Arizer Extreme Q

Waardering:
4.65

€ 107 € 199 Je korting: € 92

SKU
ignore-this-81
Gratis verzenden
De TightVac MiniVac houd je kruiden vers en de geur in de verpakking
TightVac - MiniVac 0,12 L
€ 6,75 € 9

De beste manier om je kruiden te bewaren is natuurlijk met een originele TightVac MiniVac! Nadat je hem gevuld hebt met kruiden en het deksel gesloten is, druk je op de knop om de lucht te verwijderen. Je kruiden blijven nu vers en geur kan met geen mogelijkheid ontsnappen uit de MiniVac. Om hem te openen, druk je opnieuw op de knop en verwijder je het deksel.

De TightVac MiniVac heeft een capaciteit van 0,12 L, waar ongeveer 10 tot 30 gram kruiden in passen, afhankelijk van hun dichtheid. Dankzij het innovatieve ontwerp is hij extreem sterk, compleet luchtdicht en volledig waterbestendig.

Arizer Multiverpakking Gaasjes
Arizer - Multiverpakking Gaasjes
€ 6,75 € 9

Deze Arizer Multiverpakking Gaasjes is wat je nodig hebt wanneer je de meegeleverde gaasjes wil vervangen van je Arizer V-Tower of Arizer Extreme Q vaporizer.

Bevat:

 • Diepe gaasjes (4)

Bedoeld om te gebruiken met: Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower.

Arizer - Tuff Bowl
Arizer - "Tuff" Bowl
€ 12,75 € 17

De Arizer "Tuff" Bowl is een duurzamere vervanger voor de "Cyclone" bowl. Het ziet er hetzelfde uit als een "Cyclone" bowl, maar is voorzien van een medisch verantwoorde coating die voorkomt dat het stuk kan gaan. De coating is te vinden aan de buitenkant van de glazen kamer en heeft geen effect op de smaak en puurheid van de damp.

Dit vervangende onderdeel is voor mensen die vaak hun "Cyclone" bowl stuk maken en op zoek zijn naar een duurzame oplossing, zonder dat ze moeten inleveren op kwaliteit van het eindproduct.

Bedoeld om te gebruiken met: Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower.

Deze Balonnen Set is perfect wanneer je nieuwe ballonnen nodig hebt voor je Arizer Extreme Q vaporizer
Arizer Extreme Q - Ballonnen Set
€ 14,25 € 19

Zijn je ballonnen voor de Arizer Extreme Q slecht geworden of wil je een aantal extra exemplaren? Dan is deze Ballonnen Set de juiste keuze voor jou wensen.

Bevat:

 • Ballonnen (6)

Bedoeld om te gebruiken met: Arizer Extreme Q.

Het Glazen Mondstuk voor Ballon is het onderdeel dat de ballon zal verbinden met de Arizer Extreme Q
Arizer Extreme Q - Glazen Mondstuk voor Ballon
€ 6,75 € 9

Het Glazen Mondstuk voor Ballon voor de Arizer Extreme Q wordt gebruikt om de damp op te vangen in de ballon. Het is gemaakt van borosilicaat glas om te zorgen voor gladde en pure damp.

Wanneer het mondstuk voor de ballon stuk is, gescheurd, of simpelweg is versleten, kan dit glazen mondstuk precies zijn wat je nodig hebt.

Bevat:

 • Glazen mondstuk voor ballon (1)
 • Afsluitende ringen (2)

Bedoeld om te gebruiken met: Arizer Extreme Q.

Arizer - Cyclone Bowl
Arizer - "Cyclone" Bowl
€ 9,75 € 13

Deze "Cyclone" Bowl is identiek aan degene die wordt geleverd bij de Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower. Het wordt gebruikt om je materiaal te bewaren tijdens het verdampingsproces en maakt de distributie van hitte evenredig op het moment dat hitte opstijgt vanaf het hitteblok.

Wanneer je oude bowl gebroken, stuk, of simpelweg versleten is, kan deze vervangende "Cyclone" Bowl de ideale oplossing zijn.

Bevat:

 • Glazen "Cyclone" bowl (1)
 • Bovenzijde voor koeling (1)
 • Gaas (1)

Bedoeld om te gebruiken met: Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower.

