COVID-19 status: Ons warenhuis is niet beïnvloed. Bezorgtijd tussen de 1 tot 3 werkdagen.

IOLITE WISPR 2

Waardering:
4.55

€ 99 € 129 Je korting: € 30

SKU
ignore-this-26
Gratis verzenden
De TightVac MiniVac houd je kruiden vers en de geur in de verpakking
TightVac - MiniVac 0,12 L
€ 6,75 € 9

De beste manier om je kruiden te bewaren is natuurlijk met een originele TightVac MiniVac! Nadat je hem gevuld hebt met kruiden en het deksel gesloten is, druk je op de knop om de lucht te verwijderen. Je kruiden blijven nu vers en geur kan met geen mogelijkheid ontsnappen uit de MiniVac. Om hem te openen, druk je opnieuw op de knop en verwijder je het deksel.

De TightVac MiniVac heeft een capaciteit van 0,12 L, waar ongeveer 10 tot 30 gram kruiden in passen, afhankelijk van hun dichtheid. Dankzij het innovatieve ontwerp is hij extreem sterk, compleet luchtdicht en volledig waterbestendig.

De On Balance Champion is een Kleine Weegschaal die tot 500 g kan afwegen met een precisie van 0,1 g
Kleine Weegschaal - 1000 x 0,1 g
€ 18,75 € 25

De originele On Balance Kleine Weegschaal blijft zeer betrouwbaar en exact na al deze jaren. Perfect voor het afwegen van je kruiden of concentraten! De On Balance Champion weegt materialen tot 1000 gram met een precisie van 0,1 gram. Het product past in de meeste (broek)zakken en kan overal mee naartoe worden genomen! 

Capaciteit: 1000 g, 17,64 oz
Precisie: 0,1 g, 0,01 oz
Meetsoorten: g, oz, dwt, ozt
Automatische afsluiting: 60 seconden
Batterijen: 2x AAA batterijen (meegeleverd)
Afmeting: 118 x 80 x 20 mm
Gewicht: 140 gram

De "Vapor Optimizer" voor de IOLITE vaporizers verbeteren de dichtheid van de damp
IOLITE - "Vapor Optimizer"
€ 18,75 € 25

De "Vapor Optimizer" is ontworpen om de dichtheid van de damp te verbeteren door 3 extra hittepinnen in de oven te plaatsen. Omdat de IOLITE vaporizers vrij grote hittekamers hebben, zal dit accessoire de ruimte verder concentreren. Dit zal de efficiëntie verbeteren van het onttrekken van werkzame bestanddelen in je materiaal met zo'n 15%.

Bedoeld om te gebruiken met: IOLITE Original en IOLITE WISPR 2.

Deze Gaasjes voor de IOLITE vaporizers passen in de vulkamer en voorkomen dat kruiden onderdelen in het mondstuk terecht komen
IOLITE - Gaasjes
€ 9 € 12

Een 3-voudig pakket van roestvrij stalen Gaasjes om te gebruiken in de vulkamer van het mondstuk. Voorkomt dat materiaal na verdampen in andere delen van de vaporizer terecht kan komen.

Bevat:

 • Gaasjes (3)
 • Gaasbakjes (3)

Bedoeld om te gebruiken met: IOLITE Original en IOLITE WISPR 2.

Deze Fijnmazige Gaasjes blokkeren zelfs de kleinste deeltjes van je materiaal om het damppad puur te houden. Bedoeld voor de IOLITE vaporizer
IOLITE - Fijnmazige Gaasjes
€ 11,25 € 15

Een 6-voudig pakket van Fijnmazige Gaasjes voor de IOLITE Original en IOLITE WISPR 2. Deze gaasjes worden op dezelfde manier gebruikt als de normale gaasjes, maar zijn ontworpen om kleinere deeltjes tegen te houden. Het filteren wordt hierdoor effectiever en de damp nog schoner.

Includes:

 • Fijnmazige gaasjes (6)

Bedoeld om te gebruiken met: IOLITE Original en IOLITE WISPR 2.

Dit is een Vulkamer (en mondstuk) voor de IOLITE WISPR 2 voor het geval je het origineel moet vervangen
IOLITE WISPR 2 - Vulkamer
€ 29,25 € 39

Een vervangend mondstuk en Vulkamer voor de IOLITE WISPR 2 vaporizer.

Bevat:

 • Vulkamer (1)
 • Flexibel rietje (1)

Bedoeld om te gebruiken met: IOLITE WISPR 2.

