Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.
Vaporizers from Storz & Bickel

Storz & Bickel Vaporizers

Investeer in een Storz & Bickel vaporizer als je een betrouwbare vape wilt waarmee je jarenlang kunt genieten van de allerbeste kwaliteit damp. De populaire Volcano Classic kwam uit in 2001 en wordt door velen nog steeds beschouwd als één van de allerbeste desktop vaporizers die er te krijgen is, mits je hem kunt betalen.

Wil je af en toe ook nog eens van de bank af en de deur uit, dan is de Mighty één van onze favoriete draagbare vaporizers, vooral vanwege de lange levensduur van de batterij en de soepele en smakelijke damp die hij produceert. Een Storz & Bickel vape kost misschien iets meer, maar dat is hij dan ook zeker meer dan waard.

Read more
Van hoog naar laag sorteren
 1. CRAFTY+ Vaporizer
  Waardering:
  Crafty+ Vaporizer

  279 € 299 €

  • Zichtbare damp binnen 60 seconden
  • Besturing met één knop
  • Weegt slechts 135 g
 2. Venty Vaporizer by Storz & Bickel - Small
  Waardering:
  Venty Vaporizer

  448 €

  • Opwarmtijd van slechts 20 seconden
  • Verstelbare luchtstroom door middel van draaiknop
  • Bluetooth en Web App connectiviteit
 3. Mighty Vaporizer
  Waardering:
  Mighty Vaporizer

  249 € 349 €

  • 90 seconden opwarmtijd
  • Exacte controle over de temperatuur
  • 2 uur batterijduur
 4. Mighty+ (Plus) Vaporizer Small
  Waardering:
  Mighty+ (Plus) Vaporizer

  349 € 398 €

  • 60 seconden opwarmtijd
  • Keramisch gecoate verhittingskamer
  • 25 minuten sneller opladen
 5. Plenty Vaporizer
  Waardering:
  Plenty Vaporizer

  209 € 248 €

  • Unieke koelende stalen spoel
  • Duurzame materialen van topkwaliteit
  • Extra brede hittekamer voor groepsessies
 6. Volcano Classic Vaporizer
  Waardering:
  Volcano Classic

  349 € 399 €

  • Damp via ballonnen
  • 9 temperatuurniveau's tot 230°C
  • Geavanceerde en betrouwbare technologie
 7. Volcano Hybrid Vaporizer
  Waardering:
  Volcano Hybrid

  549 € 599 €

  • Pure convectie damp via slang of ballon
  • Warmt op in minder dan 40 seconden
  • Groot digitaal scherm met touch knoppen
Van hoog naar laag sorteren

Waarom is een Storz & Bickel één van de beste?

Storz & Bickel vaporizers hebben de reputatie dat ze tot de beste op de markt behoren, en met reden. Ze blijven voortdurend innoveren en komen iedere keer weer met vapes die de standaard zetten voor de rest van de markt. Het is nauwelijks te geloven dat Storz & Bickel, sinds ze in 1996 begonnen zijn, maar een paar vaporizers op de markt hebben gezet. Hun ontwerpen zijn zo innovatief en tijdloos dat anderen ze zelfs tientallen jaren later nog steeds kopiëren, of in ieder geval proberen te kopiëren. Ondanks de hoge aanschafprijs zijn deze vaporizers hun geld dubbel en dwars waard.

De Volcano Belevenis

In één oogopslag zie je al dat de Volcano vaporizer garant staat voor een bijzondere belevenis. In plaats van een meer conventioneel ontwerp, is gekozen voor een robuust en zwaar ontwerp dat één enkel begrip uitstraalt: "kracht". Zodra je het apparaat gebruikt, snap je meteen waarom het ontwerp is zoals het is. De hits van dit apparaat zijn vol en krachtig, met een zachtheid die je nog niet eerder geproefd hebt.

Hij is verkrijgbaar in twee modellen, de Volcano Classic en de Volcano Hybrid. Het zijn beiden fantastische desktop modellen, die alleen al als kunstwerk in geen enkel interieur zouden misstaan. Zet de Volcano op de koffietafel, haal een Volcano ballon tevoorschijn, vul hem met damp, en laat de ballon rondgaan en iedereen komt ruimschoots aan zijn trekken.

De Volcano Classic, de allereerste vaporizer van Storz & Bickel, staat bekend om zijn degelijkheid, betrouwbaarheid, en duurzaamheid. Veel dampfanaten gebruiken hem al bijna twee decennia om er heerlijke ballonnen damp mee op te blazen en voor sommigen is dit de enige vaporizer die ze ooit zullen kopen.

