Smono 4

Waardering:
4.15

€ 85 € 89 Je korting: € 4

SKU
ignore-this-67
Gratis verzenden
De TightVac MiniVac houd je kruiden vers en de geur in de verpakking
TightVac - MiniVac 0,12 L
€ 6,75 € 9

De beste manier om je kruiden te bewaren is natuurlijk met een originele TightVac MiniVac! Nadat je hem gevuld hebt met kruiden en het deksel gesloten is, druk je op de knop om de lucht te verwijderen. Je kruiden blijven nu vers en geur kan met geen mogelijkheid ontsnappen uit de MiniVac. Om hem te openen, druk je opnieuw op de knop en verwijder je het deksel.

De TightVac MiniVac heeft een capaciteit van 0,12 L, waar ongeveer 10 tot 30 gram kruiden in passen, afhankelijk van hun dichtheid. Dankzij het innovatieve ontwerp is hij extreem sterk, compleet luchtdicht en volledig waterbestendig.

De On Balance Champion is een Kleine Weegschaal die tot 500 g kan afwegen met een precisie van 0,1 g
Kleine Weegschaal - 1000 x 0,1 g
€ 18,75 € 25

De originele On Balance Kleine Weegschaal blijft zeer betrouwbaar en exact na al deze jaren. Perfect voor het afwegen van je kruiden of concentraten! De On Balance Champion weegt materialen tot 1000 gram met een precisie van 0,1 gram. Het product past in de meeste (broek)zakken en kan overal mee naartoe worden genomen! 

Capaciteit: 1000 g, 35,28 oz
Precisie: 0,1 g, 0,01 oz
Meetsoorten: g, oz, dwt, ozt
Automatische afsluiting: 60 seconden
Batterijen: 2x AAA batterijen (meegeleverd)
Afmeting: 118 x 80 x 20 mm
Gewicht: 140 gram

Deze Gaasjes zorgen ervoor dat de damp van je Smono 4 puur en smaakvol blijft
Smono 4 - Gaasjes
€ 9,75 € 13

Hou je Smono 4 schoon met deze Gaasjes. Het gaasje voorkomt dat er materiaal terecht komt in de damp en houd de damp puur en smaakvol.

Bevat:

 • Gaasjes (5)

Bedoeld om te gebruiken met: Smono 4.

Dit is het complete Mondstuk voor de Smono 4
Smono 4 - Mondstuk
€ 11,25 € 15

Moet je het Mondstuk vervangen voor je Smono 4 vaporizer? Dan is dit het accessoire waar je naar op zoek bent.

Bedoeld om te gebruiken met: Smono 4.

Kenmerken

 • Nieuwste uitvoering! (2021.09)
 • Warmt op in slechts 30 seconden
 • Keramische oven is makkelijk schoon te maken
 • Glazen mondstuk van hoge kwaliteit
 • Compact en draagbaar
 • USB oplaadbaar
 • Verdampt kruiden, wax en olie

Voor Wie is de Smono 4?

Smono 4 is simplistisch en super makkelijk in gebruik, waardoor het een geweldige vaporizer keuze is voor beginners. Het is in staat om hoge kwaliteit dampwolken te produceren, welke zonder twijfel geweldig smaken, mede dankzij het aanpasbare luchtpad en stevige glazen mondstuk. Je kunt kruiden, wax en olie verdampen (met de meegeleverde capsule), wat inhoud dat deze vape ook geschikt is voor ervaren vapers.

Compact en Draagbaar

Als je een hekel hebt aan het gevoel dat je binnen moet blijven om een vapesessie te starten, dan zal je de draagbare aspecten van de Smono 4 waarderen. Het is compact in formaat met afmetingen van slechts 11,8 x 5,5 x 2,6 cm, wat inhoud dat deze vaporizer makkelijk in de meeste middelgrote (broek)zakken of tassen zal passen zonder grote problemen. Omdat het een vrij licht apparaat is en een batterij heeft die 8-10 sessies mee gaat, is het de perfecte vape om mee te nemen wanneer je naar buiten gaat.

Indrukwekkende Batterij

Smono 4 is voorzien van een ingebouwde herlaadbare 2300 mAh batterij, waarvan de kracht en duurzaamheid bijna ongeëvenaard is. Het is in staat om voldoende stroom te leveren voor 10 vape sessies, waarna de batterij volledig op kan laden in slechts 1,5 uur. Het enige mogelijke nadeel is mogelijk dat de vape niet kan worden gebruikt tijdens het opladen. Maar voor mensen die hun sessies plannen en rekening houden met de oplaadtijd zal dit geen probleem zijn.

Vooraf Ingestelde Temperaturen

Met 8 vooraf ingestelde niveau's voor de temperatuur hoef je zelf nooit knoppen in te drukken om de geschikte hitte te vinden. De instellingen worden aangeboden in stappen van 10°C, en zullen liggen tussen de 160°C tot 230°C. Alles wordt precies weergegeven op het OLED scherm, welke de instelling altijd toont en ook de geplande temperatuur zal weergeven. Het hitteproces duurt bovendien slechts 30 seconden!

Unieke Verhittingsmethode

Smono 4 heeft een indrukwekkend systeem van verhitting en aanpasbare luchtstroom, welke de hitte zal verdelen over je materiaal in de keramische oven die makkelijk schoon te houden zal zijn. Hierdoor wordt de premium smaak behouden en zal de damp veel subtieler zijn dan bij vele andere vaporizers op de markt, los van de temperatuur die je kiest.

Maximale Veiligheid

Wellicht heb je wel eens meegemaakt dat je langzaam in slaap valt tijdens een sessie, terwijl de vape nodig altijd aan staat. Dan zal je op prijs stellen dat er een automatische afsluitoptie aanwezig is op de Smono 4. Na slechts 4 minuten zonder activiteit zal de vaporizer langzaam afsluiten. Het apparaat zal dit aangeven met een korte vibratie.

De automatische afsluitfunctie is niet alleen handig voor maximale veiligheid, maar zal ook de batterij sparen. 

Garantie

De Smono 4 wordt geleverd met een 10-jarige garantie van de fabrikant, gelimiteerd tot normaal gebruik.

Gebruikershandleiding

Smono 4

Inhoud

 • Smono 4 vaporizer
 • Concentraten capsule
 • Schoonmaakborstel
 • Pincet
 • Roergereedschap
 • USB kabel
 • Instructiegids
Smono 4

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 5,5 × 2,6 × 11,8 cm
Gewicht: 150 g
Hittemethode: Hybride (Convectie+Geleiding)
Opwarmtijd: 30 seconden
Energiebron: Batterij (2300 mAh)
Temperatuur: 160°C tot 230°C
Fabrikant: Smono
Garantie: 10 jaar
Land van productie: China
Write your own review about Smono 4
U plaatst een review over:Smono 4
Waardering