Flowermate V5 Nano

Waardering:
4.25

€ 93 € 109 Je korting: € 16

SKU
ignore-this-72
Gratis verzenden
De TightVac MiniVac houd je kruiden vers en de geur in de verpakking
TightVac - MiniVac 0,12 L
€ 6,75 € 9

De beste manier om je kruiden te bewaren is natuurlijk met een originele TightVac MiniVac! Nadat je hem gevuld hebt met kruiden en het deksel gesloten is, druk je op de knop om de lucht te verwijderen. Je kruiden blijven nu vers en geur kan met geen mogelijkheid ontsnappen uit de MiniVac. Om hem te openen, druk je opnieuw op de knop en verwijder je het deksel.

De TightVac MiniVac heeft een capaciteit van 0,12 L, waar ongeveer 10 tot 30 gram kruiden in passen, afhankelijk van hun dichtheid. Dankzij het innovatieve ontwerp is hij extreem sterk, compleet luchtdicht en volledig waterbestendig.

Flowermate V5 Nano - Batterij
Flowermate V5 Nano - Batterij
€ 10,50 € 14

Tijd om je Flowermate V5 Nano Batterij te vervangen, of wil je een extra exemplaar? Dan is deze 18650 - 2500 mAh batterij exact wat je nodig hebt.

Bedoeld om te gebruiken met: Flowermate V5 Nano.

Mondstuk schermen voor de Flowermate Aura, V5 Nano en V5.0S Pro
Flowermate - Mondstuk Schermen
€ 6 € 8

Zorg ervoor dat je Flowermate Vaporizer fris blijft door de Mondstuk Schermen te vervangen waardoor je garandeert dat de damp smakelijk en puur blijft.

Bevat:

 • Mondstuk schermen (5)

Bedoeld voor gebruik met: Flowermate V5 Nano en Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate - Vloeibare/Wax Gaasjes
Flowermate - Kamergaasjes
€ 6 € 8

Hoe je damp schoon en puur met deze Kamergaasjes. De kamergaasjes zorgen ervoor dat er geen direct contact wordt gemaakt tussen het hitteblok en het materiaal dat wordr verwarmd in de oven zelf.

Bevat:

 • Kamergaasjes (5)

Bedoeld om te gebruiken met: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano en Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate V5 Nano - Waterpijp Adapter
Flowermate V5 Nano - Waterpijp Adapter
€ 12,75 € 17

De Waterpijp Adapter geeft je de mogelijkheid om je Nano aan te sluiten aan elke 14 mm of 18 mm waterpijp of bubbler. De adapter kan worden aangesloten aan de kamer door het geheel vast te schroeven op de juiste plek.

Bedoeld om te gebruiken met: Flowermate V5 Nano.

Hou je Flowermate vape schoon wanneer je kruiden verdampt met deze Kruiden Capsule
Flowermate - Kruiden Capsule
€ 3,75 € 5

De Kruiden Capsule is bedoeld voor het voorladen van je Flowermate vaporizer met kruiden, zodat je deze kunt verdampen zonder dat je vape vies zal worden. Het is ook een perfecte oplossing voor het meenemen van extra kruiden wanneer je buitenshuis wil vapen.

Bedoeld om te gebruiken met: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano en Flowermate V5.0S Pro V2.

Deze Concentraten Capsule is bedoeld voor het verdampen van wax of olie met je Flowermate vape
Flowermate - Concentraten Capsule
€ 3,75 € 5

De Concentraten Capsule kan worden gebruikt wanneer je concentraten wil verdampen met je Flowermate vaporizer, zoals wax of olie. Plaats je concentraten simpelweg op het katoenen oppervlak in de capsule en plaats de gevulde capsule in de vaporizer.

Bedoeld om te gebruiken met: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano en Flowermate V5.0S Pro V2.

Dit Mondstuk is gemaakt van hoogwaardig glas en is identiek aan het exemplaar dat wordt meegeleverd met de Flowermate V5 Nano
Flowermate V5 Nano - Mondstuk
€ 9 € 12

Dit Mondstuk is een reserveonderdeel voor de Flowermate V5 Nano, voor het geval je het meegeleverde mondstuk moet vervangen, of wanneer je een extra exemplaar nodig hebt. Het is gemaakt van hoogwaardig glas en is identiek aan het mondstuk dat wordt meegeleverd met de vaporizer.

Bedoeld om te gebruiken met: Flowermate V5 Nano.

De On Balance Champion is een Kleine Weegschaal die tot 500 g kan afwegen met een precisie van 0,1 g
Kleine Weegschaal - 1000 x 0,1 g
€ 18,75 € 25

De originele On Balance Kleine Weegschaal blijft zeer betrouwbaar en exact na al deze jaren. Perfect voor het afwegen van je kruiden of concentraten! De On Balance Champion weegt materialen tot 1000 gram met een precisie van 0,1 gram. Het product past in de meeste (broek)zakken en kan overal mee naartoe worden genomen! 

