COVID-19: Ons magazijn is onaangetast. De levertijd is 1 tot 2 werkdagen.
Laagste prijzen
24-uurs verzending
Geauthoriseerde distributeur
Gratis verzenden voor Vaporizers

FocusVape Pro S Premium

€ 119

€ 169 Uw korting € 50

Focusvape Pro S Premium - Colours
Focusvape Pro S Premium - Colours Focusvape Pro S Premium - With Bubbler Focusvape Pro S Premium - Direct Focusvape Pro S Premium - Size Focusvape Pro S Premium - Included Focusvape Pro S Premium - Mouthpiece Focusvape Pro S Premium - Battery
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

€ 119

€ 169 Uw korting € 50

€ 119

€ 169 Uw korting € 50


Wij garanderen je de laatste/nieuwste vaporizer versies. We hebben deze voorraad van FocusVape Pro S Premium ontvangen op 28 jun. 2020.

4.3
Lees 42 Beoorde(e)ling(en) | Schrijf Uw Beoordeling

Meer dan een gewone standard vaporizer, de FocusVape Pro S Premium heeft de zelfde unieke, krachtige features die je zou verwachten van veel duurdere modellen. De Premium kit is inclusief bubbler hulpstuk,  die het coole en heerlijke gevoel nabootst van de perfecte bong hit. En dat is slechts het topje van de ijsberg wat betreft de persoonlijke aanpassingen die je op deze vaporizer kunt uitvoeren. Het apparaat kent een zeer precies aanpasbare temperatuurfunctie, maar ook een airflow toegangsknop om de dampdichtheid en gladheid van de rook aan te passen.


De door de gebruiker vervangbare, hoge capaciteit batterij zorgt ervoor dat sessies langer kunnen duren. Wat betreft het herladen: Het apparaat kan ook worden gebruikt tijdens het laden. Combineer dit met de vaporizer’s diepe, keramische behuizing welke de noodzaak tot hervullen voorkomt en je zult zien dat (ondanks het feit dat de FocusVape Pro S Premium klein van stuk is) het apparaat groot in prestaties is. Het stijlvolle, robuuste ontwerp wordt kracht bijgezet middels een reeks aan bruikbare features, inclusief haptische feedback, programmeerbare instellingen en automatisch afsluiten.

Wanneer de smaak het belangrijkste voor je is, dan zal je zonder twijfel gelukkig worden van het Pyrex glazen mondstuk. Deze levert een subtiele, smaakvolle en comfortabele beleving van de vape rook. Dankzij het geïsoleerde luchtpad en de hoogwaardige materialen van de FocusVape Pro S Premium, kan de smaak en de geproduceerde aroma gelijk blijven aan jouw voorkeuren én onaangetast blijven wat betreft volatiele verbindingen.


Beschikbaar in ZwartZilver en Gun Metal.

Hoogtepunten

 • Inclusief bong-stijl bubbler hulpstuk
 • Keramische en Pyrex vape pad voor puur genot 
 • Robuust maar lichtgewicht
 • Precieze temperatuurscontrole van 80°C tot 240°C 
 • Diepe 0.5 g behuizing voor minder hervulling 
 • Krachtige, vervangebare 3200mAh Li-ion batterij
 • OLED display met twee knoppen voor besturing 
 • Premium functies o.a. doorlopend laden; haptische feedback

 

Accessoires (inclusief)

 • Bubbler hulpstuk
 • Originele Samsung 3,200mAh hoge-drainage batterij
 • Micro USB laadkabel (5-pins)
 • Reserve glas mondstuk
 • Verpakkingsinstrument
 • Schoonmaak kwastje
 • 3x Filterschermen


Volledig Personalizeerbare Smaken

Eén van de beste aspecten van de FocusVape Pro S Premium is hoe gemakkelijk de smaakoutput aan te passen is aan jouw persoonlijke voorkeuren. Net als bij andere vaporizer modellen, is het mogelijk om te kiezen hoe fijn of grof je wil malen voordat je de stoffen gebruikt. Het is ook mogelijk om de warmte aan te passen met hoge preciese; selecteer een voorkeurstemperatuur tussen de 80 °C  en 240 °C in stappen van 1 °C.


Maar de FocusVape stopt daar niet. Het heeft ook een ingebouwde airflow controleklep, welke bepaalt hoeveel frisse lucht er in de hittekamer terecht komt en wordt gemixt met de gebruikte middelen, waarmee de dichtheid en smaak kan worden beïnvloed. De klep heeft drie aanpasbare posities—kies lage airflow voor grote rookwolen of hoge airflow voor de wat meer subtiele hits.


