Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.

DynaVap M+ (Plus)

Waardering:
DynaVap M+ (Plus) 4.4 5

89 €

SKU
ignore-this-117
Gratis verzenden
Meer grinders bekijken
Bekijk meer toebehoren

DynaVap M+ (Plus) Kenmerken

 • Nieuwste versie (2024.04)
 • Nieuw design
 • Volledige extractie bij 1x verhitten
 • Grotere ovencapaciteit
 • Geschikt voor microdoseringen
 • Handmatige verhitting

Voor wie is de DynaVap M+?

De DynaVap M+ is bedoeld voor zowel beginners als ervaren gebruikers die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van handmatig verhitte vaporizers willen. Het innovatieve design zorgt voor efficiëntere en smaakvollere verdamping en minder gedoe. De ideale keuze voor iedereen die de volledige controle over zijn dampsessies wil hebben.

Nieuw design, betere prestaties

Het nieuwe design geeft de DynaVap M+ meer massa aan de basis voor betere warmteabsorptie en -retentie. Het resultaat is een vollediger extractie.

Verhit de Captive Cap voor de vertrouwde ervaring, of volg de tip van DynaVap en verhit de basis voor een intense, diepe extractie. Open de luchtopening aan de zijkant en ervaar een DynaVap-sessie als nooit tevoren.

Volledige extractie bij 1 x verhitten

De top van de DynaVap M+ is thermisch geoptimaliseerd voor volledige extractie met slechts één keer verhitten. Deze eigenschap onderscheidt de M+ van andere DynaVap modellen en zorgt voor een unieke, efficiënte dampervaring.

Grotere ovencapaciteit

Je kunt nu meer kruiden in één keer consumeren met de DynaVap M+, want hij heeft een ovenkamer die 12% groter is dan eerdere M-modellen, voor nog krachtiger sessies.

Stijlvolle design updates

De DynaVap M+ heeft een vierkante luchtpoort en een strakke, gewaagde afwerking, die er zowel visueel aantrekkelijk uitziet als comfortabel in de hand ligt.

Alles in eigen hand

Om de DynaVap M+ te verhitten raden we een gasbrander aan, omdat je daarmee de verhitting volledig zelf in de hand hebt. Richt de aansteker op de M+ afhankelijk van hoe je wilt verdampen en luister dan naar de 'klik' die aangeeft wanneer het de optimale tijd is om te inhaleren.

Geschikt voor microdosering

Met de DynaVap M+ kun je eenvoudig de grootte van de oven halveren (van 0,1 g naar 0,05 g) voor kleinere ladingen. Simpelweg door de tip te verwijderen en het gaasje in de volgende gleuf te zetten.

Krachtige en smaakvolle damp

Of je nu de voorkeur geeft aan lichte, smakelijke damp of dikke, volle wolken, de M+ kan het allemaal. Verhit dicht bij de top voor een delicate smaak of dichter bij de onderkant voor krachtige, volle extracties.

Verbeterd o-ring design

De DynaVap M+ punt is voorzien van twee siliconen O-ringen in plaats van drie, en geen enkele is zichtbaar wanneer de tip is geïnstalleerd. Deze update vermindert het metaal-op-metaal contact en maakt het geheel nog duurzamer.

Upgrade naar inductieverhitting

Als je DynaVap graag gebruikt, maar liever geen gasbrander, dan raden we je een inductieverhitter aan zoals de Ispire Wand. Uiteraard wat minder handzaam als een aansteker, maar de inductieverhitting zorgt voor een ongeëvenaard gemak en consistentie in smaak. Gewoon je vape erin steken en het apparaat doet de rest.

Garantie

Alle DynaVap M+ vaporizers die verkocht worden via MagicVaporizers, een erkende dealer van DynaVap producten, zijn 100% authentiek en hebben een garantie van 2 jaar, beperkt tot normaal gebruik.

DynaVap M+ (Plus)

Inhoud

 • DynaVap M+ vaporizer
DynaVap M+ (Plus)

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 1.0 × 1.0 × 8.9 cm
Gewicht: 21 g
Hittemethode: Hybride (Convectie+Conductie)
Opwarmtijd: 12 seconden
Energiebron: Aansteker of Inductie
Temperatuur: 150°C tot 230°C
Fabrikant: DynaVap
Garantie: 2 jaar
Land van productie: USA

Andere vaporizers van DynaVap

 1. DynaVap M7 - Small
  Waardering:
  (5)
  DynaVap M7

  85 €

  • Manual heating for complete control
  • Textured stem for enhanced grip and heat dissipation
  • Available in XL size
 2. DynaVap Omni - Small
  Waardering:
  DynaVap Omni

  199 € 234 €

  • Handmatige Opgewarmd
  • Aanpasbare kom en luchtstroom
  • Gemaakt van titanium
 3. DynaVap VonG (i): Titanium - Small
  Waardering:
  (2)
  DynaVap VonG (i): Titanium

  169 € 189 €

  • Verwisselbare onderdelen
  • Goed te combineren met waterpijp (10 & 14 mm)
  • Gemakkelijk schoon te houden
Bezig met laden...
Schrijf je eigen review over DynaVap M+ (Plus)