Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.

FocusVape Pro S Premium

Waardering:
FocusVape Pro S Premium 4.3 5

99 € 169 € Je korting: 70 €

SKU
ignore-this-54
Gratis verzenden
Meer grinders bekijken
Bekijk meer toebehoren

Kenmerken

 • Nieuwste uitvoering! (2024.06)
 • Exacte aanpassing temperatuur
 • Bong-stijl bubbler
 • Hoogwaardige batterij
 • Airflow controle
 • Kan worden gebruikt tijdens het laden
 • Licht en compact formaat

Voor Wie is de FocusVape Pro S?

Met zijn krachtige functionaliteit en het lichte ontwerop is de FocusVape Pro S de perfecte keuze wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare vape die er discreet uit ziet maar wel dichte dampwolken produceert. De vape zal zeer exacte aanpassing van de temperatuur aanbieden en een aanpasbare luchtstroom hebben, wat inhoud dat je volledige controle hebt over de gladheid en dichtheid van de damp die je inhaleert. Deze Premium versie van de FocusVape Pro S is ook voorzien van een uniek bubbler onderdeel, welke het koeleffect van een bong zal nabootsen.

Pas Sessies Zelf Aan

De FocusVape Pro S geeft je de mogelijkheid om de consistentie en smaak van de damp naar eigen inzicht aan te passen. Match hoe je het materiaal hebt fijngemalen en pas moeiteloos de hitte aan om de intensiteit van de damp te wijzgen. Sterker nog, deze vaporizer is voorzien van luchtstroom controle die exact bij zal houden hoeveel lucht er in de hittekamer stroomt en de materialen die je verhit beïnvloed. Door deze functie aan te passen kan je de dampwolken moeiteloos zelf aanpassen tijdens elke sessie.

Exacte Controle over de Temperatuur

Anders dan vele andere vaporizers die simpelweg vooraf ingestelde temperaturen aanbieden om uit te kiezen, heb je bij deze vape volledige controle over het aantal graden waarop je de FocusVape Pro S wil instellen. Je kunt elke temperatuur kiezen tussen de 80°C en 240°C om te matchen wat je wil verdampen. Door dit te doen zal je optimaal gebruik maken van de materialen die je verdampt.

Indrukwekkende Prestaties

Met een gewicht van slechts 180 g zou het logisch zijn om te denken dat de FocusVape Pro S niet de hoogwaardige prestaties levert waar je naar op zoek bent. Maar dat is een verkeerde inschatting. Deze vape is namelijk gemaakt van hoogwaardige materialen en de nieuwste technologie. In combinatie met het geisoleerde luchtpad en het drievoudige filtersysteem wordt een indrukwekkende prestatie geleverd met geweldige smaak tijdens elk trekje.

Batterij met Hoge Capaciteit

De FocusVape Pro S is voorzien van één van de grootste batterijen die je kunt vinden op de markt voor draagbare vapes. De 18650 batterij heeft een capaciteit van 3200 mAh, wat inhoud dat je gegarandeerd lange sessies met smaakvolle damp zal beleven. Omdat deze batterij vervangbaar is, kan je hem makkelijk verwisselen voor een volledig opgeladen exemplaar als je sessie langer duurt dan verwacht. Een andere optie is om je voordeel te doen met de innovatieve "pass-through" technologie van de FocusVape Pro S, welke je de mogelijkheid geeft om het apparaat te gebruiken tijdens het opladen!

Premium Bubbler Meegeleverd

Je zal een bong-achtig bubbler onderdeel krijgen bij je aankoop van de FocusVape Pro S Premium set, welke een hele nieuwe vape ervaring zal opleveren. Zeker eens uitproberen! De bubbler is specifiek ontworpen om het bubbelende geluid na te bootsen van een bong. Ook de smaak en de koeling is te vergelijken. Dit onderdeel is erg makkelijk om aan te sluiten en gebruiken: vul het simpelweg met water, sluit hem aan op de vaporizer en je kan beginnen!

Garantie

Alle FocusVape Pro S Premium vaporizers verkocht door MagicVaporizers zijn volledig authentiek en voorzien van een 1-jarige garantie.

FocusVape Pro S Premium

Inhoud

 • FocusVape Pro S vaporizer
 • Bubbler
 • 3200 mAh batterij
 • Micro USB oplaadkabel
 • Extra glazen mondstuk
 • Vulgereedschap
 • Schoonmaakborstel
 • Gaasjes (3)
 • Instructiegids
FocusVape Pro S Premium

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 2.3 × 2.3 × 17.2 cm
Gewicht: 180 g
Hittemethode: Geleiding
Opwarmtijd: 35 seconden
Energiebron: Batterij (3200 mAh)
Temperatuur: 80°C tot 240°C
Fabrikant: FocusVape
Garantie: 1 jaar
Land van productie: China
Bezig met laden...
Schrijf je eigen review over FocusVape Pro S Premium