Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.

PAX - BudKups 3.0 (3-pack)

25 €
SKU
SKU770

Wil je jouw vape sessie met je PAX vaporizer verbeteren? Bekijk dan de nieuwe en verbeterde BudKups 3.0. Deze herbruikbare capsules kunnen worden gevuld met tot wel 0,35 gram aan kruiden, zijn gemaakt van roestvrij staal en werken zowel als een kruidencontainer als een scherm. De capsules kunnen worden pre-ingeladen met de kruiden voor een veilige transport en zijn beiden makkelijk om in te voegen en te verwijderen.

De BudKups 3.0 maken het inladen niet alleen sneller en houden je vape niet alleen schoner, maar ze verbeteren ook nog eens de verwarming. Het hoge aantal gaten aan zowel de onderkant en aan het deksel verbetert de luchtstroom en vergroot het oppervlak met 170% waardoor je een snellere vape-ervaring krijgt en een snellere opwarmtijd. 

Om de BudKups 3.0 te gebruiken, hoef je de BudKup alleen maar te vullen met jouw kruiden, het metalen scherm van je PAX ovenkamer te verwijderen en deze te vervangen met de ingeladen BudKup. Nu ben je gereed om te genieten van schoon en efficient gevape met jouw PAX!

Bevat:

  • BudKups 3.0 (3)

Bedoeld voor gebruik met: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 Vaporizer en PAX Plus.