COVID-19 status: Ons warenhuis is niet beïnvloed. Bezorgtijd tussen de 1 tot 3 werkdagen.

PAX 3 Vaporizer - Complete Set

Waardering:
4.35

€ 239 € 249 Je korting: € 10

SKU
ignore-this-46
Nieuwste uitvoering! (2020.11)
De TightVac MiniVac houd je kruiden vers en de geur in de verpakking
TightVac - MiniVac 0,12 L
€ 6,75 € 9

De beste manier om je kruiden te bewaren is natuurlijk met een originele TightVac MiniVac! Nadat je hem gevuld hebt met kruiden en het deksel gesloten is, druk je op de knop om de lucht te verwijderen. Je kruiden blijven nu vers en geur kan met geen mogelijkheid ontsnappen uit de MiniVac. Om hem te openen, druk je opnieuw op de knop en verwijder je het deksel.

De TightVac MiniVac heeft een capaciteit van 0,12 L, waar ongeveer 10 tot 30 gram kruiden in passen, afhankelijk van hun dichtheid. Dankzij het innovatieve ontwerp is hij extreem sterk, compleet luchtdicht en volledig waterbestendig.

De On Balance Champion is een Kleine Weegschaal die tot 500 g kan afwegen met een precisie van 0,1 g
Kleine Weegschaal - 500 x 0,1 g
€ 18,75 € 25

De originele On Balance Kleine Weegschaal blijft zeer betrouwbaar en exact na al deze jaren. Perfect voor het afwegen van je kruiden of concentraten! De On Balance Champion weegt materialen tot 500 gram met een precisie van 0,1 gram. Het product past in de meeste (broek)zakken en kan overal mee naartoe worden genomen! 

Capaciteit: 500 g, 17,64 oz
Precisie: 0,1 g, 0,01 oz
Meetsoorten: g, oz, dwt, ozt
Automatische afsluiting: 60 seconden
Batterijen: 2x AAA batterijen (meegeleverd)
Afmeting: 118 x 80 x 20 mm
Gewicht: 140 gram

PAX - Extra Gaasjes
PAX - Gaasjes
€ 9 € 12

Moet je de gaasjes vervangen of wil je extra exemplaren kopen voor je PAX vaporizer? Kies van voor deze set van 3 Gaasjes. De gaasjes worden gebruikt om te voorkomen dat residu zich ophoopt in je oven. Omdat ze functioneren als een filter voor je vaporizer, is het belangrijk om ze regelmatig te vervangen.

Bevat:

 • Gaasjes (3)

Bedoeld om te gebruiken met: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 Vaporizer - Complete Set.

PAX - Ovendeksel
PAX - Ovendeksel
€ 12 € 16

Moet je de meegeleverde ovendeksel vervangen of heb je een extra exemplaar nodig voor je PAX vaporizer? Dan heb je dit Ovendeksel nodig.

Bedoeld om te gebruiken met: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 Vaporizer - Complete Set.

PAX - Platte Mondstukken
PAX - Platte Mondstukken
€ 11,25 € 15

Het meegeleverde platte mondstuk vervangen of heb je extra exemplaren nodig voor je PAX vaporizer? Koop dan dit vervangende pakket met Platte Mondstukken.

Bevat:

 • Platte Mondstukken (2)

Bedoeld om te gebruiken met: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 Vaporizer - Complete Set.

PAX - Mondstuk met Verhoogd Uiteinde
PAX - Verhoogde Mondstukken
€ 11,25 € 15

Moet je het meegeleverde verhoogde mondstuk vervangen of wil je extra exemplaren kopen voor je PAX vaporizer? Kies dan voor dit vervangende pakket Verhoogde Mondstukken.

Bevat:

 • Verhoogde Mondstukken (2)

Bedoeld om te gebruiken met: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 Vaporizer - Complete Set.

Kenmerken

 • Broekzakformaat
 • Snelle opwarmtijd (10-20 seconden)
 • Bijbehorende smartphone app
 • Geschikt om te gebruiken met kruiden, wax en olie
 • Vibratie feedback
 • Snel opladen (1 uur)
 • 10-jarige garantie

Voor Wie is de PAX 3?

Wanneer je op zoek bent naar een slanke maar krachtige vaporizer die zowel makkelijk is in gebruik als enorm krachtig is, zal de PAX 3 een uitermate goede keuze zijn. Het apparaat levert zeer goede prestaties in zijn handige draagbare formaat en vorm, terwijl je met de bijbehorende app elk aspect van je vape sessies kunt aanpassen. De PAX 3 zal gegarandeerd een blijvende indruk achterlaten en is ideaal om buitenshuis te gebruiken, dankzij het kleine formaat en zijn discrete look.

