Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.

Angus Vaporizer

Waardering:
Angus Vaporizer 5 5

169 €

SKU
ignore-this-111
Gratis verzenden
Meer grinders bekijken
Bekijk meer toebehoren

Kenmerken

 • Nieuwste versie (2024.05) met de verbeterd koelelement
 • Verhitting met halogeen
 • Glazen bol technologie
 • Duurzaam en fraai afgewerkt met een walnotenhout
 • Glazen mondstuk en roestvrijstalen kruidenkamer (0,25g)
 • 90 seconden opwarmtijd
 • Gemakkelijke temperatuurregeling met 5 instellingen (180, 190, 200, 210, 220°C)
 • Boost-stand om de temperatuur snel met 10°C te verhogen
 • Doseercapsules inbegrepen voor sneller bijvullen
 • USB-C oplader
 • Inclusief twee Molicel 18650 batterijen (2800 mAh) bij bestelling via MagicVaporizers

Voor wie is de Angus vaporizer?

De Angus is een innovatieve vaporizer met halogeen verhitting en glazen bollen voor de nieuwste techniek van verdampen. Een halogeenlamp wordt gebruikt voor het verwarmen van lucht, die vervolgens door glazen bollen naar de kruidenkamer gaat waar je kruiden worden verdampt. Deze damp wordt vervolgens naar het glazen mondstuk aan de bovenkant geleid.

Of je nu een ervaren damper bent of een beginner, je zult merken dat de Angus zeer gebruiksvriendelijk is en in slechts 90 seconden lekkere damp kan produceren. De combinatie van unieke verwarmingstechnologie en kwaliteitsconstructie maken het een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar een draagbare, premium vaporizer.

Innovatief verhittingssysteem met halogeen 

Het halogeen verhittingssysteem in de Angus is een unieke methode om kruiden te verhitten tot de verdampingstemperatuur. In tegenstelling tot andere verhittingssystemen die gebruikmaken van spiralen of keramische elementen, maakt de Angus vaporizer gebruik van een halogene lamp als warmtebron. Deze lamp geeft, als hij aanstaat, warmte en licht af, dat vervolgens wordt geabsorbeerd door de glazen bolletjes onder de kruidenkamer.

Als je inhaleert, gaat de verwarmde lucht eerst door de glazen balletjes en vervolgens door de kruiden om deze te verdampen. De combinatie van de convectiewarmte van de halogeenlamp en de stralingswarmte van de glazen bolletjes produceert een damp die consistent en smaakvol is.

Wat het halogeen verhittingssysteem van andere verwarmingsmethoden onderscheidt, is het unieke smaakprofiel dat deze vape weet te produceren. De halogeenlamp zorgt voor een subtiele smaak, in tegenstelling tot sommige, andere vaporizers. Hierdoor geniet je altijd optimaal van de volle en natuurlijke smaak van je kruiden.

Eenvoudige temperatuurregeling

De Angus vape heeft een scala aan temperatuurregelingen om je te helpen de perfecte ervaring te krijgen. Met vijf temperatuurinstellingen, variërend van 180°C tot 220°C, kun je de temperatuur kiezen die het beste werkt voor je kruiden. 

Voor wie hogere temperaturen wil (tot 230°C), is er een boost-stand waarmee je de temperatuur met slechts één druk op de knop met 10°C kunt verhogen. Houd gewoon de knop ingedrukt en het apparaat zal eenmaal trillen om aan te geven dat de temperatuur is opgevoerd. Deze boost-stand is perfect voor als je het laatste beetje werkzame stof uit je kruiden wilt halen.

Fraai en Duurzaam

De Angus vaporizer heeft een prachtige walnoten behuizing die niet alleen erg fraai is, maar comfortabele in de hand ligt. De behuizing is robuust en de stevige constructie zorgt ervoor dat hij bestand is tegen dagelijks gebruik.

Bovendien is de Angus onderworpen aan strenge valproeven en heeft bewezen meerdere vallen van 1,5 meter hoogte te kunnen overleven, waarbij alleen vervangbare onderdelen, zoals het glazen mondstuk, vervangen hoeven te worden.

Ovenkamer en microdosering

Ondanks zijn compacte formaat heeft de Angus vaporizer toch een ruime roestvrijstalen kruidenkamer met een capaciteit van 0,25 g, die gemakkelijk schoon te houden is met het meegeleverde gereedschap. 

Met volledig opgeladen batterijen kan je ongeveer 2 g van je favoriete kruiden verdampen gedurende 8 sessies, als je de kamer elke keer weer opnieuw vult. Als je het opnieuw vullen nog sneller wilt laten verlopen, gebruik dan de bijgeleverde doseercapsules (2) die je van tevoren kunt vullen.

Voor degenen die liever microdoseren met hun kruiden, biedt de Angus voldoende convectieverhitting om dat te doen zonder dat je de temperatuur hoeft aan te passen. Doe gewoon minder kruiden in de kamer en gebruik hem zoals normaal, maar dan met een lagere dosis.

Verbeterd koelsysteem

De Angus vaporizer is vernieuwd met een innovatief koelsysteem, nu met een roestvrijstalen gaas en een middenstuk van hoogwaardig roestvrij staal.

