Laagste prijzen
24-uurs verzending
Geauthoriseerde distributeur
Gratis verzenden voor Vaporizers

Smono 4

€ 89
Smono 4 Vaporizer
Smono 4 Vaporizer Smono 4 Vaporizer - Included Smono 4 Vaporizer - Top Smono 4 Vaporizer - Front Smono 4 Vaporizer - Back Smono 4 Vaporizer - Open Smono 4 Vaporizer - Accessories
 •  
€ 89
€ 89


Wij garanderen je de laatste/nieuwste vaporizer versies. We hebben deze voorraad van Smono 4 ontvangen op 10 jul. 2019.

0
Lees 0 Beoorde(e)ling(en) | Wees de eerste die dit product beoordeelt!

De Smono 4 is een zeer draagbare vaporizer met afmetingen van slechts 5.5 x 2.6 x 11.8 cm, waarbij dit model ook nog eens voor een zeer nette prijs wordt verkocht. Ondanks de lage prijs is deze vape volledig in staat om kruiden, oliën en concentraten te verdampen. Je kunt zelfs de luchtstroom aanpassen om de perfecte hoeveelheid damp te verkrijgen tijdens elke inhalatie!


De temperatuur van de Smono 4 kan worden gereguleerd in 8 stappen, van 160°C tot 230°C. Je kunt er zeker van zijn dat het materiaal altijd evenredig wordt verhit door de vele luchtgaten die te vinden zijn in de keramische kamer. De combinatie van een gemakkelijk schoon te maken hittekamer en een voedselveilig metalen luchtpassage zorgy ervoor dat je nooit residu zal proeven, wat je ook wil verdampen.


Ondanks zijn grootte heeft de Smono 4 een comfortabele grip. Het scherm bovenop het apparaat toont de gekozen temperatuur, de huidige temperatuur en hoeveel stroom er nog beschikbaar is in de batterij.


Alleen beschikbaar in de kleur Zwart.

Smono 4 Kenmerken

 • Warmt op in slechts 30 seconden
 • Keramische hittekamer is gemakkelijk schoon te maken
 • Galzen mondstuk van hoge kwaliteit
 • Zeer draagbaar
 • USB-oplaadbaar
 • Geschikt voor oliën, wax of kruiden

 

Accessoires (inclusief)

 • Capsule voor olie/wax
 • Schoonmaakborstel
 • Pincet
 • Roerhulpstuk
 • USB kabel

 

Voor Wie is de Smono 4? 

De Smono 4 is simplistisch en zeer makkelijk te gebruiken, wat het een perfecte keuze zou maken voor beginners. Het model produceert hoge kwaliteit dampwolken die gegarandeerd goed van smaak zijn. De combinatie van aanpasbare luchtstoom en stevig glazen mondstuk zorgen voor een perfecte vape ervaring, elke keer opnieuw. Je kan kruiden, wax of oliën verdampen (met de bijgevoegde capsule) waardoor het ook een goed model is voor de wat meer ervaren vapers onder ons.

 

Zeer Draagbaar

Wanneer je een hekel hebt aan delimitaties van thuisgebruik, dan zal je de draagbaarheid van de Smono 4 kunnen waarderen. De compacte grootte met afmetingen van slechts 11.8 x 5.5 x 2.6 cm, maakt het mogelijk om de meeste standaard zakken of tassen te passen zonder problemen. Omdat het lichtgewischt is en een batterij heeft van 8 tot 10 sessies, is het perfect om mee te brengen wanneer je op pad wil gaan.

 

Indrukwekkende Batterij

De Smono 4 heeft een ingebouwde oplaadbare 2300 mAh batterij, waarvan de kracht en levensduur vrijwel ongeëvenaard zijn. De batterij is in staat om genoeg kracht te leveren voor 10 volledige vape sessies. Hierna kan in slechts 1.5 uur de batterij opnieuw volledig worden opgeladen. Het enige potentiële nadeel is dat de vaporizer niet kan worden gebruikt tijdens het opladen, maar voor mensen die hun sessie plannen om de oplaadtijd heen hoeft dit geen probleem te zijn.

 

Vooraf Ingestelde Temperaturen

Met maarliefst 8 vooraf instelbare niveau’s voor de temperatuur is het constant indrukken van knoppen niet langer nodig. Eén keer instellen is voldoende! De temperatuur is in te stellen in stappen van 10°C, van 160°C tot 230°C. Deze worden duidelijk weergeven op het  OLED display, zowel de huidige temperatuur als de doeltemperatuur. Het volledige opwarmproces van de Smono 4 duurt slechts 30 seconden!

 

Unieke Verhittingsmethode

De Smono 4 heeft een indrukwekkend systeem van een verhitte en aanpasbare luchtstroom. Deze verdeeld de hitte door je kruiden in de gemakkelijk schoon te maken keramische hittekamer. Dit houd in dat de hoogwaardige smaak wordt behouden en de damp veel langer goed blijft dan bij concurrerende modellen, onafhankelijk van welke temperatuur er gekozen wordt.

 

Maximale Veiligheid

Wanneer je jezelf ooit langzaam hebt voelen wegdommelen tijdens een vape sessie terwijl de vaporizer nog altijd wam is, dan zal je de automatische afslutfunctie van de Smono 4 kunnen waarderen. Na zo’n 4 minuten inactiviteit zal de vaporizer zichzelf langzaamaan afsluiten. Met een korte vibratie zal de Smono 4 laten weten dat hij in de slaapmodus over zal gaan.

 

Deze automatische afsluitfunctie is niet alleen handig voor maximale veiligheid, maar zal bovendien ook de levensduur van de batterij beschermen. 

 

Garantie

De Smono 4 wordt geleverd met een tienjarige garantie van de fabikant, gelimiteerd tot normaal gebruik.

Meer informatie

Ondersteund het verdampen van Mixen, Oliën, Wax
Fabrikant Smono
Afmeting (lengte x breedte x hoogte) 5,5 x 2,6 x 11,8 cm
Stijl Zwart
Stroombron 2300 mAh batterij
Verhittingselement Geleiding
Dampleverantiemethode Directe
Gemaakt in China
Garantie 10 jaar

Beoordelingen van Smono 4

Gemiddelde beoordeling:

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Schrijf uw eigen review

U beoordeelt: Smono 4

Hoe waardeert u dit product? *