De Glazen Elleboog Adapter voor de Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower kan worden verbonden aan de slang en hittekamer
Arizer - Glazen Elleboog Adapter
€ 12 € 16

De Arizer Glazen Elleboog Adapter is het verbindende onderdeel tussen de hittekamer en de slang van de Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower vaporizers. Het onderdeel is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen om te verzekeren dat er gladde, schone damp wordt geproduceerd.

Wanneer je oude elleboog adapter gebroken is, of simpelweg versleten is geraakt, dan is dit onderdeel precies wat je nodig hebt.

Bevat:

 • Glazen elleboog adapter (1)
 • Gaasje (1)

Bedoeld om te gebruiken met: Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower.

Deze Schuine Glazen Adapter met Glazen Scherm is voor diegenen die het damppad willen upgraden van hun Arizer Extreme Q of Arizer v-Tower.
Arizer - Schuine Glazen Adapter met Glazen Scherm
€ 12 € 16

Deze Schuine Glazen Adapter met Glazen Scherm is voor diegenen die het damppad willen upgraden van hun Arizer Extreme Q of Arizer v-Tower.

De bijgevoegde schuine glazen adapter moet worden gebruikt met een scherm dat zowel de dampkwaliteit kan veranderen en die makkelijk losraakt, maar dankzij het glazen scherm hoef je je hier niet druk over te maken!

Bedoeld voor gebruik met: Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower.

Arizer - Glazen Uiteinde (Whip)
Arizer - Glazen Mondstuk voor Slang
€ 4,50 € 6

Het Glazen Mondstuk voor de Slang kan worden geplaatst aan het uiteinde van de slang op de Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower vaporizers. Het is gemaakt van de hoogste kwaliteit borosilicaat glas voor gladde en schone dampproductie.

Wanneer het mondstuk van je slang stuk is, een scheur heeft of simpelweg is versleten, dan is dit vervangende Glazen Mondstuk precies wat je nodig hebt.

Bedoeld om te gebruiken met: Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower.

Arizer - Slang Vervanging
Arizer - Slang Pakket
€ 18,75 € 25

Dit Slang Pakket is ideaal voor het vervangen van het volledige bovenstuk en het garanderen van een verse vape ervaring met je Arizer V-Tower of Arizer Extreme Q vaporizer.

Bevat:

 • 90 cm buismateriaal (PVC) (1)
 • Glazen elleboog adapter (1)
 • Glazen mondstuk voor slang (1)
 • Diep gaasje (1)

Bedoeld om te gebruiken met: Arizer Extreme Q en Arizer V-Tower.

Het Arizer Glazen Roergereedschap is perfect voor het mixen van je materialen tijdens een sessie.
Arizer - Glazen Roergereedschap
€ 6 € 8

Het Glazen Roergereedschap is speciaal ontworpen voor de Arizer V Tower en Arizer Extreme Q, maar kan ook worden gebruikt met vrijwel elke andere vaporizer, omdat het een simpel glazen hulpmiddel is. Dit vervangende onderdeel is identiek aan het roerhulpmiddel die je bij je originele vaporizer hebt ontvangen.

Arizer Extreme Q - Afstandsbediening
Arizer Extreme Q - Afstandsbediening
€ 14,25 € 19

Deze Afstandsbediening voor de Arizer Extreme Q geeft je de mogelijkheid om de temperatuur, ventilator snelheid, tijd en aan/uit-knop te veranderen op afstand.

Bedoeld om te gebruiken met: Arizer Extreme Q.

De On Balance Champion is een Kleine Weegschaal die tot 500 g kan afwegen met een precisie van 0,1 g
Kleine Weegschaal - 1000 x 0,1 g
€ 18,75 € 25

De originele On Balance Kleine Weegschaal blijft zeer betrouwbaar en exact na al deze jaren. Perfect voor het afwegen van je kruiden of concentraten! De On Balance Champion weegt materialen tot 1000 gram met een precisie van 0,1 gram. Het product past in de meeste (broek)zakken en kan overal mee naartoe worden genomen! 

Capaciteit: 1000 g, 35,28 oz
Precisie: 0,1 g, 0,01 oz
Meetsoorten: g, oz, dwt, ozt
Automatische afsluiting: 60 seconden
Batterijen: 2x AAA batterijen (meegeleverd)
Afmeting: 118 x 80 x 20 mm
Gewicht: 140 gram

Kenmerken

 • Nieuwste uitvoering! (2021.09)
 • Kan met ballon en slang worden gebruikt
 • Exacte temperatuur
 • Compact maar veelzijdig ontwerp
 • Verander instellingen met de afstandsbediening
 • Digitaal LED scherm
 • Aanpasbare timer voor automatisch afsluiten

Voor Wie is de Arizer Extreme Q?

