Fenix 2.0 Vaporizer

Waardering:
4.35

€ 129 € 189 Je korting: € 60

SKU
ignore-this-58
Gratis verzenden
De TightVac MiniVac houd je kruiden vers en de geur in de verpakking
TightVac - MiniVac 0,12 L
€ 6,75 € 9

De beste manier om je kruiden te bewaren is natuurlijk met een originele TightVac MiniVac! Nadat je hem gevuld hebt met kruiden en het deksel gesloten is, druk je op de knop om de lucht te verwijderen. Je kruiden blijven nu vers en geur kan met geen mogelijkheid ontsnappen uit de MiniVac. Om hem te openen, druk je opnieuw op de knop en verwijder je het deksel.

De TightVac MiniVac heeft een capaciteit van 0,12 L, waar ongeveer 10 tot 30 gram kruiden in passen, afhankelijk van hun dichtheid. Dankzij het innovatieve ontwerp is hij extreem sterk, compleet luchtdicht en volledig waterbestendig.

Fenix 2.0 - Titanium Convectiekamer voor Kruiden
Fenix 2.0 - Titanium Convectiekamer voor Kruiden
€ 6,75 € 9

Deze Titanium Convectiekamer voor Kruiden voor de Fenix 2.0 laat je kruiden verdampen zonder de vaporizer zelf vies te maken.

Bedoeld om te gebruiken met: Fenix 2.0 Vaporizer.

Fenix 2.0 - Titanium Geleidingskamer voor Concentraten
Fenix 2.0 - Titanium Geleidingskamer voor Concentraten
€ 6,75 € 9

Deze Titanium Geleidingskamer voor Concentraten voor de Fenix 2.0 laat je concentraten vapen (wax of olie) zonder de vaporizer zelf vies te maken.

Bedoeld om te gebruiken met: Fenix 2.0 Vaporizer.

Fenix 2.0 - Mondstuk Volledige Set
Fenix 2.0 - Mondstuk
€ 14,25 € 19

Wanneer je Fenix 2.0 Monstuk stuk is gegaan, of simpelweg is versleten, dan kan dit vervangende mondstuk je helpen om het onderdeel te vervangen.

Bedoeld om te gebruiken met: Fenix 2.0 Vaporizer.

De On Balance Champion is een Kleine Weegschaal die tot 500 g kan afwegen met een precisie van 0,1 g
Kleine Weegschaal - 1000 x 0,1 g
€ 18,75 € 25

De originele On Balance Kleine Weegschaal blijft zeer betrouwbaar en exact na al deze jaren. Perfect voor het afwegen van je kruiden of concentraten! De On Balance Champion weegt materialen tot 1000 gram met een precisie van 0,1 gram. Het product past in de meeste (broek)zakken en kan overal mee naartoe worden genomen! 

Capaciteit: 1000 g, 35,28 oz
Precisie: 0,1 g, 0,01 oz
Meetsoorten: g, oz, dwt, ozt
Automatische afsluiting: 60 seconden
Batterijen: 2x AAA batterijen (meegeleverd)
Afmeting: 118 x 80 x 20 mm
Gewicht: 140 gram

Kenmerken

 • Nieuwste uitvoering! (2021.09)
 • Allernieuwste technologie
 • Geweldig smakende damp
 • Totale controle over de temperatuur
 • Draagbaar en discreet
 • Snelle opwarmtijd
 • OLED scherm
 • Indrukwekkende batterijduur

Voor Wie is de Fenix 2.0 Vaporizer?

De Fenix 2.0 Vaporizer levert de nieuwste technologie in een slim ontwerp en zal een geweldige keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een uitmuntende draagbare vaporizer met volledige controle over hun sessie. Deze vape wordt geprezen om zijn innovatieve systeem voor verhitting, speciaal ontworpen om kruiden te verdampen. Dit is de eerste vaporizer op de markt die je de mogelijkheid geeft om een exacte sessietijd in te stellen. Wanneer je controle wil hebben over de manier waarop je kruiden verdampt en een vape zoekt die dichte, smaakvolle en gladde damp produceert met elk trekje, zou je de Fenix 2.0 moeten overwegen.

