Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.

Hydrology 9 NX

Waardering:
Hydrology 9 NX 4.5 5

285 € 299 € Je korting: 14 €

SKU
ignore-this-90
Gratis verzenden
Meer grinders bekijken
Bekijk meer toebehoren

Kenmerken

 • Nieuwste versie! (2024.06)
 • Stijlvol ontwerp met behuizing van geanodiseerd aluminium
 • Geïntegreerde waterfiltering
 • Verwisselbare verwarmingskamers voor kruiden en concentraat
 • Groot temperatuurbereik (Kruiden: 180°C - 235°C. Concentraat: 290°C - 410°C)
 • Magnetische USB oplaadpoort
 • 1900 mAh verwijderbare en verwisselbare batterij
 • Eenvoudige toegang voor reiniging

Voor wie is de Hydrology 9 NX?

De Hydrology 9 NX is een vaporizer met dubbele functionaliteit, ontworpen om zowel functioneel als prettig in gebruik te zijn. De nieuwe upgrades omvatten de afzonderlijke kamers voor kruiden en concentraat, waarbij over elk detail zorgvuldig is nagedacht, inclusief perfect passende onderdelen van hoogwaardige materialen, en magnetische eigenschappen om het vullen en schoonmaken nog makkelijker te maken.

Als je een alles-in-één vaporizer zoekt die alles aankan, van kruiden tot concentraat, dan moet je de Hydrology 9 NX hebben. Met zijn ingebouwde waterfiltratiesysteem en -koeling kun je jarenlang genieten van zachte en smakelijke damp.

Nooit meer lekken

De Hydrology 9 NX wordt volledig gemonteerd geleverd, al moet je wel even het bovenstuk losschroeven om hem met water vullen. De lekvrije constructie zorgt ervoor dat er geen water bij de elektrische onderdelen kan komen.

Kruiden verhittingskamer

De hybride verwarmingskamer voor kruiden van de Hydrology 9 NX zorgt ervoor dat je kruiden gelijkmatig en volledig verwarmd worden. Deze speciale kamer maakt gebruik van dubbellaagse verhittingstechnologie, wat betekent dat convectie wordt gecombineerd met conductie, om je elke keer weer krachtige en heerlijk smakende damp te geven!

Kamer voor concentraat

De gloednieuwe concentraatkamer is voorzien van een revolutionaire verwarmingstechniek en kan gebruikt worden met een kwartsglazen kom of een keramische kom, afhankelijk van de gewenste temperatuur. Dit verhittingssysteem garandeert een efficiënte warmte-ontwikkeling en bereikt alle delen van de kom gelijkmatig, dus nooit meer koude plekken.

Regelbare temperatuurknop

De Hydrology 9 NX heeft een sensor die de verwarmingskamer herkent en automatisch de temperatuurniveaus aanpast en je de specifieke instellingen geeft voor zowel concentraten als kruiden.

Je verandert de gewenste temperatuur door aan de draaiknop onderaan de Hydrology 9 NX te draaien. Er zijn 6 verschillende temperatuurmogelijkheden: 180°C tot 235°C voor kruiden, en 290°C tot 410°C voor concentraten zoals olie of was.

Het temperatuurniveau wordt weergegeven door blauw (laagste), lichtblauw, geel, paars, rood, en wit (hoogste). Dit systeem met kleurcodering helpt je om gemakkelijk te zien welke temperatuur ingesteld is en maakt het gemakkelijk bij te stellen zonder op een display te hoeven kijken.

De Hydrology 9 NX blijft twee minuten op de ingestelde temperatuur staan voor hij op stand-by overschakelt en blijft dan stand-by tot hij wordt uitgezet of schakelt na 10 minuten automatisch uit.

Verwisselbare batterij

Een andere upgrade ten opzichte van de oorspronkelijke Hydrology 9 is de batterij die zowel krachtiger is (1900 mAh) als verwisselbaar. Met een verwisselbare batterij gaat je apparaat langer mee omdat je vanaf nu alleen nog maar de batterij hoeft te vervangen. Het is een goed idee om vanaf het begin een extra batterij te kopen als je van plan bent je 9 NX mee te nemen op lange tochten zonder oplaadmogelijkheden.

Tijdens onze tests ontdekten we dat een volledig opgeladen batterij goed is voor ongeveer 5 tot 7 sessies met kruiden, en ongeveer 10 tot 12 sessies met concentraat.

Magnetische USB oplaadpoort

Bij deze nieuwe versie van Hydrology 9 is ook de oplader vernieuwd en heeft nu een magnetische verbinding die het aansluiten nog gemakkelijker maakt. Wanneer je de stekker in het stopcontact steekt om je toestel op te laden, knippert het lampje rood tot de volledige batterijcapaciteit bereikt is, na ongeveer een uur vanaf het begin van het opladen. Het lampje wordt groen als hij volledig opgeladen is, zo weet je altijd meteen wanneer hij weer klaar is voor gebruik!

Schoonmaak gereedschap inbegrepen

Je vaporizer schoonmaken is een fluitje van een cent met de hoogwaardige schoonmaak gereedschappen die worden meegeleverd. De borstels maken het gemakkelijk om alle onderdelen van dit apparaat op elk moment grondig schoon te maken, waardoor je lang plezier zult hebben van deze innovatieve vape!

Garantie

Alle Hydrology 9 NX vaporizers die verkocht worden door MagicVaporizers, een geautoriseerd dealer van Cloudious 9, zijn 100% origineel en worden geleverd met 2 jaar garantie.

Gebruikershandleiding

Hydrology 9 NX

Inhoud

 • Hydrology 9 NX vaporizer
 • Siliconen beschermhoes
 • Magnetische oplaadset
 • Verhittingskamer voor kruiden
 • Concentraat verhittingskamer
 • Kom van kwartsglas
 • Keramische kom
 • Magnetisch mondstuk
 • Roerstaafje
 • Schoonmaak gereedschap
 • Gebruiksaanwijzing
Hydrology 9 NX

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 4.5 × 4.5 × 17.5 cm
Gewicht: 413 g
Hittemethode: Hybride (Convectie+Conductie)
Opwarmtijd: 30 seconden
Energiebron: Batterij (1900 mAh)
Temperatuur: Kruiden: 180°C - 235°C / Concentraat: 290°C - 410°C
Fabrikant: Cloudious 9
Garantie: 2 jaar
Land van productie: China
Bezig met laden...
Schrijf je eigen review over Hydrology 9 NX