Maar veel tijd om nostalgisch te worden is er niet, want er is nu een nieuwe en verbeterde versie: de Volcano Hybrid. Hoewel dit nieuwe model lijkt op de vorige, zijn bij dit model de bedieningsknoppen en het LED touch display verbeterd voor een nog fraaiere uitstraling. Bovendien is de Volcano Hybrid veel sneller opgewarmd. Jij en je mede-vapers hoeven nog maar 1-2 minuten te wachten tot de ballon zich volledig met damp heeft gevuld. Storz & Bickel heeft ook goed geluisterd naar de feedback van gebruikers en de mogelijkheid toegevoegd om rechtstreeks damp te inhaleren via het nieuwe systeem met slang.

De belangrijkste verbetering van Volcano Hybrid is de integratie met smartphone. Met de S&B Web app kunnen gebruikers het apparaat met hun telefoon bedienen en hun eigen op maat gemaakte sessies creëren die ze steeds opnieuw kunnen gebruiken. Wat wil je nog meer van een desktop vaporizer?

De Plenty: een Overvloed aan Vermogen

Storz & Bickel's allereerste "draagbare" vaporizer is de Plenty vaporizer. Ook al draagt hij het predikaat 'draagbaar', echt van zakformaat is hij niet, want hij is maar liefst 30 centimeter hoog. Niettemin is hij zeker een geweldige aanvulling op je huiskamersessies, want hij produceert superdikke en smaakvolle damp met een apparaat dat wel makkelijk in een kring van vrienden kan worden doorgegeven.

Deze vaporizer is volledig mechanisch, inclusief de temperatuurweergave, wat zijn duurzaamheid verhoogt. De Plenty kan in het begin wat intimiderend overkomen, maar met de gemakkelijk te begrijpen quick-start guide kun je al een paar minuten na ontvangst beginnen met vapen.

Ervaar de Topprestaties van de Venty Vaporizer

De Venty vaporizer is de nieuwste innovatie van Storz & Bickel op het gebied van premium draagbare vaporizers. Met een snelle opwarmtijd van 20 seconden en aanpasbare luchtstroom wordt voortgebouwd op de technologie van eerdere modellen als de Mighty+ en Crafty+, maar de prestaties worden naar een nog hoger niveau getild.

Hij heeft een nauwkeurige temperatuurregeling van 40°C tot 210°C, een langer damptraject voor nog koelere damp en razendsnel opladen via USB-C voor als je snel wilt genieten.

Ingebouwde beveiligingsfuncties, zoals automatisch uitschakelen, in combinatie met een UL-gecertificeerde constructie. Met de Venty Vaporizer koop je niet zomaar een vaporizer; je investeert in een premium dampervaring.

Mighty+: De Verbeterde Klassieker van Storz & Bickel

De Mighty+ vaporizer perfectioneert het iconische Mighty design met een nog betere draagbaarheid. Ook al is hij inmiddels overtroffen door de Venty, het is en blijft één van de allerbeste vaporizers.

Het meest opvallend is de USB-C poort, waardoor je je vape overal kunt opladen en maar liefst 25 minuten sneller dan de originele Mighty! Storz & Bickel heeft ook de opwarmtijd met 60 seconden verbeterd en het instellen van de temperatuur gemakkelijker gemaakt met de nieuwe Boost-mode, zodat je midden in een sessie snel de temperatuur kunt verhogen.

De Handzame Crafty+

De Crafty+ vaporizer is de kleinste vaporizer van Storz & Bickel. Met een ergonomische body die prettig in de hand ligt en comfortabel aanvoelt, weet je gelijk dat je iets goeds in handen hebt. Terwijl andere vaporizers vaak draagbaarheid boven kracht stellen, doet de Crafty+ niet aan compromissen en heeft gewoon beide. Door een combinatie van conductie en convectie produceert het gepatenteerde hybride verwarmingssysteem elke dampsessie weer zijdezachte damp.

Je kunt de Crafty+ ook bedienen met S&B's Web app. Hiermee kunnen gebruikers niet alleen hun apparaat aanzetten, maar ook een kwijtgeraakt apparaat lokaliseren, en de uitschakeltijd tot 5 minuten verlengen. Het is ook mogelijk de temperatuur in te stellen met stappen van 1°C of de temperatuur met de applicatie met 15°C ineens op te voeren.

Al met al is de Crafty+ een innovatieve, high-tech draagbare vape met een USB-C poort, met 30% snellere verhitting dan het vorige model en verbeterde elektronica. Met zijn zakformaat is deze vape de ultieme combinatie van kracht en handzaamheid.