Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.

XMax V3 Pro

Waardering:
XMax V3 Pro 4.4 5

119 €

SKU
ignore-this-87
Gratis verzenden
Meer grinders bekijken
Bekijk meer toebehoren

Kenmerken

 • Nieuwste versie (2024.05)
 • On-demand damp
 • 100% convectie verhitting
 • Opwarmen in 15 seconden
 • Temperatuurbereik van 100°C tot 220°C
 • Geïsoleerd dampcircuit
 • Magnetisch mondstuk met schrapertje
 • Verwisselbare 2600 mAh batterij
 • Opladen met USB-C
 • Inclusief wax cup voor concentraten

Voor wie is de XMax V3 Pro?

XMax heeft de V3 Pro ontworpen voor mensen die een betaalbare, lichtgewicht vape willen die zeer draagbaar en discreet is. Dankzij de slanke vormgeving blinkt hij uit in draagbaarheid, wat perfect is als je veel buiten bent of gewoon iets zoekt dat je gemakkelijk in je hand of zak kunt meenemen.

De XMax V3 Pro is ook veelzijdig, want hij kan zowel kruiden als concentraat verdampen. De 100% convectieverhitting in combinatie met de snelle opwarmtijd en de gebruiksvriendelijke interface, maken dit een uitstekende vape die prima voldoet aan de eisen en wensen van de meeste dampers.

On-demand convectie damp

Nieuw voor deze versie van de XMax Pro is de on-demand stand. Deze stand verwarmt de kruiden/concentraten slechts 30 seconden per keer. Dit vermindert verspilling omdat je de oven (0,15 g capaciteit) alleen verwarmt als je de vape daadwerkelijk gebruikt. Maar als je liever hebt dat de oven opgewarmd blijft, kun je in plaats daarvan altijd de sessiemodus gebruiken (4 of 6 minuten).

Omdat de XMax V3 Pro een convectie vape is, betekent dit dat de verhitting van de kruiden/concentraten door middel van hete lucht gebeurt. Dit geeft een betere smaak, gelijkmatige verdamping, en meer damp in vergelijking met conductie vapes die direct contact hebben met de stof die verdampt wordt. Nadat de damp is gevormd, wordt hij door een geïsoleerde luchtbaan geleid (dus geen contact met elektronica/metaal), direct naar het mondstuk.

Snelle opwarming

Met de XMax V3 Pro kun je elke temperatuur selecteren die je wilt van 100 tot 220 °C met een 1°C nauwkeurigheid. Als je geniet van soepele, smaakvolle damp dan moet je de temperaturen onder 200°C gebruiken en als je alles wilt halen uit je kruiden, met iets minder smaak maar meer potentie, dan moet je deze opwarmen tot hogere temperaturen. Je hoeft niet lang te wachten want het opwarmen duurt maar 15 seconden!

Handzaam en discreet

Dankzij het compacte formaat van de XMax V3 Pro is hij zeer handzaam en licht van gewicht, zodat je hem gemakkelijk mee op pad kunt nemen. Het onopvallende uiterlijk van dit apparaat maakt hem aantrekkelijk voor wie een vape wil die snel in de hand of tas verstopt kan worden als dat nodig is.

Niet alleen voor kruiden

Bij de XMax V3 Pro wordt een wax cupje geleverd dat je kunt gebruiken om concentraten zoals was en olie te vapen. Gewoon je concentraat in het cupje doen, het cupje in de vape steken, en je bent klaar om te vapen. Houd er rekening mee dat je bij het gebruik van concentraten in een vaporizer hogere temperaturen moet gebruiken dan bij het vapen van kruiden.

Innovatief mondstuk

Het magnetische mondstuk is voorzien van een schrapertje om het schoonmaken en roeren te vergemakkelijken. Het hittebestendige plastic mondstuk kan gedemonteerd en grondig gereinigd worden, waardoor je last krijgt van vastgekoekt residu.

