Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.

Over Ons

Het idee dat is uitgegroeid tot MagicVaporizers ontstond op een skivakantie in het noorden van Zweden in 2012, toen ik (Peter) en Sam door een Amerikaan geïntroduceerd werden aan een revolutionaire manier om kruiden te consumeren tijdens een après-ski feestje - vapen. Niet lang daarna realiseerden we ons dat dit de toekomst was en dat wanneer mensen zouden ervaren wat wij hebben ervaren, ze net zo enthousiast zouden zijn als wij destijds waren.

Na het oprichten van het bedrijf en het grondig testen van honderden vapes, waren we er zeker van dat we klaar waren om de beste vaporizes op de markt te verkopen tegen de laagst mogelijke prijs. Dit was in het midden van 2013, toen we onze van origine Zweedse webwinkel lanceerden - vaporizers.se.

De webwinkel was een direct succes en we waren letterlijk uitverkocht voordat we ook maar onze tweede levering konden ontvangen van de fabrikanten. Tot onze verrassing kregen we niet alleen bestellingen uit Zweden, maar ook uit buurlanden. Hierdoor kwamen we er al snel achter dat we groter moesten denken dan Zweden alleen.

In de herfst van 2013, na een hoop testen, kwamen we terecht bij het merk dat we inmiddeld hebben uitgebouwd tot de grootste verkoper van vaporizers in heel Europa - MagicVaporizers. In eerste instantie lanceerden we onze webwinkels in zeven andere landen; het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Finland en Denemarken.

De interesse in vapes, maar ook de toevoeging van meer vape merken van hoge kwaliteit, nam een vlucht aan het begin van 2014. Onze gok om meer landen toe te voegen werd al snel een groot succes. Sindsdien hebben 13 extra Europese landen toegevoegd in de vorm van een gelokaliseerde webwinkel. We focussen altijd op het groeien van ons merk om meer mensen de magie van vapes te helpen ervaren.


Ondanks het feit dat we zijn gegroeid tot wat we nu zijn, blijven we trouw aan onze kernwaarden van klantvriendenlijkheid, hoge kwaliteit vapes voor lage prijzen, maar ook ervoor zorgen dat we altijd de vragen van klanten die hulp nodig hebben zo snel mogelijk beantwoorden, zowel voor als na een bestelling.

Hoe houden we onze prijzen zo laag?

  • We kopen direct van fabrikanten waar mogelijk, we onderhandelen stevig om de beste prijs te verkrijgen en geven de besparingen door aan de klant.
  • Wanneer een product niet voldoet aan de verwachtingen van onze klanten, zal deze worden vervangen door een alternatief product.
  • We kopen in grote volumes en zijn er vroeg bij om de beste prijzen te garanderen.
  • We houden onze kosten laag — omdat elke eurocent die we besparen een eurocent is welke jij zal besparen op je aankoop.

Het is niet ingewikkeld. We focussen simpelweg op wat er toe doet - geweldige vapes + goede prijzen = Waar voor je geld.

Peter & Sam
De oprichters en eigenaren van MagicVaporizers

Waar ben je gevestigd?

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm, Zweden en ons warenhuis bevind zich in het midden van Duitsland (Apolda), waardoor snel verzenden door heel Europa wordt gegarandeerd.