Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.

Obsidian Glass Bubbler door Magma Industries

229 €
SKU
SKU2601

Verminder temperatuur, verhoog vochtigheid, maximaliseer efficiëntie en ervoor de beste damp ter wereld met de Obsidian Glass Bubbler door Magma Industries. Je kunt het gebruiken met ballonnen (Easy Valve) en met de slang (wanneer je een Volcano Hybrid hebt).

De Obsidian Glass Bubbler voor Volcano vaporizers vermindert de temperatuur van de damp (tot 40°C minder) terwijl het tegelijk de damp vochtiger maakt (meer dan 93%+), waardoor het minder heftig voelt voor je keel en longen. Dankzij de lagere temperatuur en de verhoogde vochtigheid kan je op hogere temperaturen vapen dan normaal, zonder hoesten. En hierom kan je meer halen uit je kruiden of concentraten.

Je hoeft jezelf geen zorgen te maken over knoeien met water, omdat de Obsidian Glass Bubbler een secundaire waterval heeft (niet meegeleverd op de Magma Bubbler). Dit helpt vochtigheid niet te komen bij je kruiden of concentraten in het geval van een ongeluk of als het te vol zit.

De Obsidian Glass Bubbler is gemaakt van de hoogste kwaliteit borosilicaat glas die makkelijk schoon te maken is met isopropyl alcohol. Het is met de hand geblazen door experts in glasblazen voor een perfecte pasvorm met je Easy Valve vulkamer voor een perfecte afsluiting, elke keer opnieuw.

Bevat:

  • Obsidian Glass Bubbler
  • Afsluitringen (3)

Bedoeld om te gebruiken met: Volcano Digit, Volcano Classic en Volcano Hybrid.