COVID-19 status: Ons warenhuis is niet beïnvloed. Bezorgtijd tussen de 1 tot 3 werkdagen.

Flowermate V5.0S Pro V2

Waardering:
4.45

€ 99 € 169 Je korting: € 70

SKU
ignore-this-44
Nieuwste uitvoering! (2020.08)
Zakweegschaal - On Balance Champion - 500 tot 0,01g
Kleine Weegschaal - 500 x 0,1 g
€ 18,75 € 25

De originele On Balance Kleine Weegschaal blijft zeer betrouwbaar en exact na al deze jaren. Perfect voor het afwegen van je kruiden of concentraten! De On Balance Champion weegt materialen tot 500 gram met een precisie van 0,1 gram. Het product past in de meeste (broek)zakken en kan overal mee naartoe worden genomen! 

Capaciteit: 500 g, 17,64 oz
Precisie: 0,1 g, 0,01 oz
Meetsoorten: g, oz, dwt, ozt
Automatische afsluiting: 60 seconden
Batterijen: 2x AAA batterijen (meegeleverd)
Afmeting: 118 x 80 x 20 mm
Gewicht: 140 gram

Flowermate - Vloeibare/Wax Gaasjes
Flowermate - Kamergaasjes
€ 4,50 € 6

Hoe je damp schoon en puur met deze Kamergaasjes. De kamergaasjes zorgen ervoor dat er geen direct contact wordt gemaakt tussen het hitteblok en het materiaal dat wordr verwarmd in de oven zelf.

Bevat:

 • Kamergaasjes (2)

Bedoeld om te gebruiken met: Flowermate Aura en Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate V5.0S Pro - Waterpijp Adapter
Flowermate V5.0S Pro - Waterpijp Adapter
€ 14,25 € 19

Je kunt nu genieten van je Flowermate V5.0S Pro met je favoriete waterpijp, bong of bubbler dankzij deze Waterpijp Adapter. Het past op 18 mm, 14 mm en 10 mm aansluitingen. Dus los van het type waterpijp dat je bezit, heb je de optie om je damp te koelen en filteren.

Bedoeld om te gebruiken met: Flowermate V5.0S Pro V2.

Hou je Flowermate vape schoon wanneer je kruiden verdampt met deze Kruiden Capsule
Flowermate - Kruiden Capsule
€ 3,75 € 5

De Kruiden Capsule is bedoeld voor het voorladen van je Flowermate vaporizer met kruiden, zodat je deze kunt verdampen zonder dat je vape vies zal worden. Het is ook een perfecte oplossing voor het meenemen van extra kruiden wanneer je buitenshuis wil vapen.

Bedoeld om te gebruiken met: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano en Flowermate V5.0S Pro V2.

Deze Concentraten Capsule is bedoeld voor het verdampen van wax of olie met je Flowermate vape
Flowermate - Concentraten Capsule
€ 3,75 € 5

De Concentraten Capsule kan worden gebruikt wanneer je concentraten wil verdampen met je Flowermate vaporizer, zoals wax of olie. Plaats je concentraten simpelweg op het katoenen oppervlak in de capsule en plaats de gevulde capsule in de vaporizer.

Bedoeld om te gebruiken met: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano en Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate V5.0S Pro - Mondstuk
Flowermate V5.0S Pro - Mondstuk
€ 11,25 € 15

Dit Mondstuk is een reserveonderdeel voor de Flowermate V5.0S Pro, voor het geval je het meegeleverde mondstuk moet vervangen, of wanneer je een extra exemplaar nodig hebt. Het is gemaakt van hoogwaardig plastic en is volledig identiek aan het mondstuk dat wordt meegeleverd met de vaporizer.

Bedoeld om te gebruiken met: Flowermate V5.0S Pro V2.

Kenmerken

 • Digitale controle over de temperatuur
 • Makkelijk te gebruiken
 • Geschikt voor kruiden, wax en olie
 • Snelle opwarmtijd (30 seconden)
 • Indrukwekkende batterijduur
 • Klein en discreet ontwerp

Voor Wie is de Flowermate V5.0S Pro?

