DaVinci IQ2

Waardering:
4.35

€ 219 € 299 Je korting: € 80

SKU
ignore-this-59
Gratis verzenden
De TightVac MiniVac houd je kruiden vers en de geur in de verpakking
TightVac - MiniVac 0,12 L
€ 6,75 € 9

De beste manier om je kruiden te bewaren is natuurlijk met een originele TightVac MiniVac! Nadat je hem gevuld hebt met kruiden en het deksel gesloten is, druk je op de knop om de lucht te verwijderen. Je kruiden blijven nu vers en geur kan met geen mogelijkheid ontsnappen uit de MiniVac. Om hem te openen, druk je opnieuw op de knop en verwijder je het deksel.

De TightVac MiniVac heeft een capaciteit van 0,12 L, waar ongeveer 10 tot 30 gram kruiden in passen, afhankelijk van hun dichtheid. Dankzij het innovatieve ontwerp is hij extreem sterk, compleet luchtdicht en volledig waterbestendig.

De On Balance Champion is een Kleine Weegschaal die tot 500 g kan afwegen met een precisie van 0,1 g
Kleine Weegschaal - 1000 x 0,1 g
€ 18,75 € 25

De originele On Balance Kleine Weegschaal blijft zeer betrouwbaar en exact na al deze jaren. Perfect voor het afwegen van je kruiden of concentraten! De On Balance Champion weegt materialen tot 1000 gram met een precisie van 0,1 gram. Het product past in de meeste (broek)zakken en kan overal mee naartoe worden genomen! 

Capaciteit: 1000 g, 35,28 oz
Precisie: 0,1 g, 0,01 oz
Meetsoorten: g, oz, dwt, ozt
Automatische afsluiting: 60 seconden
Batterijen: 2x AAA batterijen (meegeleverd)
Afmeting: 118 x 80 x 20 mm
Gewicht: 140 gram

Deze Batterij is perfect wanneer je een extra exemplaar zoekt voor je DaVinci IQ2
DaVinci IQ2 - Batterij
€ 12 € 16

Wil je de DaVinci IQ2 Batterij vervangen, of heb je een reserve batterij nodig? Dan is deze 18650 3500 mAh batterij perfect voor jou.

Bedoeld om te gebruiken met: DaVinci IQ2.

Bereid je kruiden makkelijker voor en houd je DaVinci IQ2 schoner door deze Doseercapsules te gebruiken
DaVinci IQ2 - Doseercapsules
€ 21,75 € 29

Vape onderweg en hou je apparaat langer schoon met deze DaVinci IQ2 Doseercapsules. Elke capsule heeft ruimte voor ongeveer 0,2 g aan kruiden of concentraten.

Bevat:

 • Doseercapsules (6)
 • Doseercapsule siliconen beschermers (6)

Bedoeld om te gebruiken met: DaVinci IQ2.

Deze houder heeft dezelfde vorm als de DaVinci IQ en kan tot wel 6 dosering capsules bevatten
DaVinci - Dosering Capsule Houder
€ 33,75 € 45

Bewaar jouw dosering capsules op een stijlvolle manier met de Davinci Dosering Capsule Houder. Deze houder heeft dezelfde vorm als de DaVinci IQ en kan tot wel 6 dosering capsules bevatten. Perfect wanneer je ergens naartoe gaat en je wilt volgeladen dosering capsules meenemen!

Het omhulsel is gemaakt van gestraald geanodiseerd aluminium en meet 6,8 x 3,6 x 2,1 cm

Bevat:

 • Dosering capsule houder
 • Dosering capsules (6)
 • Inpakmiddel

Bedoeld voor gebruik met: DaVinci IQ2.

DaVinci - Soft Case
DaVinci - Zachte Beschermhoes
€ 14,25 € 19

Breng de DaVinci vaporizer mee naar elke locatie! Deze Zachte Beschermhoes heeft een geurvrije rits en vakjes voor accessoires, waardoor het de perfecte hoes is om de DaVinci vaporizer in mee te nemen wanneer je naar buiten gaat.

