te laden, biedt Venty meerdere opties. Als je haast hebt, kun je met de SuperCharger (apart verkrijgbaar) in slechts 40 minuten 80% batterij opladen. Als je liever een milieuvriendelijke methode wilt, zijn er instellingen om het opladen te vertragen of te begrenzen op ongeveer 90%, waarmee ook je batterijen langer meegaan.

Venty maakt gebruik van een USB-C poort, dus je kunt hem gemakkelijk opladen met standaard kabels. Hij laadt niet door, maar als de stekker in het stopcontact zit, kun je hem nog steeds gebruiken. Als je klaar bent met je dampsessie wordt het opladen hervat.

Makkelijk aanpasbaar met Bluetooth en Web App

Ontdek een nieuw niveau van personalisatie voor je Venty Vaporizer dankzij de speciale Web App. Op app.storz-bickel.com kun je je apparaat via Bluetooth verbinding laten maken en krijg je toegang tot een reeks instellingen die niet direct beschikbaar zijn op de vaporizer zelf.

In de app krijg je controle over verschillende aspecten van je dampsessie. Pas eenvoudig de instellingen van de Venty aan, zoals het dimmen van de helderheid van het display, het uitschakelen van trillingen voor stillere waarschuwingen, het aanpassen van de booster temperaturen, of het activeren van eco-laden om de levensduur van de batterij te verlengen.

Daarnaast biedt de app inzichtelijke informatie over het apparaat, waaronder het aantal gebruiksuren en de softwareversies, zodat je op de hoogte blijft van de prestaties en onderhoudsbehoeften van je Venty.

Hoe gebruik je de Venty vaporizer

Hieronder staan de belangrijkste stappen die je moet nemen als je wilt vapen met de Venty.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat je Venty is opgeladen en startklaar is. Maal je droge kruiden nauwkeurig voor een consistente dampbeleving.

Ovenkamer vullen: Schroef het koelelement los van de Venty en vul de ovenkamer met je materiaal. Niet te vol - zorg dat er ruimte is voor hete lucht om te circuleren voor een gelijkmatige verhitting.

Venty opstarten: Schroef het koelelement er weer op en zet de Venty aan door de aan/uit-knop ingedrukt te houden. De LED indicator wordt groen en het apparaat gaat trillen als het de ingestelde temperatuur heeft bereikt.

Sessie aanpassen: Pas de luchtstroom en temperatuur aan je voorkeur aan met de knoppen omhoog en omlaag, of de aan/uit-knop voor booster-standen.

Genieten: Inhaleer langzaam en gelijkmatig. Het geavanceerde koelsysteem zorgt ervoor dat elke hijs zacht en smaakvol is, waardoor de natuurlijke nuances van je droge kruiden beter tot hun recht komen.

Sessie beëindigen: Na afloop van je sessie zet je de Venty uit door de aan/uit-knop ingedrukt te houden. Verwijder de gebruikte kruiden uit de kamer en maak hem even schoon om optimale prestaties tijdens de volgende sessies te verzekeren.

Als je vergeet hem uit te zetten, schakelt de Venty Vaporizer automatisch uit na twee minuten inactiviteit, zodat de batterij langer meegaat voor een volgende sessie.

Hoogwaardige materialen voor gegarandeerde duurzaamheid

Bij de Venty Vaporizer staan veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats. Deze vaporizer is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en uitvoerig geteste materialen, niet alleen op stevigheid en duurzaamheid, maar ook op veiligheid. Storz & Bickel heeft dit gewaarborgd met een UL-certificering, wat betekent dat hij voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Maar dat is nog niet alles. Een ongelukje zit soms in een klein hoekje en ook daar is aan gedacht bij de Venty. Hij is spatwaterdicht volgens de IPX4-normen, dus een paar spatjes water zijn geen probleem. Deze functie maakt de Venty even perfect voor genieten thuis als buiten in de natuur. Het is een robuuste vaporizer waar je altijd en overal op kunt vertrouwen.

Eenvoudig schoonmaken voor optimale prestaties

Je Venty Vaporizer in topconditie houden is eenvoudig en kost niet veel tijd. Na elk gebruik, als de ovenkamer is afgekoeld, is het een goede gewoonte om hem even uit te borstelen. Dit helpt ophoping van vuil te voorkomen en maakt hem gebruiksklaar voor je volgende sessie.