De Flowermate V5.0S Pro is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een discrete draagbare vaporizer die lang mee gaat. Het apparaat doet qua vorm wat denken aan een smartphone en past perfect in de palm van je hand. Gecombineerd met het verwijderbare mondstuk zal deze vape erg makkelijk zijn om mee te nemen en in je (broek)zak of tas te bewaren. Dankzij de hoge capaciteit van de batterij en de volledige controle over de temperatuur zal je genieten van een langdurige en plezierige ervaring, elke keer opnieuw.

3 in 1

Anders dan vele andere draagbare vapes is de Flowermate V5.0S Pro zeer veelzijdig en geeft het je de mogelijkheid om moeiteloos vrijwel alle materialen te verdampen, van kruiden tot wax en olie. Er wordt een capsule voor kruiden en één voor concentraten meegeleverd, waardoor je volledige controle zal hebben over de materialen die je wil verdampen, terwijl de vape zelf netjes schoon zal blijven.

Batterij Gaat Lang Mee 

Dankzij een paar ingebouwde 2600 mAh batterijen levert de Flowermate V5.0S Pro een nette 2,5 tot 3 uur constante dampproductie met één volledig opgeladen batterij, waardoor je langere sessies kunt houden zonder dat je hoeft te wachten op het herladen. Deze vape is een uitmuntende keuze wanneer je blijvende kracht van de batterij zoekt voor de best mogelijke prijs.

Makkelijk te Gebruiken

De Flowermate V5.0S Pro is specifiek ontworpen met gebruiksgemak als uitgangspunt, waardoor het een goede keuze is voor beginners of mensen die niet zoveel hebben met ingewikkelde besturing. De handige plus & minus knoppen geven de gebruiker volledige controle over de temperatuur en het handige OLED scherm zal de temperatuur en de status van de batterij constant exact weergeven. Hiervoor hoef je geen ingewikkelde dingen te leren.

Topkwaliteit Damp

Omdat de Flowermate V5.0S Pro is voorzien van een volledig geisoleerd luchtpad is alle geproduceerde damp puur en smaakvol – je zal gegarandeerd van dichte en geweldig smakende damp kunnen genieten! Alle damp die wordt geproduceerd zal alle elektronische onderdelen voorbij gaan, waardoor de damp geen smaakproblemen of impuriteiten zal hebben. Ook zal een metalen smaak niet aanwezig zijn.

Snelle Opwarmtijd

De V5.0S Pro wordt gezien als de snelst opwarmende Flowermate vape ooit. Het apparaat kan de maximale temperatuur behalen in slechts 30 seconden. Selecteer elke temperatuur die je maar wil van 40 tot 230°C, afhankelijk van je persoonlijke smaakvoorkeuren. Onafhankelijk van de temperatuur die je zal kiezen zal de Flowermate V5.0S Pro steeds opnieuw de snelle 30 seconden opwarmtijd behouden, waardoor je nooit lang hoeft te wachten voordat het apparaat warm is en kan beginnen met het produceren van hoge kwaliteit damp.

Garantie

Alle Flowermate producten verkocht door MagicVaporizers worden geleverd met een 2-jarige garantie (6 maanden voor batterijen), beperkt tot normaal gebruik.

Flowermate V5.0S Pro V2

Inhoud

 • Flowermate V5.0S Pro V2 vaporizer
 • Glazen mondstuk
 • USB snellaadkabel
 • Kruiden capsule
 • Concentraten capsule
 • Schoonmaakgereedschap
 • Vulgereedschap
 • Roestvrij stalen gaasjes (5)
 • Instructiegids
Flowermate V5.0S Pro V2

Specificaties

Meer informatie
Formaat: 6,3 x 1,9 x 10,1 cm
Gewicht: 140 g
Hittemethode: Geleiding
Opwarmtijd: 30 seconden
Energiebron: Batterij (2 x 2600 mAh)
Temperatuur: 40°C tot 230°C
Fabrikant: Flowermate
Land van productie: China
Garantie: 2 jaar
U plaatst een review over:Flowermate V5.0S Pro V2
Je beoordeling