Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.

Herb Ripper SS - 3-stuks Roestvrij Stalen Grinder

149 €

SKU
ignore-this-102
Gratis verzenden

 

Deze 3-stuks Roestvrij Stalen Grinder door Herb Ripper is geproduceerd in de VS en is een van de meest exclusieve grinders die beschikbaar is op de markt. Terwijl andere grinders zijn gemaakt van aluminium of plastic, is deze grinder gemaakt van 100% van het beste roestvrije staal op de markt. Het heeft de meest comfortabele grip die wij ooit hebben uitgeprobeerd en de tanden zijn nog net zo scherp als de eerste keer dat we hem hebben gebruikt, zelfs na deze 1000 keer te hebben gebruikt.

De kwaliteit van de Herb Ripper is echt ongelofelijk en je zult met elke draai merken dat je een superieure grinder ervaring beleeft. Ja, hij is duur, maar dit is ook de laatste grinder die je ooit zult hoeven kopen.

Deze 3-stuks Roestvrij Stalen Grinder door Herb Ripper is beschikbaar in twee maten: medium, met een diameter van 5 centimeter en een XL, met een diameter van 6.5 centimeter.

Comfortabele grip

De zijkanten van de dop zijn gekarteld in de vorm van een diamant, om zo voor een superieure grip te zorgen. Hierdoor kun je gemakkelijk draaien en ziet hij er uniek uit.

Sterke magneten

De twee bovenste stukken van de Herb Ripper zijn nadrukkelijk gemagnetiseerd om deze bij elkaar te houden. Dit betekent dat je nooit bang hoeft te zijn dat je deze per ongeluk los maakt of jouw kostbare kruiden zal morsen.

Vlijmscherpe tanden

Om goed te kunnen grinden heeft de Herb Ripper vlijmscherpe tanden. Elke tand heeft een scherpe rand aan de bovenkant zodat het grind proces zo snel mogelijk start wanneer jij de dop erop doet. De scherpe tanden zullen zonder moeite al jouw kruiden grinden in slechts een paar keer draaien.

Geoptimaliseerd voor vapen

De hybridge girnding plate, het deel met de gaten, is geoptimaliseerd om jouw kruiden tot de perfecte grootte te grinden voor het vapen (medium) en kan gemakkelijk worden verwijderd zodat je hem kan schoonmaken.

Soepel om mee te draaien

Er is een frictiering van plastic waar de dop mee is verbonden met het tweede onderdeel om er voor te zorgen dat het draaien altijd soepel verloopt. Dit onderdeel kan ook worden vervangen.

Makkelijk te monteren

De draden van de tweede en derde onderdelen die het apparaat bij elkaar houden zijn ontworpen om het kruizen van de draden tegen te gaan. Hierdoor is de Herb Ripper makkelijk te monteren en te demonteren.

Vaatwasserbestendig

Aangezien de Herb Ripper gemaakt is van 100% roestvrij staal, kun je deze zonder problemen in de vaatwasser zetten. Schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest!