Laagste prijzen
24-uurs verzending
Geauthoriseerde distributeur
Gratis verzenden voor Vaporizers

Metalen Space Grinder

€ 29
Metal Space Grinder - Onyx Black
Metal Space Grinder - Sharp Grinder Teeth Metal Space Grinder - 4 Pieces Metal Space Grinder - Assembled Metal Space Grinder - In Metallic Blue and Onyx Black Metal Space Grinder - In Metallic Blue Metal Space Grinder - Including spade Metal Space Grinder - Onyx Black
€ 29
€ 29

Metalen Space Grinder van MagicVaporizers is de ultieme 4-stuks-vermaler die perfect is voor alle typen aromatherapie mixen. De diameter van de vermaler is 4 centimeter en de hoogte is 4,5 centimeter, wat inhoud dat je dit product gemakkelijk in je broekzak kunt bewaren. Om gebruik te maken vean de maalfunctie, heeft deze Metalen Space Grinder een diamant-vormige sscherpe metalen tand die ook de komende jaren zeer scherp zal blijven. De bovenzijde is waar je het material plaatst en het malen kunt starten. Van daaruit zal het naar beneden vallen in de lagere compartimenten op een scherm. Elk residue dat door het scherm valt zal op de bovem worden bewaard, waar je het gemakkelijk kunt uit halen.


Het gaat om CNC gemaakt van space aluminum, wat inhoud dat delen van deze Metalen Space Grinder zeer makkelijk samen passen, maar ook duurzaam en lichtgewicht is (95 gram). Magneten in de onderdelen zorgen voor een zeer goede sluiting en houden alles op zijn plaats als je onderweg bent, maar ook als je aan het vermalen bent. Om te gebruiken moet je het bovendeel gebruiken, je aromatherapie mix toevoegen, sluiten en aan de bovenzijde draaien om het malen te starten. Open het hierna om de magie te ervaren!


Inclusief:  • Vier-stuks Metalen Space Grinder

  • Hulpstuk voor residue

  • Duurzame bewaartas


Beschikbaar in Onyx Black en Metallic Blue.