Het koelelement is ook verbeterd met PEEK materiaal, dat een betere duurzaamheid en bescherming tegen smelten biedt. Dit vernieuwde design rekent af met de problemen van het minder goede PPSU materiaal dat in het vorige koelsysteem werd gebruikt, het resultaat is een nog veiliger vape.

Snelle opwarmtijd

Met een voorverwarmingstijd van ongeveer 90 seconden is het aan te bevelen de vaporizer aan te zetten en de gewenste temperatuur te kiezen voordat je hem vult, om de wachttijd tot een minimum te beperken. Als hij eenmaal warm is, zullen de daaropvolgende sessies uiteraard veel sneller gaan.

Twee 18650 batterijen

De Angus vaporizer wordt gevoed door twee 18650 batterijen. Afhankelijk van je gebruik en temperatuurinstelling mag je uitgaan van 7-10 volledige sessies voordat de batterijen opgeladen moeten worden. Het precieze aantal sessies hangt af van factoren als de gebruiksfrequentie en de hoeveelheid warmte die tussen de sessies nog in het apparaat zit.

Je krijgt twee krachtige 18650 batterijen (2800 mAh) van Molicel er gratis bij als je de Angus via MagicVaporizers bestelt.

Instelbare luchtstroom

Met de Angus vaporizer kun je de luchtstroom aanpassen aan je eigen wensen en behoeften. Om de luchtstroom in te stellen, hoef je alleen maar aan de metalen draaiknop in het mondstuk te draaien.

5-minuten sessies

De Angus is bedoeld als sessie vape en heeft een 5-minuten uitschakeltimer. Als je weinig tijd hebt, kun je met een paar grote inhalaties op de maximale instellingen toch een geweldige sessie krijgen. Of je nu een lange sessie wilt of gewoon even kort wilt knallen, de Angus kan het allemaal.

Inclusief draagetui

De Angus wordt geleverd in een slanke en stijlvolle etui die het ongelooflijk gemakkelijk maakt om je vaporizer overal mee naar toe te nemen. Het etui is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt bescherming tegen potentiële beschadigingen. Deze draagetui is niet alleen extra handig, maar maakt het ook mogelijk om je vaporizer op een veilige plek te bewaren.

Extra accessoires

Wil je nog koelere damp? De Angus vaporizer heeft een waterpijpadapter die je kunt bijbestellen als je je dampsessie naar een hoger niveau wilt tillen. Met de adapter kun je hem aansluiten op je favoriete waterpijp of bubbler (de adapter past op 18 mm en 14 mm insteekverbindingen) om de damp te laten afkoelen met water. Het resultaat is nog zachtere en prettigere damp.

Hoe gebruik je de Angus vaporizer

Ook al heeft de Angus geen display, toch is hij heel gemakkelijk te gebruiken:

 1. Schakel de Angus in door drie keer op de knop te klikken.
 2. Vul de kruidenkamer voordat je hem aanzet of vul hem meteen met de kruiden van je keuze.
 3. Wacht ongeveer 90 seconden tot de Angus is opgewarmd. Het apparaat gaat trillen wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.
 4. Geniet van de heerlijke damp!
 5. ...of verander de temperatuur door op de knop te drukken en door de vijf temperatuurinstellingen te bladeren: 180, 190, 200, 210 en 220°C.
 6. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt kun je de knop ingedrukt houden voor een temperatuurverhoging van 10°C graden. De Angus zal trillen om aan te geven dat de temperatuur is verhoogd.
 7. Als je klaar bent, klik je nogmaals drie keer op de knop of wacht je tot de sessietimer is afgelopen (5 minuten).

Garantie

Alle Angus vaporizers die verkocht worden door MagicVaporizers, een geautoriseerde dealer van YLL Vape producten, zijn authentiek en hebben een garantie van 1 jaar, bij normaal gebruik.

Gebruikershandleiding

Angus Vaporizer

Inhoud

 • Angus vaporizer
 • Glazen mondstuk
 • Etui
 • Schoonmaakborstel
 • USB-C oplaadkabel
 • Pincet
 • Doseercapsules (2)
 • Siliconen O-ringen (2)
 • Filtergaasjes (3)
 • Gebruiksaanwijzing

Alleen bij MagicVaporizers: Bij aankoop van een Angus vaporizer krijg je van ons twee krachtige Molicel 18650 batterijen (2800 mAh) gratis!

Angus Vaporizer

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 7.6 × 3.1 × 13.3 cm
Gewicht: 260 g
Hittemethode: Halogeen
Opwarmtijd: 5 seconden
Energiebron: Batterijen (2 × 18650)
Temperatuur: 180°C tot 230°C
Fabrikant: YLL Vape
Garantie: 1 jaar
Land van productie: China

Andere vaporizers van YLL Vape

 1. Angus Enhanced
  Waardering:
  (1)
  Angus Enhanced

  219 €

  • 100W halogen heating with ruby balls
  • Includes a sidecar bubbler
  • Adjustable airflow control
Bezig met laden...
Schrijf je eigen review over Angus Vaporizer