Arizer V-Tower

Waardering:
4.75

€ 87 € 165 Je korting: € 78

SKU
ignore-this-82
Gratis verzenden
De TightVac MiniVac houd je kruiden vers en de geur in de verpakking
TightVac - MiniVac 0,12 L
€ 6,75 € 9

De beste manier om je kruiden te bewaren is natuurlijk met een originele TightVac MiniVac! Nadat je hem gevuld hebt met kruiden en het deksel gesloten is, druk je op de knop om de lucht te verwijderen. Je kruiden blijven nu vers en geur kan met geen mogelijkheid ontsnappen uit de MiniVac. Om hem te openen, druk je opnieuw op de knop en verwijder je het deksel.

De TightVac MiniVac heeft een capaciteit van 0,12 L, waar ongeveer 10 tot 30 gram kruiden in passen, afhankelijk van hun dichtheid. Dankzij het innovatieve ontwerp is hij extreem sterk, compleet luchtdicht en volledig waterbestendig.

Arizer Multiverpakking Gaasjes
Arizer - Multiverpakking Gaasjes
€ 6,75 € 9

Deze Arizer Multiverpakking Gaasjes is wat je nodig hebt wanneer je de meegeleverde gaasjes wil vervangen van je Arizer V-Tower of Arizer Extreme Q vaporizer.

Bevat:

 • Diepe gaasjes (4)

Bedoeld om te gebruiken met: Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower.

Arizer - Cyclone Bowl
Arizer - "Cyclone" Bowl
€ 9,75 € 13

Deze "Cyclone" Bowl is identiek aan degene die wordt geleverd bij de Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower. Het wordt gebruikt om je materiaal te bewaren tijdens het verdampingsproces en maakt de distributie van hitte evenredig op het moment dat hitte opstijgt vanaf het hitteblok.

Wanneer je oude bowl gebroken, stuk, of simpelweg versleten is, kan deze vervangende "Cyclone" Bowl de ideale oplossing zijn.

Bevat:

 • Glazen "Cyclone" bowl (1)
 • Bovenzijde voor koeling (1)
 • Gaas (1)

Bedoeld om te gebruiken met: Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower.

Arizer - Glazen Uiteinde (Whip)
Arizer - Glazen Mondstuk voor Slang
€ 4,50 € 6

Het Glazen Mondstuk voor de Slang kan worden geplaatst aan het uiteinde van de slang op de Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower vaporizers. Het is gemaakt van de hoogste kwaliteit borosilicaat glas voor gladde en schone dampproductie.

Wanneer het mondstuk van je slang stuk is, een scheur heeft of simpelweg is versleten, dan is dit vervangende Glazen Mondstuk precies wat je nodig hebt.

Bedoeld om te gebruiken met: Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower.

Arizer - Tuff Bowl
Arizer - "Tuff" Bowl
€ 12,75 € 17

De Arizer "Tuff" Bowl is een duurzamere vervanger voor de "Cyclone" bowl. Het ziet er hetzelfde uit als een "Cyclone" bowl, maar is voorzien van een medisch verantwoorde coating die voorkomt dat het stuk kan gaan. De coating is te vinden aan de buitenkant van de glazen kamer en heeft geen effect op de smaak en puurheid van de damp.

Dit vervangende onderdeel is voor mensen die vaak hun "Cyclone" bowl stuk maken en op zoek zijn naar een duurzame oplossing, zonder dat ze moeten inleveren op kwaliteit van het eindproduct.

Bedoeld om te gebruiken met: Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower.

De Glazen Elleboog Adapter voor de Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower kan worden verbonden aan de slang en hittekamer
Arizer - Glazen Elleboog Adapter
€ 12 € 16

De Arizer Glazen Elleboog Adapter is het verbindende onderdeel tussen de hittekamer en de slang van de Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower vaporizers. Het onderdeel is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen om te verzekeren dat er gladde, schone damp wordt geproduceerd.

Wanneer je oude elleboog adapter gebroken is, of simpelweg versleten is geraakt, dan is dit onderdeel precies wat je nodig hebt.

Bevat:

 • Glazen elleboog adapter (1)
 • Gaasje (1)

Bedoeld om te gebruiken met: Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower.

Deze Schuine Glazen Adapter met Glazen Scherm is voor diegenen die het damppad willen upgraden van hun Arizer Extreme Q of Arizer v-Tower.
Arizer - Schuine Glazen Adapter met Glazen Scherm
€ 12 € 16

Deze Schuine Glazen Adapter met Glazen Scherm is voor diegenen die het damppad willen upgraden van hun Arizer Extreme Q of Arizer v-Tower.

De bijgevoegde schuine glazen adapter moet worden gebruikt met een scherm dat zowel de dampkwaliteit kan veranderen en die makkelijk losraakt, maar dankzij het glazen scherm hoef je je hier niet druk over te maken!

Bedoeld voor gebruik met: Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower.

Arizer - Slang Vervanging
Arizer - Slang Pakket
€ 18,75 € 25

Dit Slang Pakket is ideaal voor het vervangen van het volledige bovenstuk en het garanderen van een verse vape ervaring met je Arizer V-Tower of Arizer Extreme Q vaporizer.

Bevat:

 • 90 cm buismateriaal (PVC) (1)
 • Glazen elleboog adapter (1)
 • Glazen mondstuk voor slang (1)
 • Diep gaasje (1)

Bedoeld om te gebruiken met: Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower.