Capaciteit: 1000 g, 35,28 oz
Precisie: 0,1 g, 0,01 oz
Meetsoorten: g, oz, dwt, ozt
Automatische afsluiting: 60 seconden
Batterijen: 2x AAA batterijen (meegeleverd)
Afmeting: 118 x 80 x 20 mm
Gewicht: 140 gram

Kenmerken

 • Nieuwste uitvoering! (2021.09)
 • Makkelijk in gebruik
 • USB oplaadbaar
 • Vervangbare batterijen
 • Broekzakformaat
 • Digitale controle over de temperatuur
 • Makkelijk schoon te maken

Voor Wie is de Flowermate V5 Nano?

De Flowermate V5 Nano is ideaal voor beginners en mensen die simpelweg een vaporizer zonder gedoe willen. Een vape die zowel efficiënt is als waar voor je geld levert. Het ontwerp is slank en zeer discreet dankzij het broekzak formaat en het onopvallende uiterlijk. Deze vape is perfect om onderweg mee te nemen voor smakelijk damp op elke locatie. Om de damp de smaak van je voorkeur te geven kan je gebruik maken van de volledige controle over de temperatuur en de makkelijke besturing, waarmee elke vape sessie memorabel zal zijn.

Hoge Kwaliteit Damp

De keramische kamer is van topkwaliteit, het glazen mondstuk en geisoleerde luchtpad produceren hoogwaardige damp. Hierdoor zijn de prestaties van de Flowermate V5 Nano erg indrukwekkend. Dichte, pure smaak uit een geisoleerd luchtpad houd in dat je damp nooit metaalachtig smaakt of giftige stoffen bevat. En omdat het mondstuk is gemaakt van glas, zal het niet-poreuze oppervlak maximale hygiëne en een luxe gevoel opleveren.

Vervangbare Batterij

Hoewel de batterijduur van de Flowermate V5 Nano niet de beste is (tot 50 minuten constante dampproductie), is het apparaat wel voorzien van een vervangbare batterij, waardoor je nooit een vape sessies vooraf moet beeindigen omdat de batterij leeg is! In plaats van het wachten op het herladen van de batterij, kan je een vol exemplaar plaatsen in de vape om de sessie voort te zetten.

Snelle Opwarmtijd

De Flowermate V5 Nano heeft de mogelijkheid om op te warmen en de maximale temperatuur te behalen in slechts 30 tot 50 seconden, waardoor snelle sessies makkelijk worden. Het geeft je de mogelijkheid om te vapen na enkele momenten, maar wel moet je eerst heven wachten tot het apparaat is opgewarmt. Omdat het om zo'n korte opwarmtijd gaat, zal je jezelf nooit vervelen tijdens het wachten op je vaporizer. De temperatuur van je voorkeur is zo behaald.

Makkelijk Schoon te Maken

Dankzij de simpele vorm van de Flowermate V5 Nano zal het volledige apparaat schoonmaken slechts enkele momenten in beslag nemen. Alleen de oven, het LED scherm en het glazen mondstuk moeten na gebruik worden schoon gemaakt met een simpele borstel. Of gebruik een doekje met pure alcohol om het beter schoon te krijgen. De bredere vorm van het mondstuk zal betekenen dat je moeiteloos met een wattenstaafje in het onderdeel kan komen voor een schoonmaaksessie.

Volledige Controle over de Temperatuur

Flowermate V5 Nano geeft je de mogelijkheid om elke temperatuur te selecteren tussen 40°C en 230°C, waardoor je volledige controle hebt over de temperatuur van je sessie en hoe je materiaal wordt verwarmd. De temperatuur veranderen is makkelijk, slechts een druk op de knop is voldoende. Tegelijk zal het LED scherm de temperatuur tonen op elk mogelijk moment.

Garantie

Alle Flowermate V5 Nano vaporizers verkocht door MagicVaporizers, een geauthoriseerde distributeur van Flowermate (door Smiss), zijn volledig authentiek en voorzien van een 2-jarige garantie op het apparaat en een 1-jarige garantie op de batterij.

Gebruikershandleiding

Flowermate V5 Nano

Inhoud

 • Flowermate V5 Nano vaporizer
 • Borosilicaat glazen mondstuk
 • 2500 mAh batterij
 • Laadtunnel
 • USB snellaadkabel
 • Concentraten capsule
 • Kruiden capsule
 • Onderhoudsset
 • Roestvrij stalen gaasjes (5)
 • Instructiegids
Flowermate V5 Nano

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 2,5 × 5,0 × 9,5 cm
Gewicht: 142 g
Hittemethode: Hybride (Convectie+Geleiding)
Opwarmtijd: 30 seconden
Energiebron: Batterij (2500 mAh)
Temperatuur: 40°C tot 230°C
Fabrikant: Flowermate
Garantie: 2 jaar
Land van productie: China
Schrijf je eigen review over Flowermate V5 Nano
U plaatst een review over:Flowermate V5 Nano
Waardering