Alle bestellingen worden verzonden met UPS. Plaats je bestelling voor 13:45 (ma-vr) voor levering binnen 48 uur.

Flower Mill - Premium Edition Grinder

119 €

SKU
ignore-this-118
Gratis verzenden

 

Stop met het vergruizen van je kruiden

Ervaar een nieuwe manier van verkruimelen met de gepatenteerde Premium Edition Grinder van Flower Mill die de kruiden rolt en ze zachtjes verkruimelt tot een zachte, pluizige textuur.

Zo gebruik je hem

Verwijder gewoon de bovenkant, doe de kruiden erin en plaats de bovenkant terug. Draai voorzichtig met gelijkmatige druk. Als ze klaar zijn, hoor je dat aan de verandering van het geluid. De vers gemalen kruiden zijn toegankelijk aan de onderkant.

Hybride constructie

Geniet van de voordelen van voedselveilig (304) roestvrij staal en lichtgewicht aluminium van luchtvaartkwaliteit (6061), voor een veilige en duurzame manier om je kruiden te malen.

Verkruimelen in plaats van vergruizen

Geniet van de extra luchtige textuur van je kruiden, want de Flower Mill verkruimelt je kruiden in plaats van ze te vergruizen, het eindresultaat is lichter en luchtiger. Dit is perfect om het allerlaatste beetje werkzame stof uit je kruiden te halen, dankzij de verbeterde luchtstroom.

Perfect formaat

De speciaal ontworpen rotor verwerkt je kruiden tot de perfecte grootte om te vapen, en laat geen half verkruimeld kruid achter.

Soepel en makkelijk

De Premium Grinder is gemakkelijk te gebruiken, met een magnetische sluiting op het bovendeksel en met een onderste collector die slechts een kwartslag nodig heeft om hem moeiteloos te verwijderen.

Grote capaciteit

Met een diepe kamer en geen tanden die ruimte innemen, kun je tot 3,5 g kruiden per keer verwerken in deze 2,5" (6,35 cm) grinder.

Makkelijk schoon te maken

Alles onderdelen zijn volledig te demonteren voor optimale toegankelijkheid en grondige reiniging.

Verwisselbare zeven

Het meegeleverde medium zeef zorgt voor kruiden van optimaal formaat voor de meeste vaporizers. De stukjes zijn klein genoeg voor efficiënte verdamping, terwijl de luchtstroom toch soepel blijft.

Als je meer opties wilt, dan is de Screen Kit (wordt apart verkocht) een aanrader, Deze bevat vier zeven van verschillende grootte. De fijne en superfijne zeef zijn perfect voor het maximaliseren van het oppervlak, waardoor ze ideaal zijn om gemalen kruiden klaar te maken voor microdosering.