Als je hem grondig wilt reinigen, concentreer je dan op het mondstuk, het koelelement en de ovenkamer. In de handleiding staat dat je dit het beste om de twaalf sessies kunt doen, om ervoor te zorgen dat alles weer als nieuw werkt.

Om het mondstuk en het koelelement grondig te reinigen, dompel je ze in isopropylalcohol en veeg je de ovenkamer af met een in alcohol gedrenkt wattenstaafje. Deze routine zorgt er niet alleen voor dat je apparaat goed blijft presteren; het zorgt er ook voor dat je elke keer de zuiverste smaken krijgt.

Venty vs Mighty+ en Crafty+

De Venty, Mighty+ en Crafty+ hebben elk hun eigen unieke eigenschappen, maar de Venty steekt er op verschillende manieren bovenuit. Zo biedt de Mighty+ een ongeëvenaarde batterijlevensduur en staat de Crafty+ bekend om zijn compacte formaat, de Venty tilt personalisatie en snel opwarmen naar een hoger niveau.

Het is de eerste in zijn soort die zo'n snelle opwarmtijd en uitgebreide luchtstroom biedt, gecombineerd met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden via de speciale Web App. Dit apparaat zet de nieuwe norm voor draagbare vaporizers.

Aanbevolen accessoires

Geniet nog meer van je Venty met deze handige accessoires.

SuperCharger: Laad je Venty nog sneller op met de SuperCharger.

Venty Case: Houd je Venty veilig opgeborgen waar je ook gaat met het bijpassende etui.

Doseercapsules: Gebruik doseercapsules om sessies voor te bereiden en minder schoon te hoeven maken.

Reserve Set: Deze set heeft alles wat je nodig hebt om je Venty als nieuw te laten presteren.

Waterpijp Adapter: Sluit je Venty aan op elke waterpijp, bubbler of bong met deze adapter.

Garantie

Alle Venty Vaporizers die verkocht worden via MagicVaporizers, een geautoriseerde dealer van Storz & Bickel producten, zijn authentiek en hebben een garantie van 2 jaar na aankoop + 1 jaar na registratie, bij normaal gebruik.

Gebruikershandleiding

Venty Vaporizer

Inhoud

 • Venty vaporizer
 • USB-C kabel
 • Normale gaasjes (klein) (2)
 • Grove gaasjes (klein) (3)
 • Koelelement gaasjes (2)
 • Afdichtringen (2)
 • Vulkamer gereedschap
 • Reinigingsborstel
 • Gebruiksaanwijzing
Venty Vaporizer

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 5.5 × 3.7 × 15.7 cm
Gewicht: 252 g
Hittemethode: Hybride (Convectie+Conductie)
Opwarmtijd: 20 seconden
Energiebron: Batterijen
Temperatuur: 40°C tot 210°C
Fabrikant: Storz & Bickel
Garantie: 3 jaar
Land van productie: Duitsland

Andere vaporizers van Storz & Bickel

 1. CRAFTY+ Vaporizer
  Waardering:
  Crafty+ Vaporizer

  279 € 299 €

  • Zichtbare damp binnen 60 seconden
  • Besturing met één knop
  • Weegt slechts 135 g
 2. Mighty Vaporizer
  Waardering:
  Mighty Vaporizer

  249 € 349 €

  • 90 seconden opwarmtijd
  • Exacte controle over de temperatuur
  • 2 uur batterijduur
 3. Mighty+ (Plus) Vaporizer Small
  Waardering:
  Mighty+ (Plus) Vaporizer

  349 € 398 €

  • 60 seconden opwarmtijd
  • Keramisch gecoate verhittingskamer
  • 25 minuten sneller opladen
 4. Plenty Vaporizer
  Waardering:
  Plenty Vaporizer

  209 € 248 €

  • Unieke koelende stalen spoel
  • Duurzame materialen van topkwaliteit
  • Extra brede hittekamer voor groepsessies
 5. Volcano Classic Vaporizer
  Waardering:
  Volcano Classic

  349 € 399 €

  • Damp via ballonnen
  • 9 temperatuurniveau's tot 230°C
  • Geavanceerde en betrouwbare technologie
 6. Volcano Hybrid Vaporizer
  Waardering:
  Volcano Hybrid

  549 € 599 €

  • Pure convectie damp via slang of ballon
  • Warmt op in minder dan 40 seconden
  • Groot digitaal scherm met touch knoppen
Bezig met laden...
Schrijf je eigen review over Venty Vaporizer