Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.

TightVac - MiniVac 0,12 L

9 €

SKU
ignore-this-125

De TightVac MiniVac is ontworpen voor het bewaren van je kruiden, zo blijven ze net zo vers als toen je ze er instopte. 

Druk op de knop als je het deksel dichtdoet en de vacuümfunctie wordt geactiveerd, alle lucht wordt nu effectief verwijderd zodat de versheid gewaarborgd blijft en er geen geur kan ontsnappen. Deze oplossing houdt je kruiden in perfecte conditie en bovendien kun je ze nu geurvrij en discreet bewaren.

De MiniVac heeft een inhoud van 0,12 liter en kan tussen de 10 en 30 gram kruiden bevatten, afhankelijk van de dichtheid. De container is ontzettend stevig, luchtdicht en waterdicht, zodat je kruiden goed beschermd zijn tegen alle elementen.

Ben je van plan om Doseercapsules in de TightVac te bewaren? Dan is het verstandig om een op maat gemaakte capsulehouder aan te schaffen. Met een capsulehouder kun je je capsules georganiseerd en veilig bewaren en vervoeren.

De Doseercapsule Houder voor Kleine Capsules past op Doseercapsules van Tinymight [6×5], XMax / XVape [6×5], Wolkenkraft [4×5] en Flowermate [3×5].

De Doseercapsule Houder voor Grote Capsules past op doseercapsules van Storz & Bickel [7×4] en op doseercapsules voor de Angus vaporizer [4×4].