COVID-19 status: Ons warenhuis is niet beïnvloed. Bezorgtijd tussen de 1 tot 3 werkdagen.

Boundless CFC 2.0

Waardering:
4.25

€ 69 € 89 Je korting: € 20

SKU
SKU940
De On Balance Champion is een Kleine Weegschaal die tot 500 g kan afwegen met een precisie van 0,1 g
Kleine Weegschaal - 500 x 0,1 g
€ 18,75 € 25

De originele On Balance Kleine Weegschaal blijft zeer betrouwbaar en exact na al deze jaren. Perfect voor het afwegen van je kruiden of concentraten! De On Balance Champion weegt materialen tot 500 gram met een precisie van 0,1 gram. Het product past in de meeste (broek)zakken en kan overal mee naartoe worden genomen! 

Capaciteit: 500 g, 17,64 oz
Precisie: 0,1 g, 0,01 oz
Meetsoorten: g, oz, dwt, ozt
Automatische afsluiting: 60 seconden
Batterijen: 2x AAA batterijen (meegeleverd)
Afmeting: 118 x 80 x 20 mm
Gewicht: 140 gram

Deze Mondstuk Gaasjes passen perfect in de Boundless CFC 2.0 en voorkomen dat er materiaal in het mondstuk terecht komt.
Boundless CFC 2.0 - Mondstuk Gaasjes
€ 4,50 € 6

Hou je Boundless CFC 2.0 schoon met deze Mondstuk Gaasjes. Het mondstuk gaasje is bedoeld om in het mondstuk geplaatst te worden en te voorkomen dat er materiaal in het mondstuk terecht komt.

Bevat:

 • Mondstuk gaasjes (2)

Bedoeld om te gebruiken met: Boundless CFC 2.0.

Deze Kamergaasjes passen perfect in de Boundless CFC 2.0 en voorkomen dat er materialen in de oven terecht komen.
Boundless CFC 2.0 - Kamergaasjes
€ 4,50 € 6

Kamergaasjes moeten op de bodem van de hittekamer worden geplaatst in je Boundless CFX 2.0 om er zeker van te zijn dat er geen direct contact is tussen het hitteblok en de materialen die je in de kamer plaatst.

Bevat:

 • Kamergaasjes (2)

Bedoeld om te gebruiken met: Boundless CFC 2.0.

Boundless CFC 2.0 - Mondstuk
Boundless CFC 2.0 - Mondstuk
€ 14,25 € 19

Boundless CFC 2.0 Mondstuk is een reserveonderdeel voor de Boundless CFC 2.0 voor het geval dat je het mondstuk moet vervangen. Het is gemaakt van hoogwaardig plastic en wordt geleverd met een gaasje die de damp puurder maakt en filtert voordat je deze inhaleert.

Bevat:

 • Mondstuk (1)
 • Mondstuk gaasje (1)

Bedoeld om te gebruiken met: Boundless CFC 2.0.

Kenmerken

 • Licht & compact
 • Volledige controle over de temperatuur
 • Lange batterijduur
 • USB oplaadbaar
 • Snelle opwarmtijd
 • Geavanceerde luchtstroom
 • Inclusief waterpijp adapter
 • Makkelijk schoon te maken

Voor Wie is de Boundless CFC 2.0?

De Boundless CFC 2.0 is de nieuwste versie van de Boundless CFC met vele nieuwe verbeteringen en extra functies. Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare, discrete vape die de perfecte balans van draagbaarheid en indrukwekkende prestaties levert, overweeg dan zeker deze Boundless CFC 2.0. Het formaat is perfect voor in een broekzak, zonder dat er wordt ingeleverd aan kwaliteit van de damp. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologie, wat inhoud dat je kunt genieten van smaakvolle damp op een comfortabele manier, zowel thuis als onderweg.

Klein & Discreet 

De Boundless CFC 2.0 wordt geprezen om zijn compacte formaat die in vrijwel elke (broek)zak zal passen. Het is dus een goede keuze voor vapen in een vreemde omgeving. Hij is slank qua vorm en er is de mogelijkheid om hem in de palm van je hand te verbergen, waardoor er mogelijkheden ontstaan om discreet te vapen.

Het ontwerp van de Boundless CFC 2.0 is ook sterk verbeterd ten opzichte van de voorganger. Het verstevigde mondstuk en de harde buitenkant zorgen voor optimale duurzaamheid. Deze vape is gebouwd om lang mee te gaan, maar heeft wel een slank en discreet uiterlijk.

Indrukwekkende Batterijduur 

De Boundless CFC 2.0 is minimalistisch, dus wellicht denk je dat de batterij niet heel goed is. Maar niets is minder waar, omdat deze vape tot 10 sessies mee kan op één volle batterij. Het duurt ongeveer 3 uur om de batterij weer volledig op te laden. Dit kan je doen via USB, dus is het ook mogelijk om de vape overal op te laden met een simpele powerbank!

Volledige Controle over Temperatuur & Snelle Opwarmtijd 

Je wordt niet gelimiteerd door vooraf ingestelde temperaturen op de Boundless CFC 2.0, omdat je elke temperatuur kunt kiezen tussen 60°C en 230°C. Het opwarmen duurt slechts 30 seconden, waardoor je gegarandeerd nooit lang hoeft te wachten om je sessie te starten. Sterker nog, het handige digitale scherm geeft een exacte indicatie voor de temperatuur en batterij terwijl je het apparaat gebruikt.

Verbeterde Luchtstroom

De Boundless CFC 2.0 heeft een sterk verbeterde luchtstroom in vergelijking met zijn voorganger. Hierdoor wordt elke keer weer dikke en smaakvolle damp gegarandeerd. Het mondstuk is volledig hittebestendig, wat maximaal comfort zal opleveren. De gladheid van de geproduceerde damp is ook erg indrukwekkend.

Weinig Onderhoud

Vanwege het simplistische ontwerp van de Boundless CFC 2.0 zal het onderhoud heel makkelijk zijn. Sterker nog, de enige onderdelen die je zal moeten schoon houden zijn het digitale scherm, het mondstuk en de oven voor verhitting. Al deze onderdelen zijn makkelijk schoon te houden tussen de sessies door.

Garantie

Alle Boundless CFC 2.0 vaporizers verkocht door MagicVaporizers, een geauthoriseerde distributeur van Boundless, zijn volledig authentiek en voorzien van een 3-jarige garantie.

Boundless CFC 2.0

Inhoud

 • Boundless CFC 2.0 vaporizer
 • Waterpijp adapter
 • Roergereedschap
 • Schoonmaakborstel
 • USB oplaadkabel
 • Instructiegids
Boundless CFC 2.0

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 13,0 x 3,3 x 3,3 cm
Gewicht: 227 g
Hittemethode: Geleiding
Opwarmtijd: 30 seconden
Energiebron: Batterij (1200 mAh)
Temperatuur: 60°C tot 230°C
Fabrikant: Boundless
Garantie: 3 jaar
Land van productie: China
U plaatst een review over:Boundless CFC 2.0
Waardering