COVID-19: Ons magazijn is onaangetast. De levertijd is 1 tot 2 werkdagen.
Laagste prijzen
24-uurs verzending
Geauthoriseerde distributeur
Gratis verzenden voor Vaporizers

Veelgestelde Vragen over Vaporizers

Onze professionele medewerkers beantwoorden alle vragen met liefde, vooral als die gaan over onze vaporizers.

 

Sommige vragen zien we vaak terug komen, dus hebben we een lijst gemaakt om te delen met iedereen. Wanneer jouw vraag er niet tussen staat, stuur dan gerust een vraag via de Klantenservice pagina en één van onze experts zal graag al je vragen en zorgen beantwoorden.

 

1. Wat is een Vaporizer?

Een vaporizer is een apparaat dat aromatherapie mixen opwarmt naar een temperatuur waarop deze hun smaken vrijlaten in de dorm van armoatische damp.

 

2. Waarvoor worden Vaporizers gebruikt?

Vaporizers worden gebruikt om verschillende typen aromatherapie te verhitten om zo aroma's te creëren. Overal ter wereld worden essentiële oliën van eucalyptus, rozemarijn, kamille, jasmijn, citroenbalsem, rozen, salie en tijm al lange tijd gebruikt voor parfum- en wierrookmengsels, vanwege hun positieve effecten op het lichaam en de geest. 

 

3. Kan ik ook individuele vervangende/custom onderdelen bestellen?

Ja, dit kan uiteraard. Vaporizers vrij houden van vieze of beschadigde onderdelen is de beste manier om een lange levensduur van elke unit te kunnen waarborgen. We bieden een volledig arsenaal van vervangende en upgrade onderdelen voor elke type vaporizer dat we verkopen.

 

4. Wat is nodig om een vaporizer goed te onderhouden?

Het belangrijkste is om de opbouw van residu in de gaten te houden. Elke vaporizer heeft onderhoud nodig op zijn eigen unieke manier, maar de meeste vaporizers hebben verwijderbare filterschermen die gemakkelijk kunnen worden vervangen. Bovendien wordt er bij de meeste modellen vaproizers een handig schoonmaakpakket geleverd om de smaak van de damp te kunnen waarborgen. Met een klein beetje liefde zal je vaporizer altijd schoon blijven en heerlijke smaken blijven leveren. Regelmatig schoonhouden en eventueel vieze en beschadigde onderdelen vervangen is hierbij natuurlijk ook relevant.

 

5.  Kunnen mijn ingrediënten worden gebruikt voor mijn type vaporizer?

Normaal gesproken niet. Sommige vaporizers hebben zeer brede temperatuursopties: Op de hoogste temperaturen kunnen sommige delicate aromatherapie ingrediënten in de brand vliegen. Sommige vaporizers, zoals de Volcano, zijn ontworpen om temperature te bereiken boven de 230°C, waardoor het onmogelijk zal zijn om sommige materiation te verbranden. Wees altijd voorzichtig rondom het instellen van de temperatuur: Ga nooit boven de maximaal aangeraden instelling zitten met de verhitting!

 

6.  Welke temperaturen kan ik het beste kiezen?

Hoewel de perfecte temperatuur wisselt per individuele vaporizers en materiaaltypen, kan je zelf snel merken wanneer de juiste temperatuur is bereikt. De juiste instelling voor jouw mix zal altijd zijn wanneer er een fijne, doorzichtige witte mist ontstaat. Bijna onzichtbare damp houdt in dat de temperatuur te laag is, of dat de verhitting compleet is en de kamer moet worden hervuld. De beste manier om je favoriete temperatuur te vindne is door lag te beginnen, en langzaam hoger gaat totdat de beste smaak en kwaliteit van de damp is bereikt.

 

7.  Hoe lang duurt het verzenden van bestellingen?

Normale bezorgtijd van UPS naar Nederland is 1-5 werkdagen. Het gemiddelde is 2 werkdagen.

 

Over het algemeen verzenden wij alle bestellingen binnen 24 uur vanaf het ontvangen. Als je gebruik maakt van de aanbieding voor gratis verzenden, kan je het pakket al binnen 3 werkdagen verwachten. Hoewel het verwerken van de betaling het proces soms kan vertragen, worden 80% van onze bestellingen afgeleverd binnen 5 dagen vanaf het aankoopmoment. Hou in gedachten dat bestellingen die in het weekend worden gedaan pas worden verzonden op de eerstvolgende werkdag.

 

Lees meer over verzenden op onze Verzendpagina.

 

8.  Waar kunnen bestellingen naartoe worden verzonden?

We verzenden onze vaporizers overal binnen Europa.