Boundless Tera V3

Waardering:
4.45

€ 199 € 219 Je korting: € 20

SKU
ignore-this-80
Stuur mij een email wanneer het product weer op voorraad is.
De TightVac MiniVac houd je kruiden vers en de geur in de verpakking
TightVac - MiniVac 0,12 L
€ 6,75 € 9

De beste manier om je kruiden te bewaren is natuurlijk met een originele TightVac MiniVac! Nadat je hem gevuld hebt met kruiden en het deksel gesloten is, druk je op de knop om de lucht te verwijderen. Je kruiden blijven nu vers en geur kan met geen mogelijkheid ontsnappen uit de MiniVac. Om hem te openen, druk je opnieuw op de knop en verwijder je het deksel.

De TightVac MiniVac heeft een capaciteit van 0,12 L, waar ongeveer 10 tot 30 gram kruiden in passen, afhankelijk van hun dichtheid. Dankzij het innovatieve ontwerp is hij extreem sterk, compleet luchtdicht en volledig waterbestendig.

Zorg ervoor dat geen materiaal in het mondstuk terecht komt met deze Mondstuk Gaasjes voor de Boundless Tera
Boundless Tera - Mondstuk Gaasjes
€ 4,50 € 6

Hou je Boundless Tera schoon met deze vervangende Mondstuk Gaasjes. Het mondstuk filter is bedoeld om geplaatst te worden in het mondstuk en voorkomt dat materiaal terecht komt in het mondstuk.

Bevat:

 • Mondstuk gaasjes (2)

Bedoeld om te gebruiken met: Boundless Tera V3.

Zorg ervoor dat er geen materiaal in de oven terecht komt met deze Kamergaasjes voor de Boundless Tera
Boundless Tera - Kamergaasjes
€ 4,50 € 6

Kamergaasjes moeten worden geplaatst op de bodem van de verhittingskamer in je Boundless Tera, om ervoor te zorgen dat er geen direct contact ontstaat tussen het hitteblok en de materialen die geplaatst zijn in de kamer.

Bevat:

 • Kamergaasjes (5)

Bedoeld om te gebruiken met: Boundless Tera V3.

Maak gebruik van het Druppelkussen wanneer je wax of olie wil vapen met je Boundless Tera
Boundless Tera - Druppelkussen
€ 3,75 € 5

Dit roestvrijstalen Druppelkussen geeft de Boundless Tera de mogelijkheid om concentraten te verdampen, zoals wax of olie. Plaats de concentraten simpelweg op het druppelkussen en plaats het geheel in de hittekamer. Kies de concentratenmodus op de Boundless Tera en je kunt starten met het vapen van je concentraten!

Bedoeld om te gebruiken met: Boundless Tera V3.

Boundless Tera - Waterpijp Adapter
Boundless Tera - Waterpijp Adapter
€ 14,25 € 19

De Waterpijp Adapter past op mannelijke (10 mm, 14 mm en 18 mm) en vrouwelijke (14 mm en 18 mm) buizen. De waterpijp adapter gebruiken met je Boundless Tera hebt niet alleen de irritatie wegnemen veroorzaakt door de hitte van de damp, maar zal ook de algehele smaak bevorderen.

Bedoeld om te gebruiken met: Boundless Tera V3.

De On Balance Champion is een Kleine Weegschaal die tot 500 g kan afwegen met een precisie van 0,1 g
Kleine Weegschaal - 1000 x 0,1 g
€ 18,75 € 25

De originele On Balance Kleine Weegschaal blijft zeer betrouwbaar en exact na al deze jaren. Perfect voor het afwegen van je kruiden of concentraten! De On Balance Champion weegt materialen tot 1000 gram met een precisie van 0,1 gram. Het product past in de meeste (broek)zakken en kan overal mee naartoe worden genomen! 

Capaciteit: 1000 g, 35,28 oz
Precisie: 0,1 g, 0,01 oz
Meetsoorten: g, oz, dwt, ozt
Automatische afsluiting: 60 seconden
Batterijen: 2x AAA batterijen (meegeleverd)
Afmeting: 118 x 80 x 20 mm
Gewicht: 140 gram

Kenmerken

 • Nieuwste uitvoering! (2021.09)
 • Hoogwaardig ergonomisch ontwerp
 • Inclusief 2 verwisselbare batterijen
 • Pure, smaalvolle damp
 • Snelle opwarmtijd
 • Volledige controle over de temperatuur

Voor Wie is de Boundless Tera?

Wanneer je op zoek bent naar een zeer betrouwbare vaporizer waar je nog jaren op kunt bouwen, dan is de Boundless Tera een perfecte keuze. Hij is draagbaar en het is makkelijk om het apparaat onopvallend in de palm van je hand vast te houden. De kracht van deze vape ligt in de convectieverhitting en de geweldig smakende damp, elke keer opnieuw. Het formaat van de Boundless Tera is iets groter dan de kleinste categorie draagbare vapes, maar het grotere formaat is op de best mogelijke manier toegepast en wordt alleen geëvenaard door de nog grotere Mighty vaporizer wanneer het op kracht aankomt.

