Laagste prijzen
24-uurs verzending
Geauthoriseerde distributeur
Gratis verzenden voor Vaporizers

Smono 3

€ 79
Smono 3 Vaporizer - Included
Smono 3 Vaporizer - Included Smono 3 Vaporizer Smono 3 Vaporizer - Display Smono 3 Vaporizer - Open Smono 3 Vaporizer - Accessories Smono 3 Vaporizer - Portable
 •  
€ 79
€ 79


Wij garanderen je de laatste/nieuwste vaporizer versies. We hebben deze voorraad van Smono 3 ontvangen op 10 jul. 2019.

0
Lees 0 Beoorde(e)ling(en) | Wees de eerste die dit product beoordeelt!

Smono 3 is een prijswaardige vaporizer die zowel betrouwbaar als compact genoeg is om overall mee naartoe te nemen. Het heeft een mondstuk van hygiënisch glas en kan naast de standard kruidenmixen ook wax en olie verdampen. Dit is mogelijk op elke temperatuur tussen 170 en 230°C.


Als je een fan bent van aromatische en smaakvolle damp, dan weet je dat verhitting middels convective de beste verhittingsmethode is. Normaal gesproken kan je dit alleen vinden in duurdere vaporizers, maar ondanks zijn prijs heeft de Smono 3 een gesloten convectiesysteem. Deze werkt door warme lucht te blazen door je kruiden of concentraten. Hierdoor wordt het geheel opgewarmd en start het verdampingsproces.


Je controleert de Smono 3 met drie knoppen: plus, minus en start. Het OLED display bovenop toont de ingestelde temperatuur, de huidige temperatuur en hoeveel energie de batterij nog heeft. De opwarmtijd is zeer kort, slechts 35 seconden, waarna je vrijwel direct aan een nieuwe vape sessie kunt beginnen.


Alleen beschikbaar in de kleur Zwart.

Smono 3 Kenmerken

 • Gesloten convectie verhittingssysteem
 • Geschikt voor kruiden, wax & olie
 • Premium glazen mondstuk
 • Oplaadbaar via USB in minder dan 2 uur
 • Compact & draagbaar
 • Gemakkelijk om te gebruiken

 

Accessoires (inclusief)

 • Bewaardoos voor kruiden
 • Roerhulpstuk 
 • Schoonmaakborstel
 • Pincet
 • Quartz glazen capsule voor oliën/waxen
 • Bescherming voor mondstuk
 

Voor Wie is de Smono 3? 

Smono 3 is handig en indrukwekkend compact, met afmetingen van slechts 5 x 2.7 x 8 cm. Hierdoor is het de ideale keuze wanneer je gebruiksgemak hoog in het vaandel hebt, of wanneer je graag je vaporizer mee op reis neemt. Dit alles kan zonder teveel ruite in beslag te nemen in je broekzak of tas. Dankzij het simple ontwerp levert de Smono 3 de perfecte balans van stijvolle lichtgewicht modellen en een zeer degelijk gebruiksgemak.

 

Innovatief Verhittingssysteem

Anders dan andere beschikbare vaporizers die direct kruiden opwarmen via conductieve hitte, kiest de fabrikant met de Smono 3 voor een elegantere aanpak. Het geavanceerde convectie verhittingsmechanisme pompt moeiteloos verhitte lucht direct door de kruiden om directe hitte te creeëren zonder schade aan de textuur of smaak. De amp die hiermee wordt geproduceert is hierom zacht van smaak, maar ook dicht en smaakvol – alles wat je maar zou kunnen wensen!

 

Simpel in Gebruik

De Smono 3 heeft geen complexe knoppen af afstandsbedieningen: Alles wat je nodig hebt zijn slechts 3 simpele knoppen. Omdat het geheel is ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd, is deze vape perfect voor beginners met minder ervaring in de wereld van het vapen. Een handige OLED display laat alle vitale details zien tijdens een sessie (ingestelde temperatuur, huidige temperatuur en hoe lang de batterij nog mee kan). Hierdoor kan je gemakkelijk de temperatuur van de Smono 3 veranderen zonder te hoeven navigeren door ingewikkelde menu’s.

 

Deze vaporizer heeft ook een automatische afsluitfunctie voor optimale veiligheid. De geïntegreerde timer zal automatisch het appraat afsluiten na 4 minuten inactief te zijn. Hierdoor wordt het risico op ongelukken geminimaliseerd, mocht je per ongeluk in slaap vallen of met iets anders bezig zijn.

 

Veelzijdig

Wanneer je naast kruiden ook een fan van wax of olie bent, dan zal je zeer gelukkig worden met de Smono 3. Het apparaat geeft je de mogelijkheid om exact te kiezen wat je wil voor elke vape sessie. Kruiden hoeven alleen in de hittekamer te worden geplaatst, maar concentraten kunnen enkel met het (bijgevoegde) quartz glas worden gebruikt. De capsule is makkelijk te plaatsen in de hittekamer en snel schoon te maken.

 

Smono 3 heeft een ingebouwde 1600 mAh batterij die via een USB-kabel kan worden opgeladen. Deze laad volledig op in slechts 2 uur. Een volledig opgeladen batterij geeft je zo’n 45 minuten looptijd, waarmee je meerdere sessies vooruit kunt, ook als je op pad bent.

 

Premium Mondstuk

Het glazen mondstuk van topkwaliteit met ingebouwde glazen cylinder zorgt voor pure, gekoelde damp. Deze bereikt een aangename temperatuur voordat je het zal kunnen inhaleren. Het mondstuk kan ook gemakkelijk worden losgekoppeld van het apparaat, om deze uit elkaar te halen voor een schoonmaakbeurt. 

 

Garantie

De Smono 3 wordt geleverd met een 10-jarige garantie van de fabrikant, gelimiteerd tot normaal gebruik.

Meer informatie

Ondersteund het verdampen van Mixen, Oliën, Wax
Fabrikant Smono
Afmeting (lengte x breedte x hoogte) 5 x 2.7 x 8 cm
Gewicht 40 g
Stijl Zwart
Stroombron 1600 mAh batterij
Verhittingselement Convectie
Dampleverantiemethode Directe
Gemaakt in China
Garantie 10 jaar

Beoordelingen van Smono 3

Gemiddelde beoordeling:

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Schrijf uw eigen review

U beoordeelt: Smono 3

Hoe waardeert u dit product? *