Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.

Fenix NEO

€ 149

SKU
ignore-this-114
Gratis verzenden
Meer grinders bekijken
Bekijk meer toebehoren

Fenix NEO kenmerken

 • Nieuwste versie (2024.03)
 • 100% convectieverhitting
 • Volledig geïsoleerd luchtpad
 • Comfortabel in de hand en gemakkelijk te gebruiken
 • Zirkonium mondstuk
 • Grote titanium verwarmingsoven
 • Nauwkeurige temperatuurafstelling (120°C tot 210°C)
 • Korte opwarmtijd (30 seconden)
 • Groot OLED display
 • Instelbare sessietimer
 • Krachtige batterij (3000 mAh)
 • Snel opladen met USB-C

Voor wie is de Fenix NEO?

De Fenix NEO is perfect voor wie op zoek is naar een betrouwbare vaporizer op basis van convectieverhitting. Het grote temperatuurbereik, de instelbare sessietijd en de tot op de graad nauwkeurige temperatuurregeling maken deze vape een geweldige optie voor wie volledige controle wil over zijn dampsessies.

Zuivere damp dankzij convectieverhitting

Dankzij 100% convectieverhitting en een geïsoleerd luchtkanaal biedt de Fenix NEO vaporizer een zeer efficiënte en pure methode om kruiden te verdampen. Convectieverhitting betekent dat hete lucht door de oven wordt geleid, waardoor de kruiden worden verhit en smaakvolle damp produceren zonder dat er sprake is van verbranding.

Ligt lekker in de hand en is zeer gebruiksvriendelijk

De Fenix NEO heeft een strak en ergonomisch design waardoor hij lekker in de hand ligt. Bovendien is deze vape zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de met rubber beklede buitenkant voelt hij aangenaam en koel aan, en dankzij het compacte formaat ligt hij lekker in de hand. Verder is hij voorzien van een magnetisch mondstuk van zirkonium dat kan worden ingeklapt. Handig bij het opbergen en hij blijft schoon en beschermd als hij niet wordt gebruikt.

In termen van gebruiksvriendelijkheid is de Fenix NEO simpel en intuïtief, met slechts drie knoppen die gemakkelijk te gebruiken zijn dankzij het grote OLED-scherm. Het apparaat beschikt ook over haptische feedback, wat betekent dat het trilt als je het aan- of uitzet, of als de gewenste temperatuur is bereikt.

Grote titanium kruidenkamer

De kruidenkamer van de Fenix NEO is gemaakt van titanium, een materiaal dat bekend staat om zijn stevigheid en duurzaamheid. De kamer is 12 mm in hoogte en diameter, je kunt er tot 0,25 gram kruiden in kwijt, wat bovengemiddeld is voor een draagbare vape.

Volledige controle over de temperatuur en snelle verhitting

Het regelen van de temperatuur is cruciaal om het meeste uit je kruiden te halen, en de Fenix NEO blinkt uit op dit gebied, omdat de temperatuur gemakkelijk kan worden ingesteld met een nauwkeurigheid van één graad tussen 120°C en 210°. Dit betekent dat je langzaam kunt beginnen op lage temperaturen, om van de smaak te genieten, en dan later de temperatuur kunt verhogen om je kruiden volledig te extraheren.

Je hoeft niet lang te wachten tot de Fenix NEO is opgewarmd en hij is in minder dan 30 seconden klaar om je kruiden te verdampen. Als je nog dikkere damp wilt, raden we aan wat langer te wachten na het trillen, om er zeker van te zijn dat de kruiden optimaal verhit zijn.

Groot OLED display

De Fenix NEO vaporizer is voorzien van een groot OLED display waarmee je eenvoudig de temperatuur kunt instellen, de timer kunt instellen en het niveau van de batterij kunt controleren. Het bovenste deel van het display toont de ingestelde en actuele temperatuur, terwijl het onderste deel de sessietimer weergeeft met de ingestelde en actuele tijd en het niveau van de batterij.

Regelbare sessietimer

Met de regelbare sessietimer op de Fenix NEO kun je de tijd nauwkeurig regelen door de sessietijd in te stellen tussen 3-7 minuten. Als de sessietimer op is, schakelt het apparaat automatisch uit om ervoor te zorgen dat er geen batterij wordt verspild. Als je meer tijd nodig hebt, kun je de timer eenvoudig weer opnieuw instellen.

Krachtige batterij en USB-C opladen

De Fenix NEO heeft een krachtige ingebouwde 3000 mAh batterij, die meer dan genoeg is voor meerdere uitgebreide dampsessies. De batterij is oplaadbaar via USB-C, zodat hij snel kan worden opgeladen en via allerlei stroombronnen.

Verwijderbare roerstaaf

Aan de onderkant van de Fenix NEO zit een verwijderbare roerstaaf waarmee je de kruiden in de kamer gemakkelijk kunt roeren, waar je ook bent. Met deze roerstaaf kun je ook eenvoudig de kruidenkamer schoonmaken.

Garantie

Alle Fenix NEO vaporizers die verkocht worden via MagicVaporizers, een erkende dealer van Fenix, zijn 100% authentiek en hebben een garantie van 2 jaar.

Gebruikershandleiding

Fenix NEO

Inhoud

 • Fenix NEO vaporizer
 • Siliconen sluiting met gaasje
 • USB-C kabel
 • Reinigingsborstels (2)
 • Reinigingsdoekjes (2)
 • Gebruiksaanwijzing
Fenix NEO

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 5.8 × 2.8 × 10.4 cm
Gewicht: 216 g
Hittemethode: Convectie
Opwarmtijd: 30 seconden
Energiebron: Batterij (3000 mAh)
Temperatuur: 120°C tot 210°C
Fabrikant: Fenix
Garantie: 2 jaar
Land van productie: China

Andere vaporizers van Fenix

 1. Fenix 2.0 Vaporizer
  Waardering:
  Fenix 2.0 Vaporizer

  € 139 € 189

  • 4400 mAh batterij
  • Controle over je sessie
  • Warmt op in 10 tot 30 seconden
Bezig met laden...
Schrijf je eigen review over Fenix NEO