AirVape Xs GO

Waardering:
AirVape Xs GO 4.3 5

€ 59 € 79 Je korting: € 20

SKU
ignore-this-69
Gratis verzenden
De TightVac MiniVac houd je kruiden vers en de geur in de verpakking
TightVac - MiniVac 0,12 L
€ 7 € 9

De beste manier om je kruiden te bewaren is natuurlijk met een originele TightVac MiniVac! Nadat je hem gevuld hebt met kruiden en het deksel gesloten is, druk je op de knop om de lucht te verwijderen. Je kruiden blijven nu vers en geur kan met geen mogelijkheid ontsnappen uit de MiniVac. Om hem te openen, druk je opnieuw op de knop en verwijder je het deksel.

De TightVac MiniVac heeft een capaciteit van 0,12 L, waar ongeveer 10 tot 30 gram kruiden in passen, afhankelijk van hun dichtheid. Dankzij het innovatieve ontwerp is hij extreem sterk, compleet luchtdicht en volledig waterbestendig.

Deze USB Oplader van Storz & Bickel is een geweldige aanvulling voor een Crafty of Crafty+ vaporizer
USB Oplader
€ 11 € 15

Deze USB Oplader van Storz & Bickel ondersteunt 2.0 A bij 10 W en is een geweldige aanvulling voor een micro-USB vaporizer.

Bescherm je AirVape Xs GO met deze Huls.
AirVape Xs GO - Huls
€ 19 € 25

De Huls maakt de AirVape Xs GO waterbestendig, bestand tegen geurtjes en makkelijker om schoon te houden. Hierdoor is het een perfect accessoires wanneer je veel tijd buiten besteed. Het is ook voorzien van een extra bewaarvak voor wat droge kruiden.

Bedoeld om te gebruiken met: AirVape Xs GO.

AirVape Xs GO - Gaasjes (6 maal)
AirVape Xs GO - Gaasjes
€ 10 € 13

Deze AirVape Xs GO Gaasjes zijn exact wat je nodig hebt om de meegeleverde screens of gaasjes te vervangen.

Bevat:

 • Mondstuk gaasjes (3)
 • Kamer gaasjes (3)

Bedoeld om te gebruiken met: AirVape Xs GO.

Wil je concentraten vapen als olie en wax met je AirVape Xs GO? Koop dit Druppelkussen!
AirVape Xs GO - Druppelkussen
€ 10 € 13

Met het Druppelkussen kan je concentraten vapen als wax en olie met je AirVape Xs GO. Plaats het kussen simpelweg in de kamer en plaats de concentraten op het kussen.

Bedoeld om te gebruiken: AirVape Xs GO.

AirVape Xs GO - Mondstuk
AirVape Xs GO - Mondstuk
€ 10 € 13

Het AirVape Xs GO Mondstuk heeft alles wat je nodig hebt om het originele mondstuk te vervangen.

Bevat:

 • Magnetisch mondstuk (1)
 • Gaasje (1)
 • Keramisch luchtfilter (1)

Bedoeld om te gebruiken met: AirVape Xs GO.

De On Balance Champion is een Kleine Weegschaal die tot 500 g kan afwegen met een precisie van 0,1 g
Kleine Weegschaal - 1000 x 0,1 g
€ 19 € 25

De originele On Balance Kleine Weegschaal blijft zeer betrouwbaar en exact na al deze jaren. Perfect voor het afwegen van je kruiden of concentraten! De On Balance Champion weegt materialen tot 1000 gram met een precisie van 0,1 gram. Het product past in de meeste (broek)zakken en kan overal mee naartoe worden genomen! 

Capaciteit: 1000 g, 35,28 oz
Precisie: 0,1 g, 0,01 oz
Meetsoorten: g, oz, dwt, ozt
Automatische afsluiting: 60 seconden
Batterijen: 2x AAA batterijen (meegeleverd)
Afmeting: 118 x 80 x 20 mm
Gewicht: 140 gram

Kenmerken

 • Nieuwste uitvoering! (2021.12)
 • Licht & discreet
 • Hybride verhitting
 • Krachtige batterij met lange levensduur, gebruiken tijdens opladen
 • Snelle oplaadtijd
 • Makkelijk in gebruik

Voor Wie is de AirVape Xs GO?