Als dit nog niet voldoende aanpasbaarheid is, dan zal je blij zijn met het feit dat de FocusVape Pro S Premium met een bubbler hulpstuk wordt geleverd. Deze is gemakkelijk met water te vullen en te hangen aan het apparaat, waarna de bubbler afkoeling naboostst, maar ook het geluid en de smaak van een bong hit.


Krachtige Prestaties

Naast de 160 ° temperatuurradius heeft de FocusVape Pro S Premium nog een aantal interessante en ook zeer krachtige prestaties. Deze vaporizer is voorzien van een Samsung 3200mAh 18650 batterij—één van de hoogste capaciteit batterijen op de markt voor portable vapes. Sterker nog, deze batterij is vervangbaar door de gebruiker, dus je hebt de mogelijkheid om ze te verwisselen voor een vervangende set, waardoor je de sessie langer kunt voortzetten. Het is ook mogelijk om de FocusVape te blijven gebruiken terwijl deze aan het herladen is, dit wordt mede mogelijk gemaakt door de pass-through technologie die het apparat rijk is.


Maar krachtige prestaties staan zeker niet gelijk aan een hoge moeilijkheidsgraad. De FocusVape's diepe kamer is gemakkelijk om te laden—simpelweg het mondstuk draaien is al voldoende. Met een aflopende rand is het bovendien onmogelijk om te knoeien. Wanneer de kamer eenmal gevuld is, zal de vaporizer snel warm worden. Dit proces kan in minder dan 35 seconden voltooid zijn! De FocusVape's conductieve verwarmingsmethode produceert een ‘clean bake’, welke weinig residu achterlaat. Dit zorgt ervoor dat dit model één van de meest gebruiksvriendelijke en onderhoudsarme opties is op de markt.


Als kers op de taart heeft de FocusVape Pro S Premium vele additionele functies om je ervaring te verbeteren. Gebouwd met veiligheid in het achterhoofd heeft het model bijvoorbeeld een auto power-off feature. Na vijf minuten verhitting en drie minuten in slaapmodus, wordt het apparaat automatisch afgesloten om oververhitting te voorkomen. Wanneer je de FocusVape weer start, laat een power-on vibratie je weten dat de verhitting zich weer zal voortzetten en het apparaat weer actief is. Deze vibratie wordt ook gebruikt wanneer de juiste temperatuur is bereikt, hierdoor is het onnodig om steeds op de OLED display te kijken. Een andere handige functie die jouw sessies makkelijker zal maken, is de FocusVape Pro S Premium's geheugenfunctie—de laatste instellingen die je hebt gebruikt zullen ook de volgende sessie weer automatisch worden gebruikt, waardoor je niet meer hoeft te zoeken naar die perfecte temperatuur.


Hoogwaardig Ontwerp

De FocusVape Pro S Premium is ontworpen om werkelijke overall gebruikt te kunnen worden. De compacte en lightgewicht behuizing is slechts 180g zwaar. Als je denkt da teen lichtgewicht apparat snel stuk gaat heb je het echter mis, want de robuuste FocusVape is gemaakt van superieure materialen. De buitenste behuizing is gemaakt van geanoniseerde, vliegtuig-kwaliteit aluminium, waardoor elke externe invloed moeiteloos wordt afgeketst door het apparaat. De diepe, verbrandings-vrij keramische kamer kan een nette 0.5g kruiden behuizen—nét de juiste grootste voor een perfecte solosessie. Hiernaast is het mondstuk gemaakt van een zeer duurzame Pyrex glasbuis, ondersteund door een gouden drievoudig filtersysteem en hitte ontsnappingstunnel. Met het verzegelde en geisoleerde luchtpad produceert de FocusVape Pro S Premium perfecte vape rook.


Deze vaporizer is ook voorzien van een OLED display met twee knoppen voor besturing, waardoor het aanpassen van de temperatuur (maar ook andere instellingen) een fluitje van een cent is. Het scherm toont ook de status van de batterij, waardoor je sessie nooit hoeft te worden onderbroken door een onverwachts stroom-gerelateerd probleem.

 

Garantie

Alle FocusVape Pro S Premium vaporizers verkocht door MagicVaporizers zijn volledig authentiek en bovendien voorzien van een nette garantie van 12 maanden.

