Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.

PAX Plus

Waardering:
PAX Plus 4.5 5

199 € 249 € Je korting: 50 €

SKU
ignore-this-115
Gratis verzenden
Meer grinders bekijken
Bekijk meer toebehoren

Kenmerken

 • Nieuwste versie (2024.05)
 • Discreet, duurzaam en slim design
 • Verstelbare ovengrootte (0,25 tot 0,5 g)
 • Vier standen: Stealth, Efficiency, Flavour en Boost
 • Nieuw 3D oven gaasje dat gemakkelijker te verwijderen is
 • In minder dan 30 seconden opgewarmd
 • Tot 2 uur batterijduur
 • Kan zowel met kruiden als concentraten worden gebruikt
 • Verbeterde multi-tool
 • 10 jaar garantie

Voor wie is de PAX Plus?

De afgelopen tien jaar timmert PAX Labs aan de weg met efficiënte en duurzame vaporizers op basis van conductieverhitting. De PAX Plus is past helemaal in die traditie. De PAX Plus heeft hetzelfde iconische en minimalistische uitstraling als eerdere PAX modellen, zonder knoppen, behalve de vier bloembladvormige LED's aan de voorkant en de magnetische oplaadconnector aan de achterkant.

Zoek je een combinatie van draagbaarheid en onopvallendheid, dan zal je de PAX Plus zeker waarderen, want hij is net geen 10 centimeter hoog en kan gemakkelijk in je handpalm of broekzak worden verborgen.

Smakelijke damp in minder dan 30 seconden

De damp van de PAX Plus is consistent krachtig en smaakvol, en omdat hij in minder dan 30 seconden opwarmt, kun je snel aan je sessies beginnen.

Hoewel de dampkwaliteit misschien niet zo goed is als die van een grotere vape (zoals de Mighty Plus of Tinymight 2), steekt de PAX Plus met kop en schouders boven de meeste kleinere vaporizers uit.

Nieuwe opties en standen

In tegenstelling tot traditionele vaporizers waarbij je de temperatuur handmatig instelt, heeft de PAX Plus vier unieke standen: Stealth, Efficiency, Flavour en Boost.

Om de stand te veranderen houd je de knop ingedrukt totdat de lampjes (bloemblaadjes) veranderen naar de gewenste stand.

Stealth mode: (één verlicht bloemblaadje) is voor de momenten dat je discreet wilt zijn. Als deze stand actief is, worden de LED's gedimd en de verwarming aangepast om de zichtbare damp te minimaliseren.

Efficiency mode: (twee brandende bloemblaadjes) is bedoeld voor rustige en ontspannen sessies. Deze stand is bedoeld om je kruiden volledig te extraheren, maar in een langzaam tempo.

Flavour mode: (drie brandende bloemblaadjes) produceert de sterkste smaak van alle modes. Als je geniet van de subtiele smaakverschillen tussen je kruidensoorten dan is deze stand je op het lijf geschreven.

Boost mode: (vier brandende bloemblaadjes) is voor intense en snelle sessies. Deze stand bereikt de hogere temperaturen die nodig zijn voor maximale dampproductie. Het is ook deze stand die het beste werkt met concentraten met behulp van het concentraat inzetstuk.

Verstelbare ovengrootte

Met de PAX Plus kun je de grootte van de oven aanpassen, want er worden twee soorten ovendeksels meegeleverd. Het standaard ovendeksel is perfect voor als je een volle oven (0,5g) wilt pakken voor een lange sessie of om te delen met vrienden.

Met het halve ovendeksel kun je de oven verkleinen tot de helft van de normale grootte, perfect voor microdosering en het bewaren van je kruiden. De deksels zijn magnetisch, waardoor ze ook tijdens het gebruik goed op hun plaats blijven zitten.

Slimme stand-by stand

In tegenstelling tot de meeste kruidenvaporizers waarbij je sessies slechts vijf minuten mogen duren voordat ze automatisch uitschakelen, kun je met de PAX Plus zo lang van je sessie genieten als je wilt, dankzij lip-sensing technologie en de ingebouwde accelerometer.