De Arizer Extreme Q levert onverslaanbare kwaliteit en is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een vaporizer in het topsegment, welke simpel in gebruik is en gebruik maakt van unieke functies. Het is ideaal voor zowel ervaren vapers als beginners, omdat het veel functies aanbied zonder in te leveren op snelle en geweldige resultaten. Als één van de best verkopende stationaire vaporizers op de wereld is het niet moeilijk te begrijpen waarom de Arizer Extreme Q zo'n positieve reputatie heeft.

Premium Kwaliteit

De glazen structuur van deze vaporizer zal verzekeren dat alle damp die geproduceerd wordt 100% vrij is van schadelijke stoffen en altijd geweldig zal smaken. De topkwaliteit keramische verhitting zal moeiteloos alle typen kruiden verdampen en zal je altijd de maximale voordelen geven van de materialen die je wil vapen.

De hittesystemen aan de binnenkant, maar ook de sensoren, geven het apparaat de kracht die het nodig heeft om in 2 minuten de optimale temperatuur te vinden. Hierdoor kan je vrijwel direct aan de slag met je sessie.

Veelzijdig

Misschien het grootste voordeel van de Arizer Extreme Q is de mogelijkheid om te vapen met een slang of ballon. Je kunt ook genieten van de automatische snelheden, ingebouwde regulering van de temperatuur en het handige LED scherm die je volledige controle geeft over de functionaliteit. De instellingen kunnen worden versteld met de knoppen aan de onderkant, maar er is ook een afstandsbediening waardoor je het systeem vast kunt opstarten wanneer je niet eens in de kamer bent. De flexibiliteit en het gebruiksgemak van de Arizer Extreme Q laat zien waarom het daadwerkelijk een geweldige vape is.

Sterker nog, wanneer je op zoek bent naar meer spirituele functionaliteit kan je deze vaporizer ook gebruiken voor aromatherapie. Maak gebruik van de aromatherapie kom als olieverdamper om een ontspannen atmosfeer te creëren in de ruimte.

Optimale Veiligheid & Gebruiksgemak

Als je bijna in slaap valt, hoef je helemaal jezelf niet meer wakker te schudden om de vaporizer af te sluiten. Arizer Extreme Q zal namelijk zichzelf direct afsluiten wanneer de tijd op is en er geen activiteit meer is. De innovatieve automatische afsluitfunctie kan worden ingesteld op 2 of 4 uur. Handiger nog is de meegeleverde afstandsbediening, waarmee je de vape ervaring volledig kunt aanpassen naar eigen wens zonder ook maar uit je luie stoel te komen.

Constante Upgrades

Vergeleken met het moment dat deze vaporizer voor het eerst op de markt kwam, is de Arizer Extreme Q veel geavanceerder dankzij alle upgrades en verbeteringen. Het geperfectioneerde premium ontwerp, de structuur en de onderdelen om elke keer weer perfecte damp te produceren dragen hier flink aan bij. Je kunt er hierdoor zeker van zijn dat je de best mogelijke kwaliteit krijgt wanneer je deze vaporizer bestelt.

Garantie

De elektronica van de Arizer Extreme Q wordt verzekerd door een 3-jarige garantie, terwijl het keramische hitteblok geleverd wordt met een levenslange garantie.

Gebruikershandleiding

Arizer Extreme Q

Inhoud

 • Arizer Extreme Q vaporizer
 • Afstandsbediening
 • Siliconen slang (90 cm)
 • Mini-slang
 • Glazen roergereedschap
 • Gaasjes
 • Aromatherapie kom
 • "Cyclone" glazen kommen (2)
 • Ballonen met mondstuk (2)
 • Mondstukken (2)
 • Stroomkabel
 • Instructiegids
Arizer Extreme Q

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 15.2 × 15.2 × 19 cm
Gewicht: 370 g
Hittemethode: Convectie
Opwarmtijd: 3 minuten
Energiebron: Stroom
Temperatuur: 50°C tot 260°C
Fabrikant: Arizer
Garantie: 3 jaar
Land van productie: Canada
Schrijf je eigen review over Arizer Extreme Q
U plaatst een review over:Arizer Extreme Q
Waardering