Hydrology 9

Waardering:
4.35

€ 239

SKU
ignore-this-71
Stuur mij een email wanneer het product weer op voorraad is.
De TightVac MiniVac houd je kruiden vers en de geur in de verpakking
TightVac - MiniVac 0,12 L
€ 6,75 € 9

De beste manier om je kruiden te bewaren is natuurlijk met een originele TightVac MiniVac! Nadat je hem gevuld hebt met kruiden en het deksel gesloten is, druk je op de knop om de lucht te verwijderen. Je kruiden blijven nu vers en geur kan met geen mogelijkheid ontsnappen uit de MiniVac. Om hem te openen, druk je opnieuw op de knop en verwijder je het deksel.

De TightVac MiniVac heeft een capaciteit van 0,12 L, waar ongeveer 10 tot 30 gram kruiden in passen, afhankelijk van hun dichtheid. Dankzij het innovatieve ontwerp is hij extreem sterk, compleet luchtdicht en volledig waterbestendig.

De On Balance Champion is een Kleine Weegschaal die tot 500 g kan afwegen met een precisie van 0,1 g
Kleine Weegschaal - 1000 x 0,1 g
€ 18,75 € 25

De originele On Balance Kleine Weegschaal blijft zeer betrouwbaar en exact na al deze jaren. Perfect voor het afwegen van je kruiden of concentraten! De On Balance Champion weegt materialen tot 1000 gram met een precisie van 0,1 gram. Het product past in de meeste (broek)zakken en kan overal mee naartoe worden genomen! 

Capaciteit: 1000 g, 35,28 oz
Precisie: 0,1 g, 0,01 oz
Meetsoorten: g, oz, dwt, ozt
Automatische afsluiting: 60 seconden
Batterijen: 2x AAA batterijen (meegeleverd)
Afmeting: 118 x 80 x 20 mm
Gewicht: 140 gram

Hydrology 9 - Borosilicaten Glazen Cilinder Buis
Hydrology 9 - Borosilicaten Glazen Buis
€ 11,25 € 15

Tijd om de meegeleverde Borosilicaten Glazen Buis te vervangen die je ontving bij je Hydrology 9 vaporizer? Dan heb je dit reserveonderdeel nodig.

De grootte is 7 cm lang en 4,5 cm in diameter.

Bedoeld om te gebruiken met: Hydrology 9.

Kenmerken

 • Geavanceerde hydraulische technologie
 • Bong-achtige ervaring
 • Smaakvolle en gladde damp
 • Ingebouwd roergereedschap
 • Krachtige batterij
 • Exact de temperatuur kiezen
 • Makkelijk in gebruik

Voor Wie is de Hydrology 9?

De Hydrology 9 wordt vandaag de dag gezien als één van de meest technologisch geavanceerde vaporizers op de markt. Het is een geweldige keuze voor ervaren vapers die graag hun grenzen verleggen op gebied van vapen. Intensief onderzoek is gegaan in het ontwerpen van deze vape om de ervaring na te bootsen van het gebruiken van een bong, maar ook om de best mogelijke damp te produceren. Het apparaat maakt gebruik van een uniek hydraulisch systeem en is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Gecombineerd met het futuristische ontwerp zal de vape zich duidelijk onderscheiden van de concurrentie.

Innovatieve Vloeibare Filters

Binnenin de Hydrology 9 vinden we een complex hydraulisch filtersysteem die de damp afkoelt met water, nadat de heerlijk smakende dampwolken worden geproduceerd. Er is gekozen voor dit type filtersysteem om het "bong-gevoel" na te kunnen bootsen, wat aan deze vaporizer een uniek gevoel geeft ten opzichte van alle andere draagbare vaporizers.

Het is niet bepaald broekzakformaat, maar de vape is nog altijd draagbaar en makkelijk om mee te nemen, zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken om onverwachte lekkages. Ondanks de aanwezigheid van water in dit apparaat is de vape speciaal ontworpen om 100% knoeivrij te zijn.

Consistente Hittedistributie

Anders dan de meeste andere vapes, die het ingewikkeld maken om je kruiden te roeren tijdens een sessie voor evenredige verdamping, zal de Hydrology 9 al het harde werk voor je doen. Deze vape heeft een ingebouwd hittebestendig roestvrijstalen roerhulpmiddel, welke geïntegreerd is in het onderste ovendeksel. Hiermee kan je efficiënt je kruiden verdelen zonder al te veel moeite. Hierdoor zal je verspilling tegen gaan en ben je zeker van het maximale effect van je kruiden, elke keer opnieuw.

Exacte Monitoring van de Temperatuur 

De Hydrology 9 is voorzien van een geavanceerde microchip processor voor optimale controle over en wijziging van de temperatuur. Wanneer je eenmaal de ideale temperatuur hebt gekozen, zal de ingebouwde processor exact de temperatuur van het apparaat bijhouden en deze altijd constant houden. Omdat de hitte in milliseconden kan worden aangepast om fluctaties te voorkomen, kan je er zeker van zijn dat een consistente temperatuur tijdens de hele sessie behouden blijft – zonder gedoe en zonder het veranderen van instellingen door de gebruiker.

Makkelijk in Gebruik 

Hoewel het systeem van de Hydrology 9 wat ingewikkeld klinkt, is het erg makkelijk om te gebruiken! Druk simpelweg de aan/uit-knop snel drie keer in om het hittesysteem te activeren. Om de verhitting te monitoren heb je alleen het licht-gebaseerde besturingsyssteem nodig.

Het duurt slechts 60 seonden om op te warmen en zodra de laagste temperatuur behaald is, zal het blauwe LED lampje aan gaan. Verschillende gekleurde lampjes zullen verschijnen afhankelijk van de huidige temperatuur. De lampjes zullen je informeren over het huidige hitteniveau. Je zal ook een handig LED batterij scherm vinden, welke de exacte status van de batterij zal weergeven. De batterij is ingebouwd en heeft een capaciteit van 2000 mAh en kan tot een indrukwekkende 15 sessies meegaan.

Garantie

Alle Hydrology 9 vaporizers verkocht door MagicVaporizers, een geauthoriseerde distributeur van Cloudious 9, zijn volledig authentiek en voorzien van een 2-jarige garantie.

Gebruikershandleiding

Hydrology 9

Inhoud

 • Hydrology 9 vaporizer
 • USB kabel
 • Vulgereedschap
 • Schoonmaakborstels (2)
 • Instructiegids
Hydrology 9

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 4,5 × 17,6 cm
Gewicht: 413 g
Hittemethode: Geleiding
Opwarmtijd: 60 seconden
Energiebron: Batterij (2000 mAh)
Temperatuur: 170°C tot 210°C
Fabrikant: Cloudious 9
Garantie: 2 jaar
Land van productie: China
Write your own review about Hydrology 9
U plaatst een review over:Hydrology 9
Waardering