Vapman Vaporizer

Waardering:
Vapman Vaporizer 5 5

€ 173

SKU
ignore-this-101
Gratis verzenden
Kit:
Meer grinders bekijken

Kenmerken

 • Nieuwste versie (2023.05)
 • Gemaakt van Italiaans olijfhout
 • Geen snoeren of batterijen - verhitting d.m.v. aansteker
 • Vergulde koperen verhittingskamer
 • Beschermende laag mineraalsteen (alleen bij Classic versie)
 • Verschillende mondstuk opties
 • Gemakkelijk te gebruiken - damp in minder dan 30 seconden
 • Unieke vorm kruidenschaal voor gelijkmatige warmteverdeling
 • Milieuvriendelijk

Voor wie is de Vapman vaporizer?

De Vapman brengt elementen van traditioneel Italiaans vakmanschap samen met modern Zwitsers design. De schitterende olijfhouten buitenkant en het ingenieuze vakmanschap maken hem niet alleen aangenaam voor het oog, maar ook efficiënt en makkelijk in gebruik.

Aangezien het een handmatig verhitte vape is, is de Vapman, een aansteker en wat kruiden alles wat je nodig hebt om te kunnen genieten, wat hem perfect maakt voor buiten, bijvoorbeeld tijdens het wandelen. Als je op zoek bent naar een veelzijdige vape, die gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken is, zonder batterijen of snoeren, dan is de Vapman vaporizer perfect voor jou.

Wat is het verschil tussen de Vapman Classic en de Vapman Pure?

De Vapman Classic is voorzien van een speciale coating van mica, een volledig onschadelijk mineraal dat al jaren wordt gebruikt in keukens, een effectieve warmtereflector die het verkolen van het hout tegengaat. De coating verhoogt de efficiëntie van je Vapman en zorgt er bovendien voor dat hij er even mooi blijft uitzien als de dag waarop je hem hebt gekocht.

Vergulde koperen verhittingskamer

De vergulde koperen verhittingskamer heeft de perfecte vorm voor een uitstekende warmtegeleiding en een snelle, gelijkmatige verdamping. De geïntegreerde koperen luchtgaten in de verhittngskamer voorkomen dat je butaangas inhaleert en zorgen voor de toevoer van verse lucht in de kamer.

Gemaakt van Italiaans olijfhout

De ring om de verhittingskamer is gemaakt van olijfhout, een milieuvriendelijk materiaal afkomstig uit Italië, waar de Vapman is vervaardigd. Hout is nog steeds één van de beste materialen voor het maken van vaporizers, omdat het warmte absorbeert, volkomen natuurlijk en dus veilig is en bovendien duurzaam en mooi is!

Het slanke ontwerp staat garant voor veilig en comfortabel gebruik; zo kan je je concentreren op diepe inhalaties, zonder je zorgen te hoeven maken dat je je brandt aan hete metalen of plastic onderdelen.

Regelbare dampdichtheid

Het middenstuk, dat je boven op de verhittingskamer legt en waar je het mondstuk aan bevestigt, is ook van olijfhout en heeft drie optimaal geplaatste luchtgaten die verse lucht aanvoeren. Wil je graag dikkere dampwolken, dan bedek je simpelweg een of meer gaatjes met je vingers.

Het gaas en de hittebeschermingsring zitten onder het middenstuk en kunnen gemakkelijk verwijderd worden voor een grondige schoonmaakbeurt.

Beschikbare Mondstukken

Als je een Vapman koopt, kun je zelf het mondstuk uitkiezen. Dit zijn de vijf materialen waaruit je kunt kiezen:

P.O.M plastic

P.O.M plastic is al sinds lange tijd een van de favorieten van dampfanaten, die van hun hobby willen genieten zonder zich zorgen te hoeven maken over glas dat kan breken of andere kwetsbare materialen die meestal in mondstukken gebruikt worden. Het is duurzaam, gemakkelijk schoon te maken, en bestand tegen hoge temperaturen - tot 120°C - zo weet je zeker dat je mondstuk de tand des tijds zal doorstaan.

