Laagste prijzen
24-uurs verzending
Geauthoriseerde distributeur
Gratis verzenden voor Vaporizers

AirVape Xs GO

€ 69
AirVape Xs GO Vaporizer
AirVape Xs GO Vaporizer AirVape Xs GO Vaporizer - Included AirVape Xs GO - Size AirVape Xs GO Vaporizer - Mouthpiece
 •  
 •  
 •  
€ 69
€ 69


Wij garanderen je de laatste/nieuwste vaporizer versies. We hebben deze voorraad van AirVape Xs GO ontvangen op 27 mei. 2019.

0
Lees 0 Beoorde(e)ling(en) | Wees de eerste die dit product beoordeelt!

De AirVape Xs GO bouwt actief voort op het success van zijn voorganger, de AirVape Xs, maar wordt geleverd met een complete vernieuwd, kleiner en beter gevormd ontwerp (2,5 x 10 cm - 53 g). De verbeteringen van de afmetingen maken het makkelijker om grip te krijgen tijdens het vapen en om het product in de palm van je hand te verbergen (voor eventuel extra stiekem vapen). De AirVape Xs GO heeft een 1200 mAh ingebouwde batterij die pass-through technologie ondersteund, wat inhoud dat je deze vaporizer kunt blijvengebruiken tijdens het opladen.


Net als de voorgaande versies gebruikt de AirVape Xs GO een combinatie van geleiding en convectie technologie om de bestte verhitting mogelijk te maken. Wanneer we kijken naar de binnezijde, dan vinden we de perfecte ovaalvormige karamische hittekamer, welke van onder wordt verhit om de actieve ingrediënten evenredig te bereiken. Hierdoor wordt een dichte, gladde en smaakvolle damp gewaardborgd. De Xs GO is een geweldige vaporizer voor solo vapers die op de centen moeten letten. Wil jij een goede prijs en perfecte prestaties, maar ook discreetheid en draagbaarheid? Dan zit je met de AirVape Xs Go helemaal goed.


Beschikbaar in de kleur Onyx Black.

Features

 • 1200 mAh Batterij
 • Opwarmtijd rond de 20 seconden
 • 5 temperatuursmogelijkheden: 180 °C tot 215 °C
 • Automatisch afsluiting middels timer
 • Gemakkelijke temperatuurswijziging middels één knop ↑↓
 • Micro USB oplaadtoegang
 • Pass-through technologie (opladen tijdens het gebruik)
 • Ovale keramische hittekamer
 • EZ AirPath (gedeeltelijk geisoleerd luchtpad)
 • Ergonomisch ontwerp met comfortabele grip
 • Ingebouwd schraaphulpmiddel

 

Accessoires (inclusief)

 • USB kabel
 • Schoonmaakhulpmiddel
 • Verpakkingshulpmiddel
 • Vervangend filterscherm

 

Ontwerp

Het uiterlijk van de AirVape Xs GO is slank, bevat onder meer een ergonomische grip en wordt gebouwd met hoge kwaliteit hitteresistent ABS plastic. Dit type plastic zal niet tot een oncomfortabele temperatuur opwarmen tijdens het gebruik. Om te beginnen stel je de voorkeurstemperatuur in met slechts één knop. Deze maakt het samen met het LED display (met 5 lichtjes) erg makkelijk om je vape sessie te beginnen op elke temperatuur die je maar wil.

 

Het magnetische mondstuk bevind zich boven de hittekamer en is gemakkelijk te verwijderen tijdens het laden en schoonmaken. Hieronder is een ovaalvorminge hittekamer te vinden, welke is ontworpen om de hete wanden van de kamer meer contact te laten maken met het kruidenproduct. Dit garandeert perfecte extractie van werkzame bestanddelen en een evenredige verhitting.

 

Wat betreft het ontwerp is de AirVape Xs GO erg minimalistisch, gemakkelijk in gebruik, maar ook zeer discreet.  Het compacte ontwerp maakt het makkelijk om mee te nemen en het innovatieve hittesysteem zorgt ervoor dat je alles uit je droge kruiden kunt halen, zowel thuis als onderweg.

 

Hybride Verhitting

Net als zijn grotere broer heeft de Airvape Xs GO een gecombineerd verhittingsysteem van geleiding en convectie. De ovaalvormige keramische oven verhit de kruiden direct, terwijl een apart vak onder de hittekamer zich met warme lucht vult, waardoor de hittekamer evenredig wordt verhit. De oven is hitte resistent en er kunnen niet snel chemische reacties in plaats vinden, wat verbranding van de kruiden zal voorkomen.

 

De keramische oven helpt ook met het creeëren van een evenredige geleiding onder de hittekamer. Dit is een ruimt edie zich vult met warme lucht, waarmee de schaal op gebalanceerde wijze wordt verhit. Dankzij de dubbele filters zal je gegarandeerd zijdezachte damp verkrijgen, zonder dat iets van het spul zal ontsnappen, dit zal ook geheel los staan van hoe snel je het inademt.

 

Batterij

De batterij van de AirVape Xs GO heeft een vermogen van 1200 mAh en zal opwarmen naar het eerste temperatuursniveau in slechts 20 seconden. Om een volledig lege batterij op te laden heb je zo’n 45 minuten oplaadtijd nodig – dit is een stuk sneller dan andere draagbare vaporizers! Dankzij de handige pass-through technologie kan je zowel de batterij opladen als de Xs GO gebruiken op hetzelfde moment, een zeer praktische  functie die ervoor zorgt dat je geen enkele sessie voortijdig hoeft af te breken vanwege een lege batterij.

 

De AirVape Xs GO is op te laden middels een micro-USB aansluiting, waardoor je het overall kunt opladen waar je toegang hebt tot een USB ingang, zoals via je laptop of PC.

 

Gebruiksgemak

De AirVape Xs GO is makkelijk in het gebruik voor zowel beginners als gevorderden. Dit komt mede door het aansturen middels één knop, welke zowel de vaporizer kan aanzetten als de temperatuur kan regelen. Er zijn hiervoor 5 unieke temperatuursinstellingen beschikbaar (180, 190, 200, 207 en 215 °C). De snelle opwarmtijd van slechts 20 seconden zal betekenen dat je vrijwel direct kunt beginnen met vapen. Omdat het hulpmiddel voor schrapen en mixen achterop de vaporizer zit, kan je bovendien overal je lading roeren, om zo het meeste uit ze te halen.

 

Om de AirVape Xs GO te vullen met de kruiden naar keuze, hoef je alleen het magnetische mondstuk te verwijderen. Hierna heb je direct toegang tot de hittekamer. De fabrikant beveelt aan om kruiden zo ver mogelijk te vermalen en om het geheel los te verpakken, hierdoor pers je de kruiden niet teveel met het mondstuk tijdens het gebruik.

 

Garantie

De AirVape Xs GO wordt geleverd met een garantie van 3 jaar (door MagicVaporizers) en een additionele gelimiteerde levenslange garantie van de fabrikant.

Meer informatie

Ondersteund het verdampen van Mixen
Fabrikant AirVape
Afmeting (lengte x breedte x hoogte) 2,5 x 10 cm
Gewicht 57 g
Stijl Onyx Black
Stroombron Battery
Verhittingselement Oven (combination of conduction and convection)
Dampleverantiemethode Direct
Gemaakt in Designed in Venice, CA, USA. Manufactured in China
Garantie 3 years from MagicVaporizers, lifetime from AirVape.

Beoordelingen van AirVape Xs GO

Gemiddelde beoordeling:

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Schrijf uw eigen review

U beoordeelt: AirVape Xs GO

Hoe waardeert u dit product? *