FocusVape Pro S Premium

Waardering:
4.35

€ 119 € 169 Je korting: € 50

SKU
ignore-this-54
Gratis verzenden
De TightVac MiniVac houd je kruiden vers en de geur in de verpakking
TightVac - MiniVac 0,12 L
€ 6,75 € 9

De beste manier om je kruiden te bewaren is natuurlijk met een originele TightVac MiniVac! Nadat je hem gevuld hebt met kruiden en het deksel gesloten is, druk je op de knop om de lucht te verwijderen. Je kruiden blijven nu vers en geur kan met geen mogelijkheid ontsnappen uit de MiniVac. Om hem te openen, druk je opnieuw op de knop en verwijder je het deksel.

De TightVac MiniVac heeft een capaciteit van 0,12 L, waar ongeveer 10 tot 30 gram kruiden in passen, afhankelijk van hun dichtheid. Dankzij het innovatieve ontwerp is hij extreem sterk, compleet luchtdicht en volledig waterbestendig.

FocusVape - 3200 mAh Battery
FocusVape - Batterij
€ 11,25 € 15

Deze 18650 - 3200 mAh Batterij voor FocusVape vaporizers kan tot 60 minuten constant worden gebruikt op een volle batterij. Perfect wanneer je het originele exemplaar wil vervangen, of een extra batterij wil kopen.

Bedoeld om te gebruiken met: FocusVape, FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Mouthpiece Mesh Screens
FocusVape - Mondstuk Gaasjes
€ 3,75 € 5

Hou je FocusVape Pro schoon met deze vervangende Mondstuk Gaasjes. Het mondstuk gaas moet in het mondstuk worden geplaatst en voorkomt dat materiaal per ongeluk het mondstuk in komt.

Bevat:

 • Mondstuk gaasjes (3)

Bedoeld om te gebruiken met: FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Chamber Mesh Screens
FocusVape - Kamergaasjes
€ 3,75 € 5

Hou je damp puur en smaakvol met deze FocusVape Kamergaasjes. De kamergaasjes zorgen ervoor dat geen direct contact ontstaat tussen het hitteblok en het materiaal in de oven.

Bevat:

 • Kamergaasjes (3)

Bedoeld om te gebruiken met: FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Ceramic Wax/Oil Cart
FocusVape - Concentraten Capsule
€ 3,75 € 5

De FocusVape Concentraten Capsule is gemaakt van keramiek en geeft de FocusVape vaporizers de mogelijkheid om concentraten te verdampen, zoals wax of olie.

Bedoeld om te gebruiken met: FocusVape, FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Stainless Water Pipe Adapter
FocusVape - Waterpijp Adapter
€ 11,25 € 15

De FocusVape Waterpijp Adapter geeft je de mogelijkheid om je FocusVape vaporizer aan te sluiten op een waterpijp. Past op aansluitingen van 14 mm & 18 mm.

Bedoeld om te gebruiken met: FocusVape, FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Water Bubbler
FocusVape - Bubbler
€ 18,75 € 25

Deze FocusVape Bubbler is perfect voor het afkoelen van warme damp, waardoor je fijnere en smakelijkere damp produceert met je FocusVape vaporizer.

Bedoeld om te gebruiken met: FocusVapeFocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Pyrex Glazen Mondstuk
FocusVape - Glazen Mondstuk
€ 7,50 € 10

Dit Glazen Mondstuk is een reserveonderdeel voor de FocusVape vaporizers, voor het geval je ze moet vervangen of een reserve exemplaar nodig hebt. Het is gemaakt van hoogwaardig Pyrex glas en is identiek aan het mondstuk die wordt meegeleverd met de vaporizer.

Bedoeld om te gebruiken met: FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

De On Balance Champion is een Kleine Weegschaal die tot 500 g kan afwegen met een precisie van 0,1 g
Kleine Weegschaal - 1000 x 0,1 g
€ 18,75 € 25

De originele On Balance Kleine Weegschaal blijft zeer betrouwbaar en exact na al deze jaren. Perfect voor het afwegen van je kruiden of concentraten! De On Balance Champion weegt materialen tot 1000 gram met een precisie van 0,1 gram. Het product past in de meeste (broek)zakken en kan overal mee naartoe worden genomen! 

Capaciteit: 1000 g, 35,28 oz
Precisie: 0,1 g, 0,01 oz
Meetsoorten: g, oz, dwt, ozt
Automatische afsluiting: 60 seconden
Batterijen: 2x AAA batterijen (meegeleverd)
Afmeting: 118 x 80 x 20 mm
Gewicht: 140 gram

Kenmerken

 • Nieuwste uitvoering! (2021.09)
 • Exacte aanpassing temperatuur
 • Bong-stijl bubbler
 • Hoogwaardige batterij
 • Airflow controle
 • Kan worden gebruikt tijdens het laden
 • Licht en compact formaat

Voor Wie is de FocusVape Pro S?