Nieuwste Technologie 

Binnenin de Fenix 2 vinden we een zeer indrukwekkend hitte- en koelsysteem. Beiden garanderen premium smaakkwaliteit, elke keer opnieuw. Het maakt gebruik van een convectie hittemethode om succesvol je kruiden op te warmen zonder dat je deze zal verbranden. Dit houd in dat je meer actieve bestanddelen uit je kruiden kunt onttrekken dan vele andere draagbare vaporizers op de markt kunnen doen. De damp die wordt geproduceerd is rijk en puur en de wolken zijn dik en makkelijk te inhaleren, dankzij de snelle koelmethode van deze vape.

Volledige Controle over de Temperatuur

Anders dan vele andere draagbare vaporizers die slechts vooraf ingestelde temperaturen aanbieden en wat restrictief aanvoelen (vooral voor ervaren gebruikers), geeft de Fenix 2.0 je de mogelijkheid om de exacte temperatuur te selecteren die je voorkeur heeft. Hierdoor kan je de exacte hitte kiezen tussen 160°C en 220°C graden, waardoor je volledige controle behoud over de verdamping van je kruiden. Onafhankelijk van de temperatuur die je kiest, is de Fenix 2.0 in staat om volledig op te warmen in slechts 30 seconden, wat inhoud dat je nooit te lang hoeft te wachten voordat je sessie van start kan gaan.

Extra Sessietijd

De Fenix 2.0 wordt geprezen als de eerste vaporizer ter wereld met sessie timing. Dankzij een tijdsinstelling voor je sessie kan je vooraf exact instellen hoe lang je de sessie wil laten duren voordat deze wordt afgerond. Vervolgens zal het apparaat automatisch zichzelf afsluiten wanneer de gekozen tijd afgerond is. Zo kan je alleen vapen tijdens de gekozen momenten. De volledige controle over je sessiestijd kan voorkomen dat je batterij verspilt of dat er mogelijke schade ontstaat.

Indrukwekkende Batterij 

De Fenix 2.0 wordt geleverd met een zeer hoogwaardige 4400 mAh batterij met hoge capaciteit. Deze is volledig herlaadbaar in slechts 2,5 tot 3 uur ondanks het grote formaat en kan worden gebruikt voor een indrukwekkende 75 minuten op een volle batterij. De Fenix 2.0 levert tot twee keer de batterijduur in vergelijking met vele andere draagbare vaporizers op de markt, dus kan je er zeker van zijn dat de batterijduur je niet in de steek laat. Het handige OLED scherm zal de batterijstatus altijd weergeven, waardoor je op tijd een waarschuwing krijgt wanneer je apparaat moet worden herladen.

Garantie

Alle Fenix 2.0 vaporizers verkocht door MagicVaporizers, een geauthoriseerde distributeur van Weecke, zijn volledig authentiek en voorzien van een 2-jarige garantie.

Gebruikershandleiding

Fenix 2.0 Vaporizer

Inhoud

 • Fenix 2.0 vaporizer
 • Titanium kamer
 • Vulgereedschap
 • Kamer hulpmiddel
 • Schoonmaak borstel
 • Alcohol doekjes
 • USB kabel
 • Instructiegids
Fenix 2.0 Vaporizer

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 6,0 × 3,0 × 11,0 cm
Gewicht: 232 g
Hittemethode: Convectie
Opwarmtijd: 10 tot 30 seconden
Energiebron: Batterij (4400 mAh)
Temperatuur: 160°C tot 220°C
Fabrikant: Fenix
Garantie: 2 jaar
Land van productie: China
Schrijf je eigen review over Fenix 2.0 Vaporizer
U plaatst een review over:Fenix 2.0 Vaporizer
Waardering