Meer informatie

Ondersteund het verdampen van Mixen
Fabrikant FocusVape
Afmeting (lengte x breedte x hoogte) 2,3 x 2,3 x 17,2 cm
Gewicht 180 g
Stijl Black, Silver or Gun Metal
Stroombron 3200mAh Li-ion battery
Verhittingselement Ceramic chamber (conduction)
Dampleverantiemethode Direct / Bubbler
Gemaakt in China
Garantie 1 year

Beoordelingen van FocusVape Pro S Premium

Gemiddelde beoordeling:

4.3 Gebaseerd op 42 beoordelingen
 • 5 Star
   26
 • 4 Star
   10
 • 3 Star
   2
 • 2 Star
   2
 • 1 Star
   2

Verry impressed

Swisch
Well i have to say the focus vape pro s is remarkable just had my first session didnt bother with the the normal mouthpiece i went straight for the bubbler n man it produces i wil say one thing helpfull though iff you want clouds remember to pack the herb down tight iff you just fill it and its loose you wont get what your afrer hopefully this will help some of you overall really good quality well made vapor with outstanding performance deffinatly worth every penny i would advise this to anyone and the customer care team are very helpfull to thumbs up magicvaporizers

Wow

Bradles
Wow super quick delivery thanks guys will be writing another review once ive used it thumbs up from me so far

Great purchase!

kozake
Appearance wise, the FocusVape Pro is beautiful. It is a bit bigger than most pen vaporizers but that’s not really a big issue. Looks and feels very nice, and still is at a good size. Favorite par of it is the large ceramic heating chamber which just takes vapor quality at an a different level. No joke, vaping is more enjoyable with this unit because of the materials used to build it. No plastic taste and no contaminants are able to affect the taste. Result is a pure and smooth vapor quality that will leave you with no regrets!

Enjoyable

Kocik
The FocusVape Pro is a beautiful, portable and convenient product. Nothing much to complain about except that the charging time of the its battery is quite long. Battery life is decent but when it does die out and you have to charge it, it takes quite a while. This is just minor because battery is replaceable and you can still use the vape while one battery is charging. I suggest buying a few spare batteries so you have three or more ready when you need it. Other than that, this pen vape is smart and beautiful, and produces among the purest vapor quality.

Simple and beautiful

Kronos
So many good things about the FocusVape Pro! Looking at its built, I can easily tell that it is a solid and reliable vape. Has good weight that is just perfect for your hands. Silicon gel makes it less resistant to scratch and easier for users to hold. Glass mouthpiece removes the metallic taste you get from other vapes. Also very easy to load and easy to use. No more of those fancy optional apps that connect your vape to your phone via bluetooth, which just complicates things honestly and in my experience, doesn’t really work (yes I installed and uninstalled already). So l really love it that this vape comes back to the basics with new, useful features.

Terrific vape

jaapa
One of the best vaporizers I have used. Very easy to use, also perfect for newbies. First impression after getting it and removing it from the package is that it is very well-built. It has good weight and portable enough. Not the same as others pen vapes because the FocusVape is a bit bigger in comparison, but I think this is the right size for me. It is manually operated but because it is easy to use, there’s really no problem with it. It has 6 temperature settings and a beautiful OLED display screen which sets it above other vapes. Loved this purchase!

Underwhelming

Token
I think I might be better off with a different vaporizer. I’m sure the FocusVape Pro S Premium have its own unique features but I’m really too stumped about the long charging time and the difficulty I go through when cleaning. Oil builds up in the pipe and chamber quite fast, usual cleaning methods cleans the mouthpiece just fine but still have difficulty with the chamber. The long charging time is remedied by having spare batteries, so I hope they introduce a detachable chamber as well to solve the tricky cleaning problem. Needs improvements, definitely could be better.

HIGHly recommended

Mr Spice
No complaints here, only a very satisfied customer. Honestly, one of the best portable dry herb vapes I have used and owned. Sweet bubbler. Excellent vapor quality, great cloud production and really good battery capacity. Battery is also replaceable so you can use it while on the go. Size is also very convenient and very good, fits easily in the bag. So happy I made the purchase and I have been talking about this to my friends actually. They tried it and we all think it is really a quality vape. Flavor and smoothness is perfect. Want a portable quality vape? Get the FocusVape Pro S.

So-so

Taploni
Decided to go with the FocusVape Premium because of its very good feedback, but I have to say I’m not really happy with it. One issue which I think is very important for all vapes in the market is how well insulated it is, especially because I like turning it at maximum temp. I noticed the vape can get a bit too hot to hold after prolonged use, which was a very big turn-off for me. Have no problem with the size and I even loved its vapor, but what use is it if I can’t finish a session properly because the unit gets too hot? Hope they can fix this.

Good but hot

Deanial
I use the FocusVape pro at high temperature, which goes at around 240 celsius. It gives me maximum flavor and really good clouds. I love it so much, though I feel that sometimes, it does get a bit hot. Nothing too uncomfortable but it is a sign of worry. I’ve used it for weeks now and I since I use it daily, I’m worried it might damage the device soon. Have tried it in mid temp and it is still good, but for me, this unit give the most flavorful at high temp. In any case, love this device.

Artikelen 1 tot 10 van 42 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Schrijf uw eigen review

U beoordeelt: FocusVape Pro S Premium

Hoe waardeert u dit product? *