Met zijn krachtige functionaliteit en het lichte ontwerop is de FocusVape Pro S de perfecte keuze wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare vape die er discreet uit ziet maar wel dichte dampwolken produceert. De vape zal zeer exacte aanpassing van de temperatuur aanbieden en een aanpasbare luchtstroom hebben, wat inhoud dat je volledige controle hebt over de gladheid en dichtheid van de damp die je inhaleert. Deze Premium versie van de FocusVape Pro S is ook voorzien van een uniek bubbler onderdeel, welke het koeleffect van een bong zal nabootsen.

Pas Sessies Zelf Aan

De FocusVape Pro S geeft je de mogelijkheid om de consistentie en smaak van de damp naar eigen inzicht aan te passen. Match hoe je het materiaal hebt fijngemalen en pas moeiteloos de hitte aan om de intensiteit van de damp te wijzgen. Sterker nog, deze vaporizer is voorzien van luchtstroom controle die exact bij zal houden hoeveel lucht er in de hittekamer stroomt en de materialen die je verhit beïnvloed. Door deze functie aan te passen kan je de dampwolken moeiteloos zelf aanpassen tijdens elke sessie.

Exacte Controle over de Temperatuur

Anders dan vele andere vaporizers die simpelweg vooraf ingestelde temperaturen aanbieden om uit te kiezen, heb je bij deze vape volledige controle over het aantal graden waarop je de FocusVape Pro S wil instellen. Je kunt elke temperatuur kiezen tussen de 80°C en 240°C om te matchen wat je wil verdampen. Door dit te doen zal je optimaal gebruik maken van de materialen die je verdampt.

Indrukwekkende Prestaties

Met een gewicht van slechts 180 g zou het logisch zijn om te denken dat de FocusVape Pro S niet de hoogwaardige prestaties levert waar je naar op zoek bent. Maar dat is een verkeerde inschatting. Deze vape is namelijk gemaakt van hoogwaardige materialen en de nieuwste technologie. In combinatie met het geisoleerde luchtpad en het drievoudige filtersysteem wordt een indrukwekkende prestatie geleverd met geweldige smaak tijdens elk trekje.

Batterij met Hoge Capaciteit

De FocusVape Pro S is voorzien van één van de grootste batterijen die je kunt vinden op de markt voor draagbare vapes. De 18650 batterij heeft een capaciteit van 3200 mAh, wat inhoud dat je gegarandeerd lange sessies met smaakvolle damp zal beleven. Omdat deze batterij vervangbaar is, kan je hem makkelijk verwisselen voor een volledig opgeladen exemplaar als je sessie langer duurt dan verwacht. Een andere optie is om je voordeel te doen met de innovatieve "pass-through" technologie van de FocusVape Pro S, welke je de mogelijkheid geeft om het apparaat te gebruiken tijdens het opladen!

Premium Bubbler Meegeleverd

Je zal een bong-achtig bubbler onderdeel krijgen bij je aankoop van de FocusVape Pro S Premium set, welke een hele nieuwe vape ervaring zal opleveren. Zeker eens uitproberen! De bubbler is specifiek ontworpen om het bubbelende geluid na te bootsen van een bong. Ook de smaak en de koeling is te vergelijken. Dit onderdeel is erg makkelijk om aan te sluiten en gebruiken: vul het simpelweg met water, sluit hem aan op de vaporizer en je kan beginnen!

Garantie

Alle FocusVape Pro S Premium vaporizers verkocht door MagicVaporizers zijn volledig authentiek en voorzien van een 1-jarige garantie.

FocusVape Pro S Premium

Inhoud

 • FocusVape Pro S vaporizer
 • Bubbler
 • 3200 mAh batterij
 • Micro USB oplaadkabel
 • Extra glazen mondstuk
 • Vulgereedschap
 • Schoonmaakborstel
 • Gaasjes (3)
 • Instructiegids
FocusVape Pro S Premium

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 2,3 × 2,3 × 17,2 cm
Gewicht: 180 g
Hittemethode: Geleiding
Opwarmtijd: 35 seconden
Energiebron: Batterij (3200 mAh)
Temperatuur: 80°C tot 240°C
Fabrikant: FocusVape
Garantie: 1 jaar
Land van productie: China
Write your own review about FocusVape Pro S Premium
U plaatst een review over:FocusVape Pro S Premium
Waardering