Uitstekende batterij

De XMax V3 Pro wordt geleverd met een hoogwaardige oplaadbare, uitneembare 18650 batterij, waardoor je langer kunt vapen tussen oplaadbeurten. Elke oplaadbeurt levert ongeveer 50 minuten gebruik op. Als je langere sessies wilt doen dan dat, of als je gewoon niet zo vaak aan opladen wilt denken, raden we je aan een extra batterij te kopen, zodat je de lege gemakkelijk kunt vervangen door de opgeladen en verder kunt gaan waar je gebleven was.

USB-C laden

Nog iets nieuws aan de V3 Pro is dat hij nu een USB-C oplaadpoort heeft voor ultrasnel opladen. Een compleet lege batterij is in ongeveer twee uur weer volledig opgeladen.

Hoogwaardige constructie

De XMax V3 Pro heeft een aluminium behuizing die ervoor zorgt dat hij prettig in de hand ligt en niet te heet wordt. Hij heeft ook een keramische verwarmingskamer voor een betere smaak, en een nauwkeurige temperatuurregeling waarmee je met verschillende temperaturen kunt experimenteren. 

Je vindt ook alle relevante informatie, zoals ingestelde modus/temperatuur, huidige temperatuur, en batterijstatus op het OLED scherm. Het apparaat zelf is slechts 2,7 × 2,4 × 15,0 cm groot, zodat het gemakkelijk in alle zakken of tasjes past!

Eenvoudig schoon te maken

Om de XMax V3 Pro vaporizer na gebruik schoon te maken borstel je gewoon de roestvrijstalen oven en gaasjes af. Als er restjes achterblijven kun je die verwijderen met een wattenstaafje met wat alcohol erop.

Je kunt ook het keramische en roestvrijstalen dampcircuit verwijderen om volledig schoon te maken als er na langdurig gebruik residu in is blijven steken.

Wat is het verschil tussen de XMax V2 Pro en de V3 Pro?

De XMax V3 Pro is kleiner dan de originele V2 en heeft ook een kleinere kamer, maar hij is nog steeds genoeg voor één sessie (0.15 g) zodat je niet meteen aan bijvullen hoeft te denken. Een ander verschil is de convectieverwarming, die de opwarmtijd met 80% verkort en betekent dat de V3 Pro vape meer uit je kruiden haalt.

Garantie

Alle XMax V3 Pro vaporizers die verkocht worden door MagicVaporizers, een geautoriseerd dealer van XMax, zijn 100% origineel en hebben 1 jaar garantie op het apparaat en 6 maanden garantie op de batterij.

Gebruikershandleiding

XMax V3 Pro

Inhoud

 • XMax V3 Pro vaporizer
 • Wax cupje
 • USB-C kabel
 • Reinigingsborsteltje
 • Alcohol wattenstaafjes (4)
 • Wattenstaafjes (3)
 • Gebruiksaanwijzing
XMax V3 Pro

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 2.7 × 2.4 × 15.0 cm
Gewicht: 107 g
Hittemethode: Convectie
Opwarmtijd: 15 seconden
Energiebron: Batterij (2600 mAh)
Temperatuur: 100°C tot 220°C
Fabrikant: XMax / XVape
Garantie: 1 jaar
Land van productie: China

Andere vaporizers van XMax / XVape

 1. XLux Roffu - Small
  Waardering:
  (8)
  XLux Roffu van XVape

  159 €

  • 100% convectieverhitting
  • Opwarmen in 20 seconden
  • Session en on-demand modus
 2. XMax Starry V4 - Small
  Waardering:
  (9)
  XMax Starry V4

  119 €

  • Snelle opwarmtijd (30 seconden)
  • Verstelbare luchtstroom
  • Nauwkeurige temperatuurregeling (100°C tot 240°C)
 3. XVape Fog Pro - Small
  Waardering:
  (8)
  XVape Fog Pro

  99 € 129 €

  • Verhit tot 180°C in slechts 15 seconden
  • Pure convectie verhitting
  • Verwisselbare 3200 mAh batterij
Bezig met laden...
Schrijf je eigen review over XMax V3 Pro