Als je per ongeluk vergeet de PAX Plus uit te zetten nadat je klaar bent, hoef je je geen zorgen te maken. Als de vape inactief blijft, gaat hij automatisch in stand-by modus, aangegeven door blauwe pulserende lampjes. Na een minuut van inactiviteit wordt het verwarmingselement uitgeschakeld, en na nog eens twee minuten van inactiviteit schakelt het apparaat helemaal uit.

Twee verschillende mondstukken

De PAX Plus wordt geleverd met twee mondstukken: een plat mondstuk en een verhoogd mondstuk. Het platte mondstuk loopt gelijk met de bovenkant van het apparaat en heeft een kleine gleuf waar je je lippen op kunt zetten om te inhaleren.

Het verhoogde mondstuk is ontworpen om zachter en koeler te dampen. De meeste gebruikers vinden het comfortabeler in gebruik, maar het vermindert de dampproductie wel enigszins.

Geschikt voor kruiden en concentraten

De PAX Plus is een veelzijdige vape waarmee je zowel kruiden als concentraten kunt verdampen. Met het meegeleverde concentraat inzetstuk kun je gemakkelijk wisselen tussen kruiden en concentraten zonder van vape te hoeven wisselen.

Daarbij moet wel worden opgemerkt dat, hoewel de PAX Plus in staat is concentraten te verdampen, er beter geschikte vapes voor zijn te vinden. Als je slechts af en toe concentraten gebruikt dan zullen de mogelijkheden van de PAX Plus voldoende zijn, maar als je graag vaak van concentraten geniet, raden we je aan een vape te gebruiken die speciaal ontworpen is voor concentraten.

Tot 2 uur batterijduur

De PAX Plus is voorzien van een ingebouwde 3300 mAh batterij die tot twee uur sessietijd biedt in de laagste stand (Stealth) wanneer hij volledig is opgeladen. Als je de voorkeur geeft aan de intensere standen, wordt de sessietijd afhankelijk van de desbetreffende stand verkort.

Als het tijd is om op te laden, hoef je alleen maar de kabel aan te sluiten en het magnetische oplaaddock aan de achterkant van de PAX Plus te bevestigen. De oplaadtijd van een lege naar een volle batterij ligt tussen de twee en drie uur.

Minder onderhoud

In vergelijking met eerder uitgebrachte PAX vapes is de PAX Plus eenvoudiger schoon te maken, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van je vaporizer en minder aan het schoonmaken. Dit is vooral te danken aan het bijgewerkte 3D oven gaasje dat zowel de luchtstroom verbetert als gemakkelijker te verwijderen is voor een grondige reiniging.

Om te helpen de oven schoon te houden is er een schoonmaakborstel en de vernieuwde multi-tool die geweldig is voor het vullen en verwijderen van kruiden uit de ovens van PAX Plus en PAX Mini.

Garantie

Alle PAX Plus vaporizers die verkocht worden via MagicVaporizers, een erkende dealer van PAX Labs producten, zijn 100% authentiek en hebben een garantie van 10 jaar, beperkt tot normaal gebruik.

Gebruikershandleiding

PAX Plus

Inhoud

 • PAX Plus vaporizer
 • Plat mondstuk
 • Verhoogd mondstuk
 • 3D oven gaasjes (3)
 • Ovendeksel
 • Halfvolle ovendeksel
 • Concentraat inzetstuk
 • Multi-tool
 • Schoonmaakborstel
 • USB-lader
 • Gebruiksaanwijzing
PAX Plus

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 3.1 × 2.2 × 9.8 cm
Gewicht: 91 g
Hittemethode: Conductie
Opwarmtijd: Onder 30 seconden
Energiebron: Batterij (3300 mAh)
Fabrikant: PAX
Garantie: 10 jaar
Land van productie: China

Andere vaporizers van PAX

 1. PAX 3 Vaporizer
  Waardering:
  PAX 3 Vaporizer

  179 € 249 €

  • 15 seconden opwarmtijd
  • Discreet en broekzakformaat
  • 10-jarige garantie
 2. PAX Mini - Small
  Waardering:
  (6)
  PAX Mini

  129 € 149 €

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Opwarmen binnen 30 seconden
  • Uiterst handzaam
Bezig met laden...
Schrijf je eigen review over PAX Plus