COVID-19: Ons magazijn is onaangetast. De levertijd is 1 tot 2 werkdagen.
Laagste prijzen
24-uurs verzending
Geauthoriseerde distributeur
Gratis verzenden voor Vaporizers

Verzendinformatie

 Snelle Verzending in onopvallende bruine dozen


We zorgen ervoor dat alle bestellingen dezelfde of de volgende dag worden verzonden na het ontvangen van de betaling. Bestellingen verlaten ons warenhuis om 11:00 uur ‘s ochtends (CET tijdszone), dus als je een bestelling plaatst voor die tijd dan is de kans groot dat het nog dezelfde dag verstuurd kan worden.

 

Bestellingen die in het weekend worden ontvangen, worden de volgende werkdag verzonden. We maken hierbij gebruik van UPS parcel zendingen.


Alle pakketten worden volledig verzekerd verzonden en je ontvangt een track & trace code wanneer een bestelling is verzonden.
We verpakken onze bestellingen met speciaal beschermende schuim dus er kan geen schade ontstaan tijdens het versturen. Wanneer je om welke reden dan ook nog altijd een beschadigd product hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice en we zullen het probleem oplossen volgens de procedure die beschreven is in ons retourbeleid


We verpakken pakketten professioneel en discreet in onopvallende bruine dozen zonder dat de inhoud of de naam van de website wordt weergeven om de privacy van onze klanten te kunnen waarborgen. Het verzendadres op het pakket zal worden weergeven als "Anything Worldwide AB" en voor landen waar een aangifte nodig is, verklaren we altijd dat het gaat om “verhittingshulpmiddel”. We hebben ook de nodige stappen ondernomen om de privacy nog verder te waarborgen door de betaling digitaal te weergeven als "Anything Worldwide AB", zowel voor betalingen middels PayPal als die met creditcard.

 

 Gratis Verzenden Binnen EU


Alle bestellingen boven de € 50 worden gratis bezorgd binnen de EU! 


Als je binnen EU  woont en je bestelling is duurder dan € 50, dan kom je automatisch in aanmerking voor gratis verzenden, wat direct zichtbaar is tijdens het betaalproces.
Als je binnen EU woont en je bestelling is goedkoper dan € 50, dan kom je niet in aanmerking voor gratis verzenden. Je verzendkosten worden berekend en gepresenteerd tijdens het betaalproces.
Als je buiten EU woont en je bestelling is duurder dan € 50, dan ontvang je verlaagde verzendkosten en wordt je enkel voor het verschil in rekening gebracht. De verzendkosten worden gepresenteerd tijdens het betaalproces.
Als je buiten EU woont en je bestelling is goedkoper dan € 50, dan kom je niet in aanmerking voor gratis verzenden. De verzendkosten worden gepresenteerd tijdens het betaalproces.

Alle verzendkosten zijn gebaseerd op de grootte en het gewicht van je bestelling en de gekozen verzendmethode.

 

 Levertijd en Leveranciers 


UPS: Alle pakketten worden geleverd aan het afleveradres dat is opgegeven en hebben een handtekening nodig bij ontvangst. Het wordt aangeraden om een werkadres te kiezen indien niemand thuis aanwezig is tijdens werkuren aangezien onze veiligheidsvoorwaarden stellen dat het pakket nooit alleen mag worden gelaten. Wanneer niemand het pakket in ontvangst kan nemen, zal UPS proberen om het pakket op een ander moment af te leveren of het te brengen naar de dichtsbijzijnde UPS ParcelShop, waar je het vervolgens zelf kan afhalen.
Als het pakket niet op tijd wordt geaccepteerd zal het worden teruggestuurd naar ons. Hierna zal je kunnen kiezen tussen alsnog de volledige verzendkosten voldoen, of het ontvangen van een terugbetaling (minus de reeds gemaakte verzendkosten).

Normale bezorgtijd bij UPS naar Nederland is 1-5 werkdagen. De gemiddelde bezorgtijd is 2 werkdagen.

 

Je kunt meer lezen over de bezorgservice van UPS op deze pagina.

 

 Niet opgehaalde/verlopen verzendingen


Voor pakketten die niet zijn geaccepteerd of opgehaald door de klant binnen de gestelde tijdsperiode, zullen de verzendkosten van de bestelling worden afgehaald in geval van een terugbetaling. Wanneer je een nieuwe verzending verkiest, dan is het nodig opnieuw een bestelling te plaatsen op onze website. Neem contact op met de klantenservice indien dit proces onduidelijk is.