Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.

DynaVap M

Waardering:
DynaVap M 4.6 5

€ 49 € 84 Je korting: € 35

SKU
ignore-this-61
Stuur mij een email wanneer het product weer op voorraad is.
Meer grinders bekijken
Bekijk meer toebehoren

DynaVap M Eigenschappen

 • Gemaakt van roestvrij staal
 • Perfect om mee te microdoseren
 • Unieke "klikkende" dop
 • Hybride verwarming
 • Ontworpen en geproduceerd in V

Voor wie is de Dynavap M?

De VapCap M door DynaVap is perfect voor iedereen die op zoek is naar een vape die makkelijk te gebruiken is, handmatig bestuurbaar is en praktisch onverwoestbaar is. Het simpele design produceert smakelijke, betrouwbare damp die jou onopvallende vape sessie biedt, waar andere vaporizers te veel aandacht zoudden trekken.

Wat is er nieuw met de “M” editie?

Om maximale smaak te garanderen, wordt de DynaVap M nog steeds gemaakt van hoge kwaliteit roestvrij staal, maar bevat nu een nieuwe "Captive Cap" met twee kleine inkepingen aan het einde van de cap om deze stevig in zijn plaats te houden, zonder de luchtstroom te beinvloeden.

Nieuw voor deze versie is het feit dat je de komgrootte kunt wijzigen naar de helft van de grootte, zodat je gemakkelijk kunt microdoseren. Als je een fan bent van het koelen van je damp, dan zal je het verbeterde trechtervormige mondstuk zeker fijn vinden, aangezien je deze gemakkelijk en snel kunt verbinden met water.

Handmatig bestuurbaar

De DynaVap M kan worden opgewarmd door praktisch elke extrene hittebron, zoals een brander of inductieverwarmer. Dankzij die ingenieuze ontwerp kan je in een ogenblik krachtige en smakelijke trekjes nemen van kleine hoeveelheden kruiden. De 'cap' maakt een hoorbare klik wanneer deze de minimum temperatuur heeft bereikt en klaar is voor de damp productie.

Met de handmatige verwarming ben jij compleet in controle van de dichtheid van de damp. Produceer snelle en lichte damp, of een dikke en zware damp, afhankelijk van de hitte van decap. Zelfs met de kleine komgrootte zit elk trekje vol met potentie en smaak.

Op maat gemaakte komgrootte

Als je jouw kruiden consumptie wilt matchen met de gelegenheid, dan zal je zeker blij zijn dat de DynaVap M kom twee instellingen heeft - 0.1 gram en 0.05 gram. Perfect voor microdoseren! Deze roestvrij-stalen kom is verrassend effectief, zelfs met kleine hoeveelheden kruiden. Je kunt hem ook snel herladen, zodat je gelijk de volgende kom kunt vapen nadat je klaar bent met een andere.

Hij kan de gehele kom vaporizen in 1 tot 2 trekjes, maar als je niet alles consumeert kun je ook later terugkomen bij dezelfde kom aangezien de DynaVap M jouw kruiden niet opwarmt tussen trekjes in.

Handig om overal mee naar toe te nemen

De DynaVap M is 9 centimeter lang en weegt slechts 19 gram, waardoor het een van de kleinste vapes op de markt is. Het is niet alleen de perfecte vaporizer voor festivals en kamperen, hij is ook ideaal voor tijdens het reizen, aangezien je alleen de vaporizer, een aansteker en wat kruiden nodig hebt. Geen andere mobiele kruiden vaporizer biedt zo'n directe en krachtige damp voor zo'n redelijke prijs.

Hoe moet je hem gebruiken?

Vul de DynaVap M door je kruiden toe te voegen aan de bovenkant of door een paar keer de tip in te drukken in de kruiden om hem in te laden. Gebruik je vinger om enige stof of extra kruiden te verwijderen en doe de dop erop.

Zodra je kom is gevuld kun je de dop opwarmen met een aansteker of een inductie verwarmer totdat je de beroemde Dynavap "klik" hoort die zegt dat je hem kunt gebruiken. Je kunt de luchtstroom beheersen door de lucht intake te bedekken terwijl je een trekje neemt, voor dikkere damp. Je kunt deze ook onbedekt laten voor lichtere en soepelere trekjes.

Granatie

Alle DynaVap M vaporizers die worden verkocht door MagicVaporizers, een geauthorizeerde leverancier van DynaVap producten, zijn authentiek en worden ondersteund door een 2-jarige garantie, beperkt tot normaal gebruik.

DynaVap M

Inhoud

 • DynaVap VapCap M vaporizer
DynaVap M

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 1.2 × 1.2 × 9.2 cm
Gewicht: 20 g
Hittemethode: Hybride (Convectie+Conductie)
Opwarmtijd: 12 seconden
Energiebron: Aansteker of Inductie
Temperatuur: 150°C tot 230°C
Fabrikant: DynaVap
Garantie: 2 jaar
Land van productie: Verenigde Staten

Andere vaporizers van DynaVap

 1. DynaVap M+ - Small
  DynaVap M+ (Plus)

  € 89

  • Handmatige verhitting
  • Nieuw design, nog betere prestaties
  • Microdosering mogelijk met verstelbare ovengrootte
 2. DynaVap Omni - Small
  Waardering:
  DynaVap Omni

  € 199 € 234

  • Handmatige Opgewarmd
  • Aanpasbare kom en luchtstroom
  • Gemaakt van titanium
 3. DynaVap VonG (i): Titanium - Small
  Waardering:
  (2)
  DynaVap VonG (i): Titanium

  € 169 € 189

  • Verwisselbare onderdelen
  • Goed te combineren met waterpijp (10 & 14 mm)
  • Gemakkelijk schoon te houden
Bezig met laden...
Schrijf je eigen review over DynaVap M