Snelle Opwarmtijd 

Met meer dan twee keer de opwarmkracht ten opzichte van zijn voorganger is de PAX 3 in staat om volledig op te warmen in slechts 10 tot 20 seconden, afhankelijk van de geselecteerde instelling voor de temperatuur. Het levert vrijwel direct efficiënte en betrouwbare prestaties, waardoor je nooit lang hoeft te wachten voordat je een sessie kunt starten.

Discreet Formaat & Stijlvol Ontwerp

De PAX 3 is in staat om in de meeste zakken te passen en discreet in de palm van je hand vastgehouden te worden. Hierdoor is het perfect om buitenshuis te gebruiken. Het slanke matte uiterlijk is een verfrissend alternatief ten opzichte van vele andere vapes op de markt. Het voegt ook wat toe aan het discrete uiterlijk van de vape, wat de gebruiker meer opties geeft om te vapen op plekken waar een meer opvallende vape te veel de aandacht zou trekken. Aan de buitenkant vind je de LED lampjes, welke laten weten wat de huidige temperatuur is, maar ook wat de huidige status is van de batterij.

Complete Set

Wanneer je de complete set koopt, ontvang je een handige concentraten vuller, welke je moeiteloos de mogelijkheid geeft om te wisselen tussen het verdampen van kruiden en concentraten. Dankzij het effectieve systeem voor verhitting welke de PAX 3 rijk is, worden de materialen door en door verdampt zonder in te leveren op kwaliteit of smaak.

Ook wordt in de complete set een deksel meegeleverd om de vulkamer slechts halfvol te laten werken, waardoor je de oven hoogwaardige damp kunt laten produceren met slechts een deel van de materialen. De kwaliteit zal gelijk zijn aan een volle oven met veel meer materialen.

Bruikbare Functies

De gloednieuwe technologie van de PAX 3 maakt gebruik van meerdere sensoren die de hele vape ervaring verbeteren. Wanneer deze volledig is opgewarmd naar de door jou gekozen temperatuur zal een korte vibratie je laten weten dat je aan de slag kunt gaan met het produceren van de smaakvolle damp.

Sterker nog, de ingebouwde sensoren zullen ervoor zorgen dat maximale verhitting plaats zal vinden wanneer je de vape naar je lippen brengt. Als je de vape weer neerzet zal het hitteproces weer afzwakken, wat inhoud dat de hoogste hitte alleen wordt gebruikt wanneer deze het meeste nodig is, wat een hoop batterijkracht zal uitsparen. Hierdoor gaat de batterij langer mee.

Smartphone App

De bijbehorende app van de PAX 3 is een handige extra functie die je de mogelijkheid geeft om je vape sessie aan te passen zonder het apparaat zelf aan te moeten raken. De app is beschikbaar voor zowel Apple als Android apparaten en kan worden gebruikt voor verschillende functies op je PAX 3. Denk aan het instellen van een exacte temperatuur, veranderen van het LED schermkleur en zelfs het op slot zetten van het apparaat om ervoor te zorgen dat hij niet per ongeluk wordt aangezet. Het gebruik van deze app is volledig optioneel, dus het blijft mogelijk om het maximale uit je PAX 3 te halen, zelfs wanneer smartphone apps niet helemaal jou ding zijn – de keuze is aan jou!

Let op: Vanaf November 2019 heeft Apple restricties opgelegd voor vaping apps in de App Store, dus tenzij je voorheen de PAX app hebt gedownload, is het niet mogelijk om je PAX 3 te besturen vanaf een iPhone. Het is wel mogelijk om gebruik te maken van de web app vanaf een computer.

Garantie

Alle PAX 3 vaporizers verkocht door MagicVaporizers, een geauthoriseerde distributeur van PAX Labs producten, zijn volledig authentiek en voorzien van een 10-jarige garantie, gelimiteerd tot normaal gebruik.

PAX 3 Vaporizer - Complete Set

Inhoud

 • PAX 3 vaporizer
 • Concentraten plaatser
 • Plat mondstuk
 • Langwerpig mondstuk
 • Standaard ovendeksel
 • Ovendeksel halfverpakking
 • Gaasjes (3)
 • Oplaadkabel
 • Oplaadstation
 • Onderhoudsset
 • Multi-tool
 • Instructiegids
PAX 3 Vaporizer - Complete Set

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 2,1 x 1,9 x 9,8 cm
Gewicht: 142 g
Hittemethode: Geleiding
Opwarmtijd: 20 seconden
Energiebron: Batterij (3500 mAh)
Temperatuur: 182°C tot 215°C
Fabrikant: PAX Labs
Garantie: 10 jaar
Land van productie: China
U plaatst een review over:PAX 3 Vaporizer - Complete Set
Waardering