DaVinci IQ

Waardering:
4.45

€ 195 € 249 Je korting: € 54

SKU
ignore-this-45
Stuur mij een email wanneer het product weer op voorraad is.
De TightVac MiniVac houd je kruiden vers en de geur in de verpakking
TightVac - MiniVac 0,12 L
€ 6,75 € 9

De beste manier om je kruiden te bewaren is natuurlijk met een originele TightVac MiniVac! Nadat je hem gevuld hebt met kruiden en het deksel gesloten is, druk je op de knop om de lucht te verwijderen. Je kruiden blijven nu vers en geur kan met geen mogelijkheid ontsnappen uit de MiniVac. Om hem te openen, druk je opnieuw op de knop en verwijder je het deksel.

De TightVac MiniVac heeft een capaciteit van 0,12 L, waar ongeveer 10 tot 30 gram kruiden in passen, afhankelijk van hun dichtheid. Dankzij het innovatieve ontwerp is hij extreem sterk, compleet luchtdicht en volledig waterbestendig.

De On Balance Champion is een Kleine Weegschaal die tot 500 g kan afwegen met een precisie van 0,1 g
Kleine Weegschaal - 1000 x 0,1 g
€ 18,75 € 25

De originele On Balance Kleine Weegschaal blijft zeer betrouwbaar en exact na al deze jaren. Perfect voor het afwegen van je kruiden of concentraten! De On Balance Champion weegt materialen tot 1000 gram met een precisie van 0,1 gram. Het product past in de meeste (broek)zakken en kan overal mee naartoe worden genomen! 

Capaciteit: 1000 g, 35,28 oz
Precisie: 0,1 g, 0,01 oz
Meetsoorten: g, oz, dwt, ozt
Automatische afsluiting: 60 seconden
Batterijen: 2x AAA batterijen (meegeleverd)
Afmeting: 118 x 80 x 20 mm
Gewicht: 140 gram

Kenmerken

 • Nieuwste uitvoering! (2021.06)
 • Verwisselbare 3500 mAh batterij
 • Bijbehorende app
 • Snelle opwarmtijd (10 tot 30 seconden)
 • Meldingen middels vibratie
 • 120°C tot 221°C temperatuurradius
 • Pure, aromatische en dichte damp

Voor Wie is de DaVinci IQ?

Met het slimme ontwerp en draagbare kenmerken is de DaVinci IQ ideaal voor mensen die graag experimenteren met verschillende functies en graag buitenshuis vapen. De app is makkelijk te gebruiken en zorgt voor maximale flexibiliteit en controle over je vape ervaring. De innovatieve koeltechnologie zorgt ervoor dat je elke keer weer de perfecte damp zal inhaleren.

Geweldige Smaak

Heerlijke smaak stond bovenaan de wensenlijst tijdens het ontwikkelproces van de DaVinci IQ. Deze high-tech vape maakt gebruik van een keramische oven, maar ook drie indrukwekkende koeltechnieken die de best mogelijke smaak zullen garanderen, onafhankelijk van de temperatuur. In tests met vele andere vaporizers wint de DaVinci IQ consistent de prijs voor langdurige geweldige smaakbeleving, dus je kunt er zeker van zijn dat damp uit deze vaporizer nooit een onprettige plastic of metalen bijsmaak heeft.

Slimme Instellingen

De DaVinci IQ is voorzien van verschillende instellingen die ideaal zijn voor zowel gevorderden als beginners. Denk onder meer aan de unieke Smart Path technologie, welke automatisch de temperatuur zal verhogen. Maar er zijn nog twee andere modi: Boost en Precisie. De Boost modus zal de oventemperatuur snel verhogen wanneer je het maximale potentieel uit je materialen wil halen. De Precisie modus zal je een specifieke temperatuur laten selecteren die de hele sessie lang wordt aangehouden.

Bluetooth Smartphone App 

De bijbehorende Bluetooth app geeft je volledige controle en laat je alle vape activiteit tot in detail volgen, allemaal direct vanaf je smartphone. Alles wat je hiervoor nodig hebt is een verbinding met de DaVinci IQ via Bluetooth. Hierna kan je de hele vape ervaring veranderen naar eigen inzicht – zonder ook maar één keer de vaporizer zelf aan te moeten raken. Als apps niet echt jou ding zijn, kan je er ook voor kiezen deze niet te downloaden en de traditionele besturing te gebruiken middels de knoppen op het apparaat. De keuze is helemaal aan jou!

Stijlvol Ontwerp

De gladde aluminium buitenkant ziet er niet alleen zeer goed uit – het voelt ook nog eens heerlijk aan. De compacte vorm van de DaVinci IQ maakt het apparaat zeer draagbaar en ideaal om mee te nemen in een tas of (broek)zak. De plaats waar je de materialen in plaatst heeft een stijlvolle spiegel afwerking en het makkelijk leesbare LED scherm geeft je inzicht in alle essentiële acitviteit van het apparaat in één oogopslag.

Vervangbare Batterij

De DaVinci IQ staat garant voor een indrukwekkende 90 minuten aan vapesessies op een volle batterij, maar soms wil je nog langere sessies. Anders dan bij andere vapes waarbij je de sessie moet stopzetten en moet wachten op de batterij om op te laden, zal deze vape direct door kunnen na een verwisseling van de batterij. Je kunt in één beweging je gebruikte batterij vervangen voor een volledig opgeladen exemplaar. Hierdoor kan je de sessies tot twee keer zo lang laten doorgaan – maar dan moet je dus wel een reserve batterij bij je hebben!

Garantie

Alle DaVinci IQ vaporizers verkocht door MagicVaporizers zijn volledig authentiek en voorzien van een 10-jarige garantie.

Gebruikershandleiding

DaVinci IQ

Inhoud

 • DaVinci IQ vaporizer
 • Micro-USB kabel
 • Smaakkamer
 • 10 mm water adapter
 • Kamer gereedschap (2)
 • Sleutelhanger gereedschap
 • Alcohol doekjes
 • O-ringen en tussenlaagjes
 • Schoonmaakborstel
 • Instructiegids
DaVinci IQ

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 4,2 × 9,0 × 2,4 cm
Gewicht: 145 g
Hittemethode: Geleiding
Opwarmtijd: 30 seconden
Energiebron: Vervangbare batterij
Temperatuur: 121°C tot 221°C
Fabrikant: DaVinci
Garantie: 10 jaar
Land van productie: China
Write your own review about DaVinci IQ
U plaatst een review over:DaVinci IQ
Waardering