COVID-19 status: Ons warenhuis is niet beïnvloed. Bezorgtijd tussen de 1 tot 3 werkdagen.

IOLITE Original

Waardering:
4.55

€ 75 € 109 Je korting: € 34

SKU
ignore-this-25
De On Balance Champion is een Kleine Weegschaal die tot 500 g kan afwegen met een precisie van 0,1 g
Kleine Weegschaal - 500 x 0,1 g
€ 18,75 € 25

De originele On Balance Kleine Weegschaal blijft zeer betrouwbaar en exact na al deze jaren. Perfect voor het afwegen van je kruiden of concentraten! De On Balance Champion weegt materialen tot 500 gram met een precisie van 0,1 gram. Het product past in de meeste (broek)zakken en kan overal mee naartoe worden genomen! 

Capaciteit: 500 g, 17,64 oz
Precisie: 0,1 g, 0,01 oz
Meetsoorten: g, oz, dwt, ozt
Automatische afsluiting: 60 seconden
Batterijen: 2x AAA batterijen (meegeleverd)
Afmeting: 118 x 80 x 20 mm
Gewicht: 140 gram

De "Vapor Optimizer" voor de IOLITE vaporizers verbeteren de dichtheid van de damp
IOLITE - "Vapor Optimizer"
€ 18,75 € 25

De "Vapor Optimizer" is ontworpen om de dichtheid van de damp te verbeteren door 3 extra hittepinnen in de oven te plaatsen. Omdat de IOLITE vaporizers vrij grote hittekamers hebben, zal dit accessoire de ruimte verder concentreren. Dit zal de efficiëntie verbeteren van het onttrekken van werkzame bestanddelen in je materiaal met zo'n 15%.

Bedoeld om te gebruiken met: IOLITE Original en IOLITE WISPR 2.

Deze Gaasjes voor de IOLITE vaporizers passen in de vulkamer en voorkomen dat kruiden onderdelen in het mondstuk terecht komen
IOLITE - Gaasjes
€ 6,75 € 9

Een 3-voudig pakket van roestvrij stalen Gaasjes om te gebruiken in de vulkamer van het mondstuk. Voorkomt dat materiaal na verdampen in andere delen van de vaporizer terecht kan komen.

Bevat:

 • Gaasjes (3)
 • Gaasbakjes (3)

Bedoeld om te gebruiken met: IOLITE Original en IOLITE WISPR 2.

Deze Fijnmazige Gaasjes blokkeren zelfs de kleinste deeltjes van je materiaal om het damppad puur te houden. Bedoeld voor de IOLITE vaporizer
IOLITE - Fijnmazige Gaasjes
€ 6,75 € 9

Een 6-voudig pakket van Fijnmazige Gaasjes voor de IOLITE Original en IOLITE WISPR 2. Deze gaasjes worden op dezelfde manier gebruikt als de normale gaasjes, maar zijn ontworpen om kleinere deeltjes tegen te houden. Het filteren wordt hierdoor effectiever en de damp nog schoner.

Includes:

 • Fijnmazige gaasjes (6)

Bedoeld om te gebruiken met: IOLITE Original en IOLITE WISPR 2.

Dit is een Vulkamer (en mondstuk) voor de IOLITE Original, voor het geval je het origineel moet vervangen
IOLITE Original - Vulkamer
€ 14,25 € 19

Een vervangend mondstuk en Vulkamer voor de IOLITE Original vaporizer.

Bevat:

 • Vulkamer (1)
 • Flexibel rietje (1)

Bedoeld om te gebruiken met: IOLITE Original.

Kenmerken

 • Gebruikt butaan – geen batterijen of draden!
 • 100% draagbaar
 • Makkelijk in gebruik
 • 45 seconden opwarmtijd
 • Lichtgewicht ontwerp

Voor Wie is de IOLITE Original?

De IOLITE Original is een klassiek model in de vaping wereld en het is één van de beste keuzes wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare vaporizer die makkelijk is in gebruik én nog jaren mee kan. Het is specifiek ontworpen met duurzaamheid als uitgangspunt. Omdat het apparaat wordt aangedreven met butaan, hoef je nooit meer na te denken over het opladen. Je kunt je materialen zo lang als je maar wil verdampen voor de periode dat je nog butaangas hebt – geen elektriciteit nodig!

Makkelijk in Gebruik

Anders dan vele andere draagbare vaporizers die zijn voorzien van een ingewikkelde knoppencombinatie, apps en LED schermen, focust de IOLITE Original puur en alleen op eenvoud. Het is voorzien van één knop die het opwarmen start. Deze kan de maximale temperatuur bereiken in slechts 45 seconden, wat inhoud dat je alleen hoeft te letten op de kwaliteit van je vape ervaring, in plaats van het uitzoeken hoe je het maximale uit je kruiden kunt halen.

Verbeterde Efficiëntie

De IOLITE Original heeft door de jaren heen vele upgrades ondergaan en is nu efficiënter dan het ooit is geweest. De butaanbus kan snel worden gevuld en geeft je rond de 2 uur om te vapen voordat deze opnieuw moet worden gevuld. De efficiënte aspecten van deze vaporizer zijn overduidelijk en onhandige batterijen of vervelende oplaadkabels zijn nergens te bekennen.

100% Draagbaar

Dankzij het kleine formaat kan deze vape overal mee naartoe worden genomen zonder dat deze te zwaar wordt of teveel ruimte in beslag neemt in je tas of (broek)zak. Het geeft je de mogelijkheid om ook buitenshuis een vapesessie te ervaren van hoge kwaliteit. De IOLITE Original wordt ook geleverd met een slanke draagtas, zodat je zo discreet mogelijk kunt zijn met je vaporizer wanneer dit nodig is.

Ingebouwde Controle over Temperatuur

Het nieuwe ontwerp van de IOLITE Original maakt gebruik van een hoogwaardige dubbelmetalen regelaar voor een zo exact mogelijk behoud van de temperatuur tijdens de gehele vape sessie. Het butaangas warmt het apparaat moeiteloos op en wordt vervolgens verwijderd uit de vape als ongevaarlijke waterdamp, zodat maximale veiligheid altijd is gegarandeerd tijdens het gebruik.

Garantie

De vaporizer is voorzien van een 2-jarige garantie van de fabrikant, gelimiteerd tot normaal gebruik.

IOLITE Original

Inhoud

 • IOLITE Original vaporizer
 • Mondstuk
 • Draagtas
 • Damp condensor
 • Schoonmaakgereedschap
 • Onderhoudshulpmiddel
 • Oven gaasje
 • Kamergaasjes (7)
 • Pijpenragers (2)
 • Instructiegids
IOLITE Original

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 5,6 x 2,5 x 10,7 cm
Gewicht: 81 g
Hittemethode: Geleiding
Opwarmtijd: 50 seconden
Energiebron: Butaan
Temperatuur: 190°C
Fabrikant: IOLITE
Garantie: 2 jaar
Land van productie: Ierland
U plaatst een review over:IOLITE Original
Waardering