Inox

Inox is een eersteklas roestvrij staal met een prachtige afwerking. Dit mondstuk moet meerdere procedés doorlopen om deze hoogwaardige afwerking te bereiken, met optimale reinigbaarheid en maximale hygiëne, voor gebruikers die het beste van twee werelden willen: eenvoudige reiniging zonder aan kwaliteit en duurzaamheid in te hoeven boeten!

Olijfhout

Hout is niet alleen een uitstekend materiaal voor de handgreep en het middenstuk, maar het is ook een prima keuze als materiaal voor een mondstuk. Het olijfhouten mondstuk blinkt uit door zijn lichte gewicht, waardoor je je Vapman overal en altijd makkelijk kunt meenemen en kunt genieten van een geweldige smaakervaring!

Titanium

De koning der metalen, titanium, is sterk en licht. Het scoort hoog wat betreft hygiëne en voldoet toch aan alle andere vereisten. De prachtige afwerking van het oppervlak past naadloos bij de rest van het onberispelijke design van de Vapman.

Handgemaakt borosilicaatglas

Borosilicaatglas is een zeer hygiënisch materiaal dat geen schadelijke chemicaliën bevat en geen enkele smaak achterlaat. Het verkleurt niet en neemt geen geuren op en is bovendien 100% recycleerbaar! Door het langere damppad en de koelende werking van het glas krijg je een nog comfortabelere en koelere damp.

Het mondstuk van borosilicaatglas is niet inbegrepen bij deze set en dient dus apart aangeschaft te worden.

Hoe gebruik je de Vapman

 1. Draai het bovenste deel tegen de klok in om bij de vulkamer te komen.
 2. Vul de kamer met kruiden (met of zonder de hulp van de vultrechter).
 3. Plaats het bovenste deel terug.
 4. Kantel de Vapman naar de zijkant en gebruik een aansteker om de vergulde verhittingskamer op te warmen.
 5. Draai hem na een paar seconden weer rechtop en geniet van de damp die je via het mondstuk inhaleert.

Tot welke temperatuur de kruiden verhit worden hangt af van hoe lang je de verhittingskamer verhit. Als de damp hard en heet aanvoelt betekent dit dat je te lang verwarmd hebt en als de damp niet genoeg smaak heeft, verwarm hem dan nog wat langer. Na enige tijd krijg je er meer gevoel voor wat je precies moet doen om de voor jou perfecte damp te krijgen.

Zodra je niks meer proeft, moet je de conditie van je kruiden controleren. Als de kleur van de kruiden donkerbruin is geworden en ze roestig ruiken, bevatten ze geen actieve bestanddelen meer en moet je ze verwijderen. 

Milieuvriendelijk

Omdat de Vapman voor verhitting alleen afhankelijk is van een aansteker, zijn er dus verder geen elektrische onderdelen of batterijen nodig, waardoor hij erg milieuvriendelijk is! Plus, alle onderdelen van de Vapman kunnen vervangen worden, zodat hij bij goed onderhoud eindeloos meegaat.

Garantie

Alle Vapman vaporizers die verkocht worden via MagicVaporizers, een erkende dealer van Vapman producten, zijn 100% origineel en hebben een garantie van 2 jaar, mits normaal gebruikt.

Vapman Vaporizer

Inhoud

 • Vapman vaporizer
 • Mondstuk [P.O.M, Inox, Hout of Titanium]
 • Vultrechter
 • Opbergbox van hennep
 • Aansteker
 • Reinigingsborsteltje
 • Schroevendraaier
 • Houten kist
 • Gebruiksaanwijzing
Vapman Vaporizer

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 6.2 × 6.2 × 4.1 cm
Gewicht: 20 g
Hittemethode: Conductie
Opwarmtijd: 5 tot 30 seconden
Energiebron: Aansteker
Fabrikant: Vapman
Garantie: 2 jaar
Land van productie: Italië
Bezig met laden...
Schrijf je eigen review over Vapman Vaporizer