Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.

DaVinci IQC

Waardering:
DaVinci IQC 4.3 5

199 € 229 € Je korting: 30 €

SKU
ignore-this-85
Gratis verzenden
Meer grinders bekijken
Bekijk meer toebehoren

Kenmerken

 • Nieuwste versie! (2024.06)
 • Gezandstraalde aluminium buitenkant
 • Luchtdicht dampcircuit van zirconiumdioxide en glas
 • Met glas beklede verhittingskamer met 0,5g capaciteit
 • "Smart Path", Precision en Boost modus
 • Temperatuurinstelling van 1 graad nauwkeurig (0 tot 221°C)
 • 30 seconden opwarmtijd
 • Opladen in minder dan 2 uur (USB-C)
 • 3000 mAh batterij (verwijderbaar) tot 2 uur gebruiksduur

Voor wie is de DaVinci?

De Davinci IQC is voor de dampfanaat die de volledige controle wil hebben over zijn of haar dampsessies. Dit apparaat heeft tal van extra mogelijkheden die hem perfect maken voor het experimenteren met verschillende dampsmaken, zoals de zirkonium kruidenkamer, de verschillende verhittingsstanden en het grote temperatuurbereik. De precisiemodus maakt het ook eenvoudig om alle beschikbare temperaturen (0 tot 221°C) probleemloos uit te proberen!

Luchtdicht dampcircuit van zirkonium/glas

DaVinci's meest recente innovatie is een volledig luchtdicht dampcircuit van zirkonium en glas. Dit betekent dat je damp niet in contact komt met metalen of kunststoffen, waardoor je altijd verzekerd bent van pure en smaakvolle sessies met de IQC!

Buitengewone smaak

De verhittingsoven van DaVinci is uniek. De met glas beklede keramische oven van DaVinci IQC heeft een temperatuurregelaar met een nauwkeurigheid van 1 graad en biedt een precisiemodus voor de ultieme temperatuurregeling, en een "Smart Path" modus die een gebruiksvriendelijke maar praktische manier biedt om te experimenteren met vooraf ingestelde temperatuurverhogingen.

Krachtige en verwijderbare batterij

De DaVinci IQC wordt geleverd met een 18650, 3000 mAh oplaadbare batterij met een gebruiksduur van tot wel 2 uur. Dit maakt hem tot de perfecte reisgenoot voor buitenshuis, of voor lange reizen zonder toegang tot stopcontact.

De batterij is ook verwisselbaar, dus als je een tijdje op pad gaat, neem dan een paar extra mee - je weet maar nooit wanneer ze van pas kunnen komen!

Je kunt de omhoog en omlaag knoppen gebruiken om te zien hoeveel batterijvermogen je vaporizer nog heeft. Hij zal ook trillen wanneer er nog maar 10% van de batterij over is.

Ook geschikt voor waterpijp

De IQC wordt geleverd met een waterpijpadapter die op elke 10 mm waterpijp kan worden aangesloten voor een nog zachtere en zuiverder dampervaring. Door de damp door een waterpijpje te laten lopen kan hij afkoelen en is hij nog makkelijker in te ademen.

3 standen om de temperatuur te regelen

Smart Path

Met de "Smart Path" stand op je DaVinci IQC kun je vier verschillende standen gebruiken die de temperatuur in de keramische oven geleidelijk opvoeren. De eerste stand heet "Flavour" en begint bij 176°C en eindigt na 8 minuten bij 188°C.

Er zijn drie andere standen: Mind, Body en Rest die bij verschillende temperaturen beginnen en 8 minuten later eindigen met een 12°C hogere temperatuur.

Precision

In deze stand kun je de temperatuur tot op een graad nauwkeurig regelen. Om de Precision stand in te stellen, klik je eenmaal op de aan/uit knop, die de actuele temperatuur toont en stel hem dan in met de omhoog en omlaag pijlen om de temperatuur van je voorkeur te kiezen.

Boost

Als je tijdens je sessie op de rode aan/uit knop drukt, kun je de temperatuur opvoeren tot 210°C. Houd hem zo lang vast als je wilt en druk op een van de pijlen als je klaar bent, dan keert de IQC vaporizer uit de Boost stand terug naar de van tevoren ingestelde temperatuur.

Opladen met USB-C

Laad de IQC vaporizer in slechts 2 uur op met USB-C laden. En als je onderweg bent en snel even je telefoon moet opladen, dan is zijn omgekeerde oplaadmogelijkheid hier ideaal voor!

App voor nog meer aanpasbaarheid

DaVinci's nieuwste innovatie is een web-gebaseerde app voor zowel iOS als Android OS, waarmee je de IQC niet alleen vanaf smartphones kunt bedienen, maar ook vanaf tablets en desktops.

Met de app kun je ook aangepaste "Smart Paths" maken om je DaVinci IQC sessies te vereenvoudigen door automatische temperatuuraanpassingen te maken, een naam te geven en op te slaan.

Wat is het verschil tussen de DaVinci IQC en IQ2?

De IQ2 en de IQC zijn vaporizers die erg op elkaar lijken. De belangrijkste verschillen zijn dat de IQC USB-C opladen heeft, en een mondstuk van zacht materiaal met een bijbehorend aromakamer deksel en waterpijp adapter. Dose tracking en AirDial technologie van de DaVinci IQ2 ontbreken echter.

Garantie

Alle DaVinci IQC vaporizers die verkocht worden door MagicVaporizers, een geautoriseerde dealer van DaVinci, zijn 100% origineel en hebben 2 jaar garantie op het apparaat en 1 jaar garantie op de batterij.

Gebruikershandleiding

DaVinci IQC

Inhoud

 • DaVinci IQC vaporizer
 • Batterij
 • 10 mm waterpijp adapter
 • Roerstaafje
 • Schoonmaakborsteltje
 • 90 cm gevlochten USB-A naar USB-C kabel
 • Alcohol doekjes (3)
 • Gebruiksaanwijzing
DaVinci IQC

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 4.4 × 2.5 × 9.2 cm
Gewicht: 147 g
Hittemethode: Conductie
Opwarmtijd: 30 seconden
Energiebron: Batterij (3000 mAh)
Temperatuur: 0 tot 221°C
Fabrikant: DaVinci
Garantie: 2 jaar
Land van productie: China

Andere vaporizers van DaVinci

 1. DaVinci MIQRO Vaporizer
  Waardering:
  DaVinci MIQRO-C

  119 € 129 €

  • 3 modi: Precisie, Smart Path en Boost
  • Aanpasbare kamer (0,1 – 0,25 g)
  • Vervangbare batterij (900 mAh)
Bezig met laden...
Schrijf je eigen review over DaVinci IQC