Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.

DynaVap - Honest Torch (Green)

12 €
SKU
SKU3097
Stuur mij een email wanneer het product weer op voorraad is.

De Honest Torch is de perfecte aansteker voor het nauwkeurig verhitten van je DynaVap vaporizer. Deze navulbare butaanbrander heeft een ontwerp met één steekvlam voor een gerichte, gecontroleerde verhitting van de DynaVap tip.

Dankzij de eenvoudig te gebruiken knop voor ontsteking en de instelbare vlamgrootte kun je de intensiteit van de sessies met je DynaVap aanpassen aan de gewenste manier van dampen. Dankzij de ergonomische vormgeving heb je een comfortabele antislipgreep tijdens het verhitten.

Door het brandstofvenster kun je de hoeveelheid butaan in één oogopslag aflezen. De meegeleverde dop kan met een kettinkje op de brander worden bevestigd als je hem niet gebruikt, zodat je de Honest Torch overal mee naartoe kunt nemen zonder dat je bang hoeft te zijn dat die kwijt raakt.

De Honest Torch wordt zonder brandstof geleverd, dus je moet voordat je hem voor het eerst gebruikt zelf nog butaan toevoegen. Zorg ervoor dat je gefilterd butaan gebruikt dat speciaal gemaakt is voor gasbranders, want gewoon aanstekergas (propaan) is niet geschikt en kan de gasbrander beschadigen.

Eenmaal gevuld met hoogwaardig butaan geeft de Honest Torch betrouwbare hoge prestaties om je DynaVap nauwkeurig te verhitten voor fantastische dampsessies.

Geschikt voor gebruik met: DynaVap M+ (Plus) en DynaVap M7.