Kenmerken

 • Nieuwste uitvoering! (2021.03)
 • Verhit met butaangas
 • Snelle opwarmtijd (30 seconden)
 • Makkelijk in gebruik
 • Licht met opvouwbaar mondstuk
 • Uniek ontwerp
 • Tot 2,5 uur vapen na één keer laden
 • Verbeterd butaansysteem

Voor Wie is de IOLITE WISPR 2?

Wanneer je waarde hecht aan zowel stijl als functionaliteit bij het kiezen van een vaporizer, dan is de WISPR 2 een uitmuntende keuze. Het is voorzien van een uniek uiterlijk, beschikbaar in vele verschillende kleuren. Het uiterlijk ziet er zowel mooi uit als het duidelijke kenmerken heeft. Wanneer je houd van buitenshuis vapen, dan zal het verbeterde butaan hittesysteem je bevallen. Deze staat garant voor gladde, smaakvolle damp tijdens elke sessie. Omdat het gehele apparaat wordt aangedreven met butaangas, zal je jezelf nooit zorgen hoeven maken over de batterij of een stekker om op te kunnen laden.

Slim Ontwerp

Het moderne ontwerp van de WISPR 2 laat duidelijk zien wat de status is van het butaangas als je de vape rechtop houd. Je zal dus direct weten wanneer je moet herladen en plotseling zonder gas zitten is er hierdoor zeker niet bij. Een andere functie is het opvouwbare siliconen mondstuk, welke makkelijk kan worden verborgen als deze niet in gebruik is. Hierdoor is de WISPR 2 makkelijk om mee te nemen in vrijwel elke grote (broek)zak of tas.

Snelle Opwarmtijd

De WISPR 2 is in staat om een maximale temperatuur te bereiken van 210°C in slechts 30 seconden, waardoor hij perfect is voor snelle sessies wanneer je plotseling wil starten met vapen. Het enorm efficiënte butaan hittesysteem zal zorgen voor gladde en dichte damp die onmiddelijk wordt geproduceerd na het opwarmen. Alle materialen worden door en door verdampt.

Indrukwekkende Looptijd

De WISPR 2 heeft slechts 10 seconden nodig om opnieuw op te laden en de vape kan een indrukwekkende 2,5 uur constant vapen behalen. Dankzij de afwezigheid van een onhandig grote batterij is het apparaat ontzettend licht en perfect om mee te nemen tijdens het kamperen of voor festivals. De WISPR 2 levert indrukwekkende prestaties tegen een lage prijs en zal zowel beginners als ervaren vapers positief verrassen.

Makkelijk in Gebruik & Schoonmaak

Het mondstuk van de WISPR 2 is makkelijk te verwijderen en schoon te houden, ook op regelmatige basis. Omdat het is gemaakt van premium siliconen, zal het niet-poreuze oppervlak van het mondstuk optimale hygiëne opleveren. Deze vape kan worden gebruikt door beginners met weinig vape ervaring en is ontworpen met gebruiksgemak als uitgangspunt – dit is duidelijk te merken. Het kan met slechts één knop worden aangezet, hierna hoef je alleen maar 30 seconden te wachten voordat de maximale temperatuur is bereikt. Vervolgens ben je direct klaar voor je vape sessie.

Stijlvol Uiterlijk

Het moderne ontwerp van de WISPR 2 zorgt ervoor dat deze vape zich duidelijk onderscheid van de rest. Wanneer je op zoek bent naar iets unieks en niet met de simpele en uniforme "glossy" draagbare vapes van vandaag de dag gezien wil worden, dan zal het patroon op de WISPR 2 je bevallen. Het is hierdoor een mooi decoratief apparaat wanneer deze niet in gebruik is.

Garantie

Alle IOLITE WISPR 2 vaporizers verkocht door MagicVaporizers zijn voorzien van een 2-jarige garantie van de fabrikant, gelimiteerd tot normaal gebruik.

IOLITE WISPR 2

Inhoud

 • WISPR 2 vaporizer
 • Mondstuk
 • Draagtas
 • Onderhoudsgereedschap
 • Vulkamer
 • Fijnmazig gaasje
 • Pijpenragers (2)
 • Mondstuk deksels (2)
 • Instructiegids
IOLITE WISPR 2

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 8,6 × 2,8 × 7,0 cm
Gewicht: 126 g
Hittemethode: Geleiding
Opwarmtijd: 30 seconden
Energiebron: Butaan
Temperatuur: 210°C
Fabrikant: IOLITE
Garantie: 2 jaar
Land van productie: Ierland
U plaatst een review over:IOLITE WISPR 2
Waardering