Convectie Verhitting

De Boundless Tera maakt gebruik van een convectie verhittingsysteem, wat inhoud dat alleen de lucht rond de materialen wordt verhit, in plaats van direct het materiaal te verhitten (geleiding). Het luchtpad van de oven tot het mondstuk wordt compleet apart gehouden van de metalen elektronica, zodat de damp puur blijft en vrij zal zijn van een mogelijke metaalachtige smaak of gifstoffen. Voor de beste resultaten met convectie verhitting is het beter om langere, tragere trekjes te nemen om de meest smaakvolle en dichte damp te krijgen.

Twee Verwisselbare Batterijen 

Je kunt moeiteloos je sessies langer door laten gaan, omdat de Boundless Tera wordt geleverd met niet slechts één maar twee verwisselbare 18650 2500 mAh batterijen. Elke volledig opgeladen batterij kan tot 60 minuten constante damp produceren. Verwissel simpelweg de gebruikte batterij voor een opgeladen exemplaar om een langere sessie mogelijk te maken. De batterijen kunnen worden opgeladen via het apparaat middels USB of een stroomkabel (deze wordt niet standaard meegeleverd).

Draagbaar & Robuust 

De Boundless Tera zal makkelijk in vrijwel elke tas passen, omdat het slechts zo'n 300 gram weegt. Dankzij het robuuste ontwerp hoef je jezelf nooit zorgen te maken over het beschadigen van je vaporizer tijdens het reizen. De afmeting van het apparaat is 11 x 4 x 5,5 cm, wat inhoud dat deze vape iets te groot zal zijn om in een broekzak of jaszak te bewaren, maar dat hij nog altijd erg comfortabel is om in de palm van je hand te houden.

Snelle Opwarmtijd & Simpele Temperatuur Aanpassen

Afhankelijk van je gekozen temperatuur, zal de Boundless Tera volledig opwarmen in slechts 20 – 30 seconden. De snelheid waarmee deze vaporizer opwarmt is erg praktisch, omdat het je de mogelijkheid geeft om een sessie te starten zonder langdurige voorbereiding. Sterker nog, je hebt volledige controle over de temperatuur, waardoor je zelf de instellingen kunt selecteren uit een indrukwekkende radius tussen 60°C en 220°C. Het digitale LED scherm zal tonen wat de huidige temperatuur en de doeltemperatuur is, maar ook de batterijstatus wordt hierop weergeven, zodat je altijd weet hoeveel stroom je vaporizer nog heeft.

Niet Alleen Voor Kruiden

Maar de Tera stopt niet bij kruiden alleen—je kunt het apparaat ook gebruiken om wax of olie op 260°C te verhitting met de concentraten modus. Net als bij het vullen met gewone kruiden, hoef je hierbij alleen maar wax of olie te druppelen op het meegeleverde kussen, voordat je de concentraten modus activeert door de aan/uit-knop drie maal in te drukken.

Inclusief Waterpijp Adapter

De Boundless Tera wordt geleverd met een handige waterpijp adapter om de diversiteit van je vapesessies te vergroten. Deze kan moeiteloos worden gebruikt met vrijwel elke glazen verbinding van 10, 14 or 18 mm , waardoor het geschikt is voor gebruik met vele verschillende formaten waterpijp adapters.

Mochten deze opties nog niet voldoende zijn, dan zal je zeker prijs stellen op de 2 verschillende magnetische mondstukken om uit te kiezen. Het plastic mondstuk is ideaal voor gebruiksgemak en kan makkelijk in opgevouwen positie worden geplaatst indien nodig. Als schone, gladde damp het belangrijkste is voor jou wensen, dan kan het glazen mondstuk met koelend luchtpad de beste optie voor je zijn.

Garantie

Alle Boundless Tera vaporizers verkocht door MagicVaporizers, een geauthoriseerde distributeur van Boundless, zijn volledig authentiek en voorzien van een 2-jarige garantie.

Gebruikershandleiding

Boundless Tera V3

Inhoud

 • Boundless Tera vaporizer
 • Batterijen (2)
 • Glazen mondstuk
 • Plastic mondstuk
 • Waterpijp adapter
 • Concentratenkussen
 • Schoonmaakborstel
 • USB oplader
 • Kamergaasjes (5)
 • Mondstuk gaasjes (2)
 • Instructiegids
Boundless Tera V3

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 4,0 × 5,5 × 11,0 cm
Gewicht: 279 g
Hittemethode: Convectie
Opwarmtijd: 35 seconden
Energiebron: Batterijen (2 x 2500 mAh)
Temperatuur: 60°C tot 220°C en 260°C
Fabrikant: Boundless
Garantie: 2 jaar
Land van productie: China
Write your own review about Boundless Tera V3
U plaatst een review over:Boundless Tera V3
Waardering