Het Arizer Glazen Roergereedschap is perfect voor het mixen van je materialen tijdens een sessie.
Arizer - Glazen Roergereedschap
€ 6 € 8

Het Glazen Roergereedschap is speciaal ontworpen voor de Arizer V Tower en Arizer Extreme Q, maar kan ook worden gebruikt met vrijwel elke andere vaporizer, omdat het een simpel glazen hulpmiddel is. Dit vervangende onderdeel is identiek aan het roerhulpmiddel die je bij je originele vaporizer hebt ontvangen.

De On Balance Champion is een Kleine Weegschaal die tot 500 g kan afwegen met een precisie van 0,1 g
Kleine Weegschaal - 1000 x 0,1 g
€ 18,75 € 25

De originele On Balance Kleine Weegschaal blijft zeer betrouwbaar en exact na al deze jaren. Perfect voor het afwegen van je kruiden of concentraten! De On Balance Champion weegt materialen tot 1000 gram met een precisie van 0,1 gram. Het product past in de meeste (broek)zakken en kan overal mee naartoe worden genomen! 

Capaciteit: 1000 g, 35,28 oz
Precisie: 0,1 g, 0,01 oz
Meetsoorten: g, oz, dwt, ozt
Automatische afsluiting: 60 seconden
Batterijen: 2x AAA batterijen (meegeleverd)
Afmeting: 118 x 80 x 20 mm
Gewicht: 140 gram

Kenmerken

 • Nieuwste uitvoering! (2021.09)
 • Hittekamer van hoge kwaliteit
 • Digitale controle over de temperatuur
 • LED scherm
 • Multifunctioneel
 • Simpel om te gebruiken

Voor Wie is de Arizer V-Tower?

Mensen die op zoek zijn naar een simpele vaporizer die gegarandeerd goede kwaliteit damp zal produceren tijdens elke sessie, zouden zeker de Arizer V-Tower moeten overwegen. Het apparaat levert goede resultaten tegen een zeer betaalbare prijs. Het simpele ontwerp van deze stationaire vaporizer maakt het een ideale keuze voor beginners – de kwaliteit van de damp maakt het echter ook geschikt voor ervaren vapers.

Exacte Controle over de Temperatuur

De Arizer V-Tower geeft een brede selectie aan opties voor de temperatuur (tussen de 50°C en 260°C). Kies zelf welke het beste bij jou materiaal past. Het apparaat geeft je de optie op exacte controle te behouden over het verhitten, wat inhoud dat de dichtheid van de damp door jou zelf gekozen kan worden! Je kunt ook het indrukwekkende bereik van de temperatuur gebruiken voor experimentatie. Hierdoor kan je snel de exacte temperatuur vinden die je zelf het prettigste zal vinden, zonder dat je verplicht een aantal voorgeprogrammeerde instellingen voor de temperatuur moet gebruiken.

Waar voor je Geld

Het is geen geheim dat er vaporizers op de markt zijn met uitgebreidere functies dan de Arizer V-Tower, maar wanneer je simpelweg op zoek bent naar een hoge kwaliteit vaporizer zonder ingewikkelde extra's, dan ga je geen beter geprijsde optie vinden dan dit product! Je kunt genieten van geweldige damp op elke temperatuur naar keuze tegen een zeer mooie prijs. Het is hiermee niet nodig om geld te besteden aan functies die je waarschijnlijk toch niet zal gebruiken.

Geweldig Smakende Damp

Vanwege het innovatieve ontwerp en de hittemethodes is de damp die wordt geproduceerd door de Arizer V-Tower gegarandeerd extra dik met geweldige smaak, elke keer weer. De combinatie van de lange slang, keramische verhitting en glazen kom geeft een premium smaak aan de damp bij elk trekje dat je neemt. De keramische structuur van het hitteblok geeft de gebruiker de zekerheid dat er geen onprettige metaalachtige bijsmaken ontstaan, of dat gifstoffen zich mengen met de damp.

Automatische Afsluitfunctie voor Maximale Veiligheid 

In slaap vallen na het inhaleren is niet ongewoon. Maar wanneer je per ongeluk wegdut zonder dat je de vaporizer uit hebt gezet, kunnen er problemen ontstaan. De Arizer V-Tower is echter voorzien van een handige automatische timer die de vape uit zet om jou en de vaporizer veilig te houden. De automatische timer kan worden ingesteld op 2 of 4 uur. Wanneer de tijd is behaald zal het apparaat zichzelf automatisch uitschakelen.

Garantie

De elektronica van de Arizer V-Tower is voorzien van een 3-jarige garantie, terwijl het keramische hitteblok wordt geleverd met een levenslange garantie.

Gebruikershandleiding

Arizer V-Tower

Inhoud

 • Arizer V-Tower vaporizer
 • Siliconen slang (90 cm)
 • Slang mondstuk
 • Aromatherapie schotel
 • "Cyclone" glazen kom
 • Glazen roergereedschap
 • Gaasjes
 • Stroomkabel
 • Instructiegids
Arizer V-Tower

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 15,2 × 19,0 cm
Gewicht: 387 g
Hittemethode: Convectie
Opwarmtijd: 60 seconden
Energiebron: Stekker
Temperatuur: 50°C tot 260°C
Fabrikant: Arizer
Garantie: 3 jaar
Land van productie: Canada
Write your own review about Arizer V-Tower
U plaatst een review over:Arizer V-Tower
Waardering