Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.

Retourformulier

Bij MagicVaporizers kun je er 100% zeker van zijn dat als je van gedachten verandert, je een product naar ons kunt retourneren voor een ander exemplaar, of een terugbetaling, zolang het product zich nog in de gloednieuwe staat bevindt waarin het is aangekomen.

Vaporizers die bij MagicVaporizers worden verkocht, zijn bedoeld om oraal te worden gebruikt, wat betekent dat ze worden geclassificeerd als hygiënische goederen en zijn vrijgesteld van het herroepingsrecht. Vaporizers kunnen vanwege gezondheidsvoorschriften niet worden geretourneerd als de verzegeling is verbroken of het product is geopend, ongeacht of het is gebruikt of niet. Zie artikel 16 "Uitzonderingen op het herroepingsrecht" (e) op https://eur-lex.europa.eu.

Hier is een samenvatting van hoe het proces werkt:

  1. Lees eerst ons retourbeleid.
  2. Vul het retourformulier in met geldige informatie.
  3. Voeg een foto toe van het product dat u wilt retourneren, zodat we de verzegeling duidelijk kunnen zien om te bevestigen dat het niet is verbroken. Verstuur het formulier.
  4. Onze retourafdeling zal de ingediende informatie controleren om te zien of de retour geldig is en voldoet aan ons retourbeleid.
  5. Na de controle op de retourafdeling laten wij u de uitslag weten. Indien goedgekeurd, ontvangt u een e-mail met verzendinstructies.
  6. Stuur uw product naar ons terug via de koerier van uw keuze. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het geretourneerde pakket ons bereikt. We raden aan om alleen getraceerde services te gebruiken. We vergoeden geen verzendkosten om het product naar ons terug te sturen.
  7. Breng ons op de hoogte wanneer het is verzonden, samen met een trackingnummer indien beschikbaar, omdat dit het retourproces zal versnellen.
  8. Ontvang het vervangende product of de terugbetaling. Als uw bestelling met een kaart of bankoverschrijving is betaald, duurt het 48 uur voordat de betaling uw bank bereikt.

Als je besluit een deel van je bestelling te retourneren en korting hebt gekregen op je eerste aankoop, behouden wij ons het recht voor om de ontvangen korting in mindering te brengen op de terugbetaling.