Bedoeld om te gebruiken met: DaVinci IQ2.

Maak het vapen van wax of olie makkelijk met deze Concentraten Set voor je DaVinci IQ2
DaVinci IQ2 - Concentraten Set
€ 11,25 € 15

Begin met het vapen van concentraten (wax en olie) in je DaVinci IQ2 met de hulp van deze Concentraten Set. De concentraten schrijven en katoenen kussens meegeleverd in deze set kunnen worden geplaatst in een doseercapsule samen met je favoriete type concentraat.

Bevat:

 • Concentraten schijven (6)
 • Katoenen kussens (6)

Bedoeld om te gebruiken met: DaVinci IQ2.

Verbind je DaVinci IQ2 met een waterpijp, bubbler of bong met deze Waterpijp Adapter
DaVinci IQ2 - Waterpijp Adapter
€ 9,75 € 13

De Waterpijp Adapter maakt je DaVinci IQ2 geschikt voor gebruik met waterpijp en bubblers. Deze adapter kan worden gebruikt met elk waterpijp accessoire die een 10 mm vrouwelijke verbinding heeft. Het kan ook worden gebruikt als een verlengd mondstuk.

Bedoeld om te gebruiken met: DaVinci IQ2.

Dit Mondstuk is identiek aan het mondstuk dat wordt meegeleverd met de DaVinci IQ2 en is nodig wanneer je dit onderdeel wil vervangen of een extra exemplaar zoekt
DaVinci IQ2 - Mondstuk
€ 6,75 € 9

Dit Mondstuk is een reserveonderdeel voor de DaVinci IQ2 voor het geval je het meegeleverde mondstuk moet vervangen, of wanneer je een extra exemplaar wil hebben. Het is gemaakt van hoogwaardig zirconium en volledig identiek aan het onderdeel die met de vaporizer wordt meegeleverd.

Bedoeld om te gebruiken met: DaVinci IQ2.

De Parel zal de hitte evenredig verdoelen in de DaVinci IQ2 oven
DaVinci IQ2 - Parel
€ 6,75 € 9

De Parel is klein, maar het heeft een belangrijke functie omdat het de hitte evenredig zal verdelen door de oven. Het zal ervoor zorgen dat je kruiden evenredig worden verdampt. Deze Parel is identiek aan het exemplaar dat wordt meegeleverd met de vaporizer.

Bedoeld om te gebruiken met: DaVinci IQ2.

Kenmerken

 • Nieuwste uitvoering! (2021.06)
 • Doseercapsule
 • Kan kruiden, wax en olie verdampen
 • Vijf aanpasbare luchtstroom instellingen
 • Vervangbare batterij
 • Snelle opwarmtijd (minder dan een minuut)
 • 6-8 sessies per volle batterij (1 uur)
 • "Smart Paths" en volledig digitale temperatuurinstellingen
 • Boost en Stealth modus
 • 10 jaar garantie

Voor Wie is de DaVinci IQ2?

Wanneer je op zoek bent naar een draagbare vape met de nieuwste technologie die zowel kruiden als concentraten kan verdampen, overweeg dan de DaVinci IQ2. De vaporizer is iets groter dan zijn voorganger, de DaVinci IQ, maar het wordt geleverd met verschillende nieuwe praktische functies. denk aan het aanpassen van de luchtstroom, of het zeer precies doseren. Dit laatste is erg fijn voor medicinale gebruikers die op zoek zijn naar een exacte dosering. De batterij is verwijderbaar en kan tot 8 sessies mee op een volle lading, waardoor het een goede match is voor mensen die het fijn vinden om buitenshuis draagbaar te kunnen vapen.

