Boundless CFX

Waardering:
4.55

€ 105 € 169 Je korting: € 64

SKU
ignore-this-75
Gratis verzenden
De TightVac MiniVac houd je kruiden vers en de geur in de verpakking
TightVac - MiniVac 0,12 L
€ 6,75 € 9

De beste manier om je kruiden te bewaren is natuurlijk met een originele TightVac MiniVac! Nadat je hem gevuld hebt met kruiden en het deksel gesloten is, druk je op de knop om de lucht te verwijderen. Je kruiden blijven nu vers en geur kan met geen mogelijkheid ontsnappen uit de MiniVac. Om hem te openen, druk je opnieuw op de knop en verwijder je het deksel.

De TightVac MiniVac heeft een capaciteit van 0,12 L, waar ongeveer 10 tot 30 gram kruiden in passen, afhankelijk van hun dichtheid. Dankzij het innovatieve ontwerp is hij extreem sterk, compleet luchtdicht en volledig waterbestendig.

Boundless - Vocht/Wax Pod
Boundless - Concentraten Capsule
€ 3,75 € 5

De Concentraten Capsule moet worden gebruikt wanneer je concentraten wil verdampen met je Boundless vaporizer, zoals wax of olie. Plaats de concentraten simpelweg op het katoen in de capsule en plaats de capsule vervolgens in de vaporizer.

Bedoeld om te gebruiken met: Boundless CFV, Boundless CFX.

Deze Kamergaasjes voorkomen dat materialen in de oven terecht komen van de Boundless CFX
Boundless CFX - Kamergaasjes
€ 4,50 € 6

Kamergaasjes moeten worden geplaatst op de bodem van de hittekamer in je Boundless CFX om ervoor te zorgen dat er geen direct contact is tussen het hitteblok en de materialen die worden geplaatst in de hittekamer.

Bevat:

 • Kamergaasjes (2)

Bedoeld om te gebruiken met: Boundless CFX.

Deze Mondstuk Gaasjes voorkomen dat er materiaal in het mondstuk komen van de Boundless CFX
Boundless CFX - Mondstuk Gaasjes
€ 4,50 € 6

Hou je Boundless CFX schoon met deze vervangende Mondstuk Gaasjes. De filter voor het mondstuk moet in het mondstuk geplaatst worden om te voorkomen dat materiaal terecht komt in het mondstuk.

Bevat:

 • Mondstuk gaasjes (2)

Bedoeld om te gebruiken met: Boundless CFX.

Verbind je favoriete waterpijp, bong of bubbler aan je Boundless CFX met deze Waterpijp Adapter
Boundless CFX - Waterpijp Adapter
€ 18,75 € 25

De Waterpijp Adapter past op mannelijke (10 mm, 14 mm en 18 mm) en vrouwelijke (14 mm en 18 mm) buisjes. De waterpijp adapter gebruiken voor de Boundless CFX helpt niet alleen de irritatie wegnemen die wordt veroorzaakt door de hitte van de damp, maar zal ook de smaak helpen verbeteren.

Bedoeld om te gebruiken met: Boundless CFX.

Boundless CFX - Mondstuk
Boundless CFX - Mondstuk
€ 14,25 € 19

Boundless CFX Mondstuk is een reserveonderdeel voor de Boundless CFX voor het geval je het mondstuk moet vervangen. Het is gemaakt van hoogwaardig plastic en wordt geleverd met een gaasje die de damp verder purificeert voordat het je mond bereikt.

Bevat:

 • Mondstuk (1)
 • Mondstuk gaasje (1)

Bedoeld om te gebruiken met: Boundless CFX.

De On Balance Champion is een Kleine Weegschaal die tot 500 g kan afwegen met een precisie van 0,1 g
Kleine Weegschaal - 1000 x 0,1 g
€ 18,75 € 25

De originele On Balance Kleine Weegschaal blijft zeer betrouwbaar en exact na al deze jaren. Perfect voor het afwegen van je kruiden of concentraten! De On Balance Champion weegt materialen tot 1000 gram met een precisie van 0,1 gram. Het product past in de meeste (broek)zakken en kan overal mee naartoe worden genomen! 

