Flowermate Aura

Waardering:
4.35

€ 57 € 99 Je korting: € 42

SKU
ignore-this-76
Gratis verzenden
De TightVac MiniVac houd je kruiden vers en de geur in de verpakking
TightVac - MiniVac 0,12 L
€ 6,75 € 9

De beste manier om je kruiden te bewaren is natuurlijk met een originele TightVac MiniVac! Nadat je hem gevuld hebt met kruiden en het deksel gesloten is, druk je op de knop om de lucht te verwijderen. Je kruiden blijven nu vers en geur kan met geen mogelijkheid ontsnappen uit de MiniVac. Om hem te openen, druk je opnieuw op de knop en verwijder je het deksel.

De TightVac MiniVac heeft een capaciteit van 0,12 L, waar ongeveer 10 tot 30 gram kruiden in passen, afhankelijk van hun dichtheid. Dankzij het innovatieve ontwerp is hij extreem sterk, compleet luchtdicht en volledig waterbestendig.

Hou je Flowermate vape schoon wanneer je kruiden verdampt met deze Kruiden Capsule
Flowermate - Kruiden Capsule
€ 3,75 € 5

De Kruiden Capsule is bedoeld voor het voorladen van je Flowermate vaporizer met kruiden, zodat je deze kunt verdampen zonder dat je vape vies zal worden. Het is ook een perfecte oplossing voor het meenemen van extra kruiden wanneer je buitenshuis wil vapen.

Bedoeld om te gebruiken met: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano en Flowermate V5.0S Pro V2.

Deze Concentraten Capsule is bedoeld voor het verdampen van wax of olie met je Flowermate vape
Flowermate - Concentraten Capsule
€ 3,75 € 5

De Concentraten Capsule kan worden gebruikt wanneer je concentraten wil verdampen met je Flowermate vaporizer, zoals wax of olie. Plaats je concentraten simpelweg op het katoenen oppervlak in de capsule en plaats de gevulde capsule in de vaporizer.

Bedoeld om te gebruiken met: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano en Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate - Water Pipe Adapter
Flowermate Aura - Waterpijp Adapter
€ 18,75 € 25

De Waterpijp Adapter past op mannelijke (14 mm en 18 mm) en vrouwelijke (10 mm, 14 mm en 18 mm) buisjes. De waterpijp adapter gebruiken voor de Flowermate Aura helpt niet alleen de irritatie wegnemen die wordt veroorzaakt door de hitte van de damp, maar zal ook de smaak helpen verbeteren.

Bedoeld om te gebruiken met: Flowermate Aura.

Flowermate - Vloeibare/Wax Gaasjes
Flowermate - Kamergaasjes
€ 6 € 8

Hoe je damp schoon en puur met deze Kamergaasjes. De kamergaasjes zorgen ervoor dat er geen direct contact wordt gemaakt tussen het hitteblok en het materiaal dat wordr verwarmd in de oven zelf.

Bevat:

 • Kamergaasjes (5)

Bedoeld om te gebruiken met: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano en Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate Aura - Mondstuk
Flowermate Aura - Mondstuk
€ 6,75 € 9

Dit Mondstuk is een reserveonderdeel voor de Flowermate Aura, voor het geval je het meegeleverde mondstuk moet vervangen, of wanneer je een extra exemplaar nodig hebt. Het is gemaakt van hoogwaardig plastic en is volledig identiek aan het mondstuk dat wordt meegeleverd met de vaporizer.

Bedoeld om te gebruiken met: Flowermate Aura.

De On Balance Champion is een Kleine Weegschaal die tot 500 g kan afwegen met een precisie van 0,1 g
Kleine Weegschaal - 1000 x 0,1 g
€ 18,75 € 25

De originele On Balance Kleine Weegschaal blijft zeer betrouwbaar en exact na al deze jaren. Perfect voor het afwegen van je kruiden of concentraten! De On Balance Champion weegt materialen tot 1000 gram met een precisie van 0,1 gram. Het product past in de meeste (broek)zakken en kan overal mee naartoe worden genomen! 

Capaciteit: 1000 g, 35,28 oz
Precisie: 0,1 g, 0,01 oz
Meetsoorten: g, oz, dwt, ozt
Automatische afsluiting: 60 seconden
Batterijen: 2x AAA batterijen (meegeleverd)
Afmeting: 118 x 80 x 20 mm
Gewicht: 140 gram

Kenmerken

 • Nieuwste uitvoering! (2021.09)
 • Verdampen van kruiden, wax en olie
 • Tot 2 uur batterijduur
 • Snelle opwarmtijd
 • Discreet, dun en draagbaar
 • Complete controle over de temperatuur
 • LED scherm

Voor Wie is de Flowermate Aura?

Flowermate Aura is speciaal ontworpen met maximaal gebruiksgemak en praktisch gebruik als uitgangspunt, waardoor het de perfecte keuze is voor mensen die graag buitenshuis vapen. De kenmerkende penvormige Aura is makkelijk draagbaar in zakken en kleinere tasjes. Deze compacte vape zal ook makkelijk te gebruiken zijn dankzij de moeiteloze controle over de temperatuur, die gewaardeerd zal worden door zowel beginners als ervaren vapers.

Betere Smaak

Binnenin de Flowermate Aura’s compacte gestroomlijne bescherming vinden we een innovatieve hittekamer die combineert wordt met een volledig geisoleerd luchtpad. Dit ontwerp geeft alle damp de mogelijkheid om je mond te bereiken zonder in contact te komen met elektronica, waardoor je de smaak en actieve ingrediënten in zijn volledigheid tot je kunt nemen zonder bijsmaak. Het hoogwaardige ontwerp van deze vape zorgt voor veiligheid – maar ook voor een geweldige smaak!

Discreet & Draagbaar

Omdat de Flowermate Aura slechts 15 cm lang en penvormig is, zal het apparaat zeer discreet en makkelijk te verbergen zijn als je onderweg bent. Perfect om naar binnen met te nemen in je broekzak of tas. Wanneer het tijd is om naar buiten te gaan kan je zo genieten van een hoogwaardige vape ervaring. Sterker nog, de handige veiligheidsvergrendeling zal ervoor zorgen dat de vape niet per ongeluk aan gaat tijdens je reis – de aan/uit-knop moet je minimaal 5 keer achter elkaar indrukken voordat het verhitten kan beginnen.

Indrukwekkende Batterijduur

Op een volledige batterij kan de Flowermate Aura tot 2 volledige uren vapen garanderen. De ingebouwde batterij kan worden opgeladen met USB, waardoor je het vrijwel over mee kunt nemen en kunt opladen met bijvoorbeeld een powerbank als je buiten bent. Ook binnen moet het geen probleem zijn om een USB ingang te vinden.

Multifunctioneel

Anders dan de alternatieven op de markt, zal deze vape moeiteloos kruiden, wax of olie verdampen. Kies je persoonlijke voorkeur en plaats deze in de bijbehorende capsule (kruiden of concentraten), plaats deze in de vape en selecteer de temperatuur die je wil gebruiken. Je zal al snel klaar zijn om pure, smaakvolle damp te inhaleren.

Snel Temperatuur Aanpassen 

Alle ervaren gebruikers begrijpen het belang van exacte controle over de temperatuur. De Flowermate Aura is juist hierin exceptioneel goed. Het is voorzien van een makkelijk leesbare LED display met informatie over de temperatuur en een zeer makkelijk besturing. Om de temperatuur te veranderen, druk je simpelweg de bijbehorende + of - knoppen in op de vape om je voorkeur aan te geven. Dankzij de krachtige batterij kan de Flowermate Aura volledig opwarmen in slechts 60 seconden, waardoor je vrijwel nooit lang hoeft te wachten of je hoeft te vervelen.

Garantie

Alle Flowermate producten gekocht bij MagicVaporizers worden geleverd met een 2-jarige garantie (6 maanden op de batterij) die is gelimiteerd tot normaal gebruik.

Flowermate Aura

Inhoud

 • Flowermate Aura vaporizer
 • Mondstuk
 • Concentraten capsule
 • Kruiden capsule
 • Vulgereedschap
 • Schoonmaakborstel
 • USB oplaadkabel
 • Roestvrij stalen gaasjes (5)
 • Instructiegids
Flowermate Aura

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 2,8 × 2,8 × 14,7 cm
Gewicht: 103 g
Hittemethode: Geleiding
Opwarmtijd: 60 seconden
Energiebron: Batterij (2600 mAh)
Temperatuur: 40°C tot 230°C
Fabrikant: Flowermate
Garantie: 2 jaar
Land van productie: China
Write your own review about Flowermate Aura
U plaatst een review over:Flowermate Aura
Waardering