Exacte Dosering

Doseercontrole is de nieuwste innovatie van DaVinci Technologies. Hiermee heb je volledige controle over hoeveel je wil vapen - een zeer belangrijkrijk functie wanneer je consistente resultaten zoekt tijdens elke sessie. Voer simpelweg de intensiteit en de hoeveelheid in van de kruiden of concentraten in de oven, of laat de DaVinci IQ2 een indicatie geven van de juiste dosering. Wanneer je gebruik maakt van de app [momenteel alleen voor Android], is het zelfs mogelijk om een maximum dosering in te stellen, welke een alarm laat afgaan als deze is bereikt.

Aanpasbare Luchtstroom

De DaVinci IQ2 laat de gebruiker de luchtstroom instellen met het nieuwe Air Dial™-systeem, welke je de mogelijkheid geeft om te kiezen hoe dicht de damp moet zijn. Wanneer je het liefste koele damp wil vapen, verhoog dan de luchtstroom. Gaat de voorkeur uit naar dichtere damp, dan verlaag je de lcuhtstroom. In totaal zijn er vijf instellingen mogelijk op de draaiknop waar je mee kunt experimenteren. Hiermee kan je zelf uitzoeken welk type damp jou persoonlijke voorkeur geniet.

Altijd Maximale Smaak

Het duurt minder dan een minuut voor de DaVinci IQ2 om op te warmen, wat inhoud dat je nooit lang hoeft te wachten voordat het tijd is om een sessie te starten. Plaats een doseercapsule (tot 0,2 g) of plaats het materiaal direct in de aanpasbare oven (tot 0,5 g) en start het opwarmen. Nadat de damp begint te vormen zal deze door het keramische luchtpad stromen, welke in combinatie met de zirconium en glas-gelijnde oven zal verzekeren dat er een puur en smaakvol product ontstaat.

Vervangbare Batterij

De DaVinci IQ2 wordt geleverd met een 3500 mAh Li-Ion 18650 batterij, hetzelfde type dat te vinden is in de originele DaVinci IQ. Volledig opgeladen kan de batterij je een goed uur vapen opleveren, wat neer komt op 6 tot 8 sessies. Omdat het ook verwijderbaar is, kan je makkelijk de batterij vervangen voor een reserve exemplaar om de sessie langer door te laten gaan. De batterij doet er 6 uur over om op te laden middels micro-USB, maar dit duurt slechts 3 uur met een externe oplader (niet meegeleverd).

Functies

Twee modi kunnen worden gestart met de knoppen om het gedrag van de DaVinci IQ2 aan te passen:

 • Stealth modus - dimt de LED-lichten aan de voorkant van het apparaat.
 • Boost modus - verhoogt snel de temperatuur in de oven tot 220°C.

Om de temperatuur van de DaVinci IQ2 in te stellen zijn er ook twee opties:

 • Precisiemodus - stelt de temperatuur van je voorkeur in en de DaVinci IQ2 zal deze constant houden.
 • Smart path - verhoogt geleidelijk de temperatuur, kies uit één van de vier vooraf ingestelde "smart paths", of pas deze zelf aan via de app.

Garantie

Alle DaVinci IQ2 vaporizers verkocht door MagicVaporizers, een geauthoriseerde distributeur van DaVinci, zijn volledig authentiek en voorzien van een 10-jarige garantie op het apparaat en een 1-jarige garantie op de batterij.

Gebruikershandleiding

DaVinci IQ2

Inhoud

 • DaVinci IQ2 vaporizer
 • Batterij
 • 10 mm mondstuk
 • USB laadkabel
 • Vulgereedschap
 • Doseercapsule
 • Concentraten schijf
 • Katoenen kussens (9)
 • Alcoholdoekjes (9)
 • Instructiegids
DaVinci IQ2

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 4,5 × 2,5 × 9,2 cm
Gewicht: 159 g
Hittemethode: Geleiding
Opwarmtijd: 60 seconden
Energiebron: Batterij (3500 mAh)
Temperatuur: 121°C tot 221°C
Fabrikant: DaVinci
Garantie: 10 jaar
Land van productie: China
Write your own review about DaVinci IQ2
U plaatst een review over:DaVinci IQ2
Waardering