Capaciteit: 1000 g, 35,28 oz
Precisie: 0,1 g, 0,01 oz
Meetsoorten: g, oz, dwt, ozt
Automatische afsluiting: 60 seconden
Batterijen: 2x AAA batterijen (meegeleverd)
Afmeting: 118 x 80 x 20 mm
Gewicht: 140 gram

Kenmerken

 • Nieuwste uitvoering! (2021.09)
 • 20 seconden opwarmtijd
 • Geisoleerd luchtpad
 • Volledige controle over de temperatuur
 • OLED digitaal scherm
 • Keramische kamer met grote capaciteit
 • Geschikt voor kruiden en concentraten
 • Indrukwekkende batterijduur

Voor Wie is de Boundless CFX?

Wanneer je op zoek bent naar een draagbare vaporizer die makkelijk in gebruik is en geen problemen oplevert, dan is de Boundless CFX de perfecte keuze. Deze compacte vape is geschikt voor zowel beginners als ervaren vapers, omdat het een flinke capaciteit heeft zonder echt groot of ingewikkeld te worden. Het apparaat is makkelijk om mee te nemen en heeft een indrukwekkende batterijduur, welke overal vapen snel en makkelijk maakt.

Gebruiksgemak 

De Boundless CFX is wellicht één van de meest praktische vapes op de markt en behoeft praktisch geen voorkennis om succesvol te gebruiken. Het functioneert moeiteloos met zowel kleine als grote ladingen, omdat geen specifieke laadtechniek nodig is voor optimale productie van damp. De capaciteit van de indrukwekkend grote keramische hittekamer geeft je de mogelijkheid om langere sessies te hebben zonder problemen, terwijl het apparaat ook divers genoeg is om ook met lichtere doseringen om te kunnen gaan.

Geisoleerd Luchtpad

Het geisoleerde luchtpad garandeert dat de damp altijd weg van de elektronica zal blijven en alleen pure smaken zal opleveren. De smaak en kwaliteit van de geproduceerde damp maakt indruk en het hele proces van inhalatie is makkelijk en handig – ideaal voor beginners.

Indrukwekkende Opwarmtijd & Batterijduur

De Boundless CFX is voorzien van 80 Watt aan stroomkracht en kan opwarmen in slechts 20 seconden! De snelle opwarmtijd geeft je de mogelijkheid om vrijwel direct aan de slag te gaan, waardoor je ook spontaan een vape sessie kunt beginnen. Je kunt 15 sessies van 5 minuten uitvoeren met een volledig opgeladen batterij, maar deze is op te laden in slechts 30 minuten, waardoor een sessie ook snel weer door kan gaan.

Draagbaar 

Het is niet nodig om thuis te blijven met de Boundless CFX, omdat het compacte formaat het makkelijk maakt om in een tas of grote zak te bewaren wanneer het tijd is om ergens naartoe te gaan. Deze vape voelt licht aan en heeft een formaat van slechts 7 x 3,2 x 13 cm. Het lijkt een beetje op een smartphone in zijn looks, waardoor het discreet is. De handige siliconen coating zorgt ervoor dat je voldoende grip hebt en het vasthouden niet vervelend wordt als het warm wordt tijdens een sessie.

Veelzijdig met Totale Controle over de Temperatuur

De Boundless CFX is in staat om zowel kruiden als concentraten moeiteloos te verdampen. Ook meegeleverd is een aparte capsule specifiek ontworpen voor concentraten. Je hebt totale controle over de temperatuur van de vape, waardoor je de dichtheid van de damp makkelijk kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Om je kruiden of concentraten te verwarmen kan je kiezen voor een temperatuur die ligt tussen 38°C en 221°C.

Garantie

Alle Boundless CFX vaporizers verkocht door MagicVaporizers, een geauthoriseerde distributeur van Boundless, zijn volledig authentiek en voorzien van een 2-jarige garantie.

Gebruikershandleiding

Boundless CFX

Inhoud

 • Boundless CFX vaporizer
 • USB kabel
 • Concentraten capsule
 • Roergereedschap
 • Schoonmaakborstel
 • Instructiegids
Boundless CFX

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 7,0 × 3,2 × 12,9 cm
Gewicht: 208 g
Hittemethode: Hybride (Convectie+Geleiding)
Opwarmtijd: 20 seconden
Energiebron: Batterij (2 x 2500 mAh)
Temperatuur: 37°C tot 221°C
Fabrikant: Boundless
Garantie: 2 jaar
Land van productie: China
Write your own review about Boundless CFX
U plaatst een review over:Boundless CFX
Waardering