De AirVape Xs GO is een geweldige keuze voor zowel beginners als ervaren vapers door het minimale formaat en de goede prestaties. Vergeleken met zijn voorganger, de AirVape Xs, heeft deze vape een kleinere en meer discrete vorm die gegarandeerd in de palm van je hand past voor ultiem onopvallend vapen. Hij is makkelijk om te gebruiken omdat je slechts één knop gebruikt en kunt kiezen uit vijf temperatuuropties. Dus mocht je op zoek zijn naar een compacte vaporizer die damp van hoge kwaliteit produceert, dan zal de AirVape Xs GO je niet teleurstellen.

Compact Ontwerp

Een belangrijk verkooppunt van de AirVape Xs GO is het indrukwekkend kleine formaat. Het is speciaal ontworpen om in vrijwel elke (broek)zak of handtas te passen zonder zwaar aan te voelen. De GO weegst slechts 57 gram, waardoor het makkelijk is om mee te nemen waar je ook naartoe gaat. Het mondstuk is magnetisch en makkelijk te verwijderen wanneer het tijd is om een nieuwe lading te verhitten of schoon te maken.

Hybride Verhitting

De AirVape Xs GO maakt gebruik van convectie verhitting (verwarmde lucht) en verhitting middels geleiding (verhitting middels contact), waardoor de kruiden evenredig warm worden voor maximale efficiëntie. Combineer deze hybride hittetechniek met een dubbel filtersysteem in zowel de kamer als het mondstuk en je krijgt een vape die vrijwel zeker keer op keer smaakvolle, dikke dampwolken produceert. De AirVape Xs GO mag er klein uit zien, maar het speelt in een veel hogere klasse dan de concurrentie.

Pass-Through Technologie

Draagbare vaporizers hebben bijna dezelfde prestaties als stationaire vaporizers, maar een bekend nadeel was altijd de gelimiteerde batterij en het wachten op de oplader om weer door te gaan met je sessies. De AirVape Xs GO lost dit probleem op dankzij het gebruik van zogenoemde "pass-through" technologie, wat inhoud dat je zowel kunt opladen als de vape kunt blijven gebruiken op hetzelfde moment! De batterij heeft een nette capaciteit (1200 mAh), dus wellicht is het opladen niet elke dag benodigd. Maar de dagen dat je het wel nodig hebt, is het absoluut een prettige functie.

Makkelijk in Gebruik

De AirVape Xs GO heeft één knop voor alle functies, waardoor het een goede keuze is voor beginners die wellicht niet alle geavanceerde functies nodig hebben die normaal gesproken worden toegevoegd aan duurdere vapes. Om het gebruik nog gemakkelijker te maken, heeft deze vape een ingebouwde vuller, waarmee je altijd je materialen kunt roeren tijdens je sessie.

Je kunt kiezen uit 5 vooraf ingesteld temperaturen (180, 190, 200, 207 en 215°C). De specifieke temperatuur veranderen en selecteren is enorm simpel met de knop en kost slechts enkele seconden. Mocht je liever volledige controle willen hebben over de temperatuurselectie van je vaporizer, dan is de AirVape Xs GO wellicht iets te gelimiteerd.

Garantie

De AirVape Xs GO wordt geleverd met een 3-jarige garantie van MagicVaporizers en ook een gelimiteerde levenslange garantie van de fabrikant.

Gebruikershandleiding

AirVape Xs GO

Inhoud

 • AirVape Xs GO vaporizer
 • USB kabel
 • Schoonmaak hulpmiddel
 • Vul hulpmiddel
 • Gaasje
 • Instructiegids
AirVape Xs GO

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 2,5 × 10,0 cm
Gewicht: 57 g
Hittemethode: Hybride (Convectie+Geleiding)
Opwarmtijd: 20 seconden
Energiebron: Batterij (1200 mAh)
Temperatuur: 180°C tot 215°C
Fabrikant: AirVape
Garantie: 3 jaar+
Land van productie: China
Schrijf je eigen review over AirVape Xs GO
U plaatst een